win+primo=предложение

Темата е заключена.

03.05.05
00:25

май не си зададох въпроса правилно!!!
цел= да сваля мазнина колкото мога повече и да кача, малкoоо мускули

някои има ли инфо за комбинацията на двата стероида? по отделно знам, кой как действа и как да се бие и т.н. но когато се вземат двата, мога ли да си вкарвам примерно 3x100 примо и 1x50 Win седмично и какъв ще бъде ефекта от това  /това ми е първи цикъл през живота/ и да очаквам да сваля килограми с ДИЕТА? не съм сигурен, че съм добре разбран! искам оптималните дози , до колкото е възможно- не гоня качване на маса, по-скоро изчистване :) и как да завър6а самия цикъл- аз смятам да го направя на пирамида за около 6-7 седмици с продукти от British Драгон!
Моля пишете на кирилица! Моля не пускайте по 2 теми за едно и също!
Емил

03.05.05
15:41

сега се връщам след 1-та инж. Win и отивам на фитка ;) никои нищо не  пи6е о6те......... :(

NI

03.05.05
15:56

еми ти искаш да носиш две дини под една мишница.Тва е доста трудно

03.05.05
17:58

колега може и аз да бъркам, ама до сега сам нямал такава тренировка :) , но може и да е психологи4еска нагласа! 2 4аса в залата с интензивна тренировака, а до момента сам на 1 кафе и 1 мин. вода! малко по-късно 6те ходя да ти4ам, 6ото ми е яки4ко ;) а сега за ве4еря бяло месо с ориз ;) 6те докладвам, как варвя, 4е ако има лубопитни...

03.05.05
23:37

не знам защо, но никой не проявява интерес и дори не ми помагат :(
зна4и сам решил да има седмици в които да си вкарвам по 300 млг примо и се пада по4ти през ден, това много ли ще ми  доиде?  някои са против пирамида с примото, но аз ли4но предпо4итам така да го направя! не 4е е кои знае каква пирамида, за6ото само 2 седмици сам на 300, а в края 6те сам на 100 през около 4 дни???
мения?? ;)

04.05.05
13:29

Напиши си точната схема на прием и как вървят тренировките. Поздрави и успех  :D

04.05.05
15:08

1 седм.-  1 Win   1 Primo
2 седм.-  1 в    2 пр
3 седм.-  2 в    2 пр
4 седм.-  2 в    2 пр
5 седм.-  2 в    1 пр
6 седм.-  1 в    1 пр
7 седм.-  1 в    1 пр 
тази схема сам си я измислих, взаимствах от една, но доста по-силна! там и двете се ка4ваха до 500 мкг
имал съм гинекомастия и я отсраних оперативно, но не знам дали може пак да ми се появи, затова не искам да ка4вам много дозите на винстрола!
днес се теглих и сам то4но 90,8 кг сутринта след кафе! на една салата сам досега и нямам апетит, но може и да си вну6авам ;) само от един винстрол ?!?!?!? нямам тарпение да си нахакам следващата инжекция :)))) горкия ми гъз...

04.05.05
16:44

Значи и аз след няколко седмици, ако не и по-рано ще почна нещо сходно на това което ти правиш. Мога да ти дам няколко съвета и съответно ти ако искаш ще ме послушаш. Както и забележки също  :) .
Значи при Winstrol Depot няма опасност от гинекомастия. Другото което е при него е че той много бързо изчезва от кръвта и затова инжекциите трябва да са по-начесто. Това е основната разклика. Ти си удряш инжекциите 1 на 1 седмица, а трябва да си биеш вторник, четвъртък и събота. Това прави 3 инжекции на седмица. Значи той няма да ти повлияе на апетита да не ядеш или да ядеш. Диетата сам си я правиш. Значи за да свалиш кг както забелязвам че е целта ти. Препоръчвам употребата на нисковъглехидратна диета с огромно количество на белтъчини. Ти поемаш високо количество белтъчини, а стероидите ще се грижат за тяхното усвояване. Така като сваляш мазнините, несамо че ще наддадеш мускулна маса но и тялото ще изглежда доста по-добре. Кожата няма да ти увисне понеже на мястото на мазнините ще дойдат мускулите ти. Но основното което трябва да спазваш според мен е:
винстрола да е 3 пъти в седмицата и приема на белтъчини да е 6-7 пъти на ден по много. Нивото на въглехидратите е ниско и ги ядеш основно в храненията - преди след тренировка. И пак ти казвам за гинекомастията от винстрол няма да се страхуваш той неароматизира.
Само човека до когото съм писал може да ми коментира поста

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1