24.02.11
22:25
Здравейте,
Доста се поразрових из интернет и не намерих нищо лошо коментирано за Animal Pak. Само хубави отзиви :) Та реших да го пробвам, от днес го приемам. Въпросът ми е пие ли се и през дните в които не тренирам?
24.02.11
22:41
Може естествено.Това са витамини можеш да ги приемаш по всяко време (препоръчвам ти след ядене или след тренировка) ,но гледай да го пиеш с минимум 400-500 мл. вода.
П.П. не се учудвай като урината ти се оцвети в много жълто...от пака е.
Според моя опит, 1 пак на един е предостатъчно, а това за урината - ако почнеш да режеш ламарина с нея, не се учудвай - всичко е на 6+
скоро отговорех на този вапрос в друк форум като твардо седя зад отговора си базиран на лични наблиодения а не на обешавашти реклами.
аз сам пил анимал стак .това са около12 хапчета в наилоново пакетче
единствената разлика от преди да започна да ги пия е тази че пикнята ми взе да мерише на лиоцерна
извесно време прекарах в германия и там си закупих този продукт и оше някои друг.абе дадох около 600 евро за хранителни добавки но от нито единот тях не получех обишания ефект.за това мисля че няма смисел да си даваш парите за добавки.по добре си вземи качествена храна
не очакваи добавките да те направят корав
храната прави борбата
26.02.11
00:13
Общо взето едното неможе без другото не че нещо му има на пака аз лично съм доволен от него,но ако се разчита само на един пак ... наистина ще ти се стори се тая дали без него ,дали + него.