Поръчки от EU

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.12.10
22:13

Разгледах сайта  http://www.healthspan.co.uk който Krasimir Yolov показа и наистина има какво да се купи.
пример: Subtotal: £7.95 Delivery (Europe): £2.00 Total: £9.95
Дали е наистина толкова малко доставката или това е защото е много малко количеството и ваобще теглото на продукта?

P.S И ако някой мисли да поръча от София да каже, защото нямам на разположение никакви кредитни/дебитни карти.

Мнението беше редактирано от abcd на 06.12.10 23:19.

08.12.10
08:53

Доставката от Healthspan е 2 лири, без значение колко ще поръчаш.
Освен това редовно пускат ваучери за отстъпка от сорта на “2 лири намаление при поръчка над 10 лири” (или 3 от 10, 3 от 15, 5 от15) - кодовете им се намират лесно в интернет по сайтовете за споделяне на купони и ваучери.

Лично аз в момента имам 2 персонални мейла с отстъпка 5 от 15 и 3 от 15, но не съм ги активирал, тъй като от iHerb като че ли има по-добри оферти.

10.12.10
23:16

казано от emzo на 03.01.10, 08:36:

1. Powerfit24 - немски продукти на добри цени, доставка 24 ЕВРО за колети до 20 или 24 кг.Доставката е с DPD, като включва tracking и в България се доставя от куриер на посочения адрес.Принципно съм и редовен клиент и отстъпка от тях не съм видял, все още.Плащам директно с дебитна карта, може и с ПейПал, но 2 пъти пробвах и имаха проблеми - @emzo

Този сайт май вече не важи. Като напълня кошницата и дам “Checkout” ми изписва, че не доставя до съответната дестинация. Би трябвало да се премахне от листата.

Мнението беше редактирано от Hикoлaй на 10.12.10 23:18.

Мила

11.12.10
17:05

Да попитам, myprotein.com доставят ли до България, защото никъде не виждам в падащото меню Бг ?

Мила

12.12.10
15:37

http://www.myprotein.co.uk Писах им вчера и днес ми казаха, че недоставяли до БГ...

П.П  Някой да има voucher/offer за bulkpowders.co.uk? Търсих доста в интернет, но не намерих нищо.

Мнението беше редактирано от Mila Ch на 15.12.10 11:12.

Наистина, ако някой има ваучер за bulkpowders нека сподели. Аз току що направих една малка поръчка. Януари обаче ще поръчваме повече хора и ще е добре дошло 5 процента ;)

06.01.11
20:54

Някой да е ползвал http://www.sporting-supplements.co.uk ? Пишат, че интернационалната доставката е както за UK (£4 , а над £45 е безплатно).Регистрирах се и направих проба и наистина е така...Въпроса е дали е надежден сайта?

06.01.11
21:33

казано от Miro Bufov на 06.01.11, 20:54:

Някой да е ползвал http://www.sporting-supplements.co.uk ? Пишат, че интернационалната доставката е както за UK (£4 , а над £45 е безплатно).Регистрирах се и направих проба и наистина е така...Въпроса е дали е надежден сайта?

USPlabs Jack3d - 58лв. - в БГ го има по-евтино.
N.O.-Xplode - 98лв. - в БГ го има значително по-евтино.
Gaspari SuperPump250 86лв. - в БГ го има доста по-евтино.

Смятай какви са надценките на този сайт.

06.01.11
22:13

Може ли да ми дадете ,някой сайт(желателно да е УК) за поръчка на дрехи - UNDER ARMOUR.
Гледах в еБей ,но са много еднообразни стоките и не е това ,което търся.

07.01.11
19:33

Момчета, направих една поръчка от европейски  сайт, но на следващия ден ми пратиха писмо че поръчката ми е cancelled. Писах им вчера и попитах защо са ми отказали поръчката, но още не са ми отговорили.  А същевременно са ми изтеглили пари от картата. Поръчвал съм и преди от този сайт и нямаше проблеми! Взех да се чудя вече какво да правя !?@!№?$

10.01.11
23:20

казано от to4ka на 07.01.11, 19:33:

Момчета, направих една поръчка от европейски  сайт, но на следващия ден ми пратиха писмо че поръчката ми е cancelled. Писах им вчера и попитах защо са ми отказали поръчката, но още не са ми отговорили.  А същевременно са ми изтеглили пари от картата. Поръчвал съм и преди от този сайт и нямаше проблеми! Взех да се чудя вече какво да правя !?@!№?$

Предлагат ли доставка до бг? Може да е свършила поръчаната стока, в такъв случай обикновенно връщат парите или се споразумяват да се изчака до попълване на наличностите. Най-добре е да се кореспондира директно с тях, едва ле се касае за измама.

Предния път като правих поръчка направих същото предложение, но тогава никой не се възползва, сега отправям същото предложение към заинтересуваните от гр. Бургас. Ще правя поръчка от http://www.cheapuksupplements.com моята поръчка надхвърля 200 паунда и съответно доставката ще е безплатна, така че който има интерес да пише на лично. За да не ме разбере някой погрешно съм длъжен да отбележа, аз нямам никаква изгода от това със или без вашите поръчки доставката ми ще е безплатна, ако мога да помогна на някой, ок ако ли пък не, здраве да е.

12.01.11
19:46

казано от Valdis на 10.01.11, 23:20:

Предлагат ли доставка до бг? Може да е свършила поръчаната стока, в такъв случай обикновенно връщат парите или се споразумяват да се изчака до попълване на наличностите. Най-добре е да се кореспондира директно с тях, едва ле се касае за измама..

Всъщност, след като бях доста настоятелен и изпратих 4-5 писма, ми отговориха това:

Thanks for your email, unfortunately your details did not pass our security criteria.
Което е интересно, понеже преди съм поръчвал от същия сайт, със същата  карта и на същите данни, и нямаше проблем! Мисля да им пиша още 4-5 писма да видим къде е проблема :)
Бтв сайта е за парфюми, а това което ти правиш заслужава поздравления!!!

Мнението беше редактирано от to4ka на 12.01.11 19:47.

Мила

14.01.11
18:06

За тези, които използват креатин монохидрат в момета в bulkpowder.co.uk има 20% намаление - 1 кг за 9.99 паунда. Незнам дали в България излиза по евтино, просто споделям, защото видях на имейла си тази промоция. Ще бъде валидна в следващите 7 дни. :)
П.П Нямам изгода от това, просто споделям промоцията, ако някой мисли, че ще е по-изгодно да се възползва :)

П.П Сега погледнах, че в healthspan.co.uk голяма част от продуктите имат намаление до 50 % :)

Мнението беше редактирано от Мила на 14.01.11 21:20.

15.01.11
13:23

Приятел в Англия пазарува от този сайт: http://sportandsupplements.com
Свързах се с тях и ги попитах за доставки до България, почти веднага ми отговориха:

Hi Nikolay,

We will investigate with our couriers and see what the price to ship a standard parcel will cost, and let you know once we have all the data back.

Many thanks

Chris

Правят впечатление цените на:

Dymatize Elite Whey 10lbs - 135лв.
AEN IntrAbolic - 60лв.
USPLabs Jacked - 45лв.
ON Opti-Men 180tabs - 47лв.
ON Platinum Hydrowhey 3.5lbs. - 106лв.
ON Casein 4lbs. - 83лв.
ON Nitrocore24 6lbs - 94лв.

Надявам се, че ще ни добавят като страна за доставка.

Мнението беше редактирано от AbSs на 16.01.11 00:58.

19.01.11
11:09

Здравейте, направих си поръчка над 200 паунда от http://www.cheapuksupplements.com , но когато стигнах до момента на плащане ми даде цена на доставката 63 паунда. Някой знае ли какъв може да е проблема не трябва ли доставката да е безплатна ?

19.01.11
11:30

А защо не питаш самите тях? Вероятно като опция на доставка ще трябва да маркираш Domestic bag, но те ще ти кажат как точно да го напрвиш.

30.01.11
13:50

Наскоро поръчах от bulkpowders, доставката (12 кг) пристигна за 6 дни, което, откровено казано ме изненада.

Като се поразрових из мрежата, попаднах на сходен сайт:  http://www.bulksupplementsdirect.co.uk/ Цените им са сходни с bulkpowders, при по-големите разфасовки дори излизат малко по-евтино. Дават 5% отстъпка за нови потребители, имат и някаква точкова система. Пишат, че поръчките над £100 се доставят безплатно, но като гледам това се отнася за Великобритания. Писах им мейл с въпрос за доставка до БГ, но ме насочиха към някакъв външен куриер, с който да се разбирам. Интересното е, че ако реша да поръчам директно от сайта, доставката до БГ наистина ми я калкулира за £ 0.00, но доколко това е реално, не мога да кажа. Ако на някой му се проучва въпроса, ще се радвам да разбера резултата.

Също така в Ebay попаднах на:  http://stores.ebay.co.uk/Blackburn-Distributions-Ltd/Sports-Supplements-/_i.html?_fsub=1453802014&_sid=300509434&_trksid=p4634.c0.m322 
Има доста любопитни продукти на изгона цена+доставка

14.02.11
10:33

А някой може ли да каже колко излиза доставката от bulkpowders?

Мила

17.02.11
09:02

казано от dobata на 14.02.11, 10:33:

А някой може ли да каже колко излиза доставката от bulkpowders?

Зависи от килограмите, които поръчваш. Направи си регистрация, вкарваш няколко продукта в кошницата, натискаш бутона proceed to checkout и преди плащането ти показва колко ще е доставката.

Cheap UK Supplements сигурни ли сте, че предлагат доставка до БГ, защотот във списъка им не фигурира...

19.02.11
10:58

Предлагат, но не е безплатна над 200 паунда както е за останалите европейски държави.

Мнението беше редактирано от Valdis на 19.02.11 10:58.

24.02.11
00:07

ако има някой да прави скоро поръчка от bulkpowders и иска да се комбинира с някой за да плати по малко доставка бих влезнал с 5 кила протеин.

Аз съм навит, хубаво е обаче да се съберем повече хора.

24.02.11
19:00

Кофти миналата седмица направих поръчка и утре е тук :(

24.02.11
19:23

ех жалко дано някой друг прави скоро

24.02.11
19:33

казано от Valdis на 19.02.11, 10:58:

Предлагат, но не е безплатна над 200 паунда както е за останалите европейски държави.

Адаш, следващия път като поръчваш от UK, драсни едно ЛС, да се присъединя.
От Варна съм, но мога да прескоча до Бургас. А имам и друг вариант за безплатен куриер между двата града :)

24.02.11
22:51

Незнам кога точно ще правите поръчка, но ако е към края на Март и аз ще се включа.

25.02.11
19:16

Момчета, ако не успеете да се съберете, или не ви се занимава, или пък просто не искате да поръчвате много, като количество....  Използвайте фирми за превоз на стоки. Идва много по-евтино!

25.02.11
19:25

дай малко повече инфо за това как става номера?

25.02.11
20:02

Поръчвате на адреса на фирмата в Англия например или им плащате някакъв процент, минимален, те да ви направят поръчката 3-5%. И ви я носят до България, като цените са около 1-1.50 паунда на килограм или нещо подобно. Така едни маратонки от спортдиректа може да ви доидат за няколко лева! Във всички по-големи градове има подобни фирми. Нещо подобно на услугата на еконт ама те са големи скъпари! И аз до скоро не знаех за това .... ама да живеят супермамите от бгмама (blush)

25.02.11
20:06

Пример с някоя фирма :)

25.02.11
21:00

От кой град си ?!?

Мнението беше редактирано от to4ka на 25.02.11 21:00.

25.02.11
22:16

казано от Владимир8507 на 24.02.11, 19:33:

казано от Valdis на 19.02.11, 10:58:

Адаш, следващия път като поръчваш от UK, драсни едно ЛС, да се присъединя.
От Варна съм, но мога да прескоча до Бургас. А имам и друг вариант за безплатен куриер между двата града :)

Ок, но трябва да имаш предвид, че от UK основно поръчвам протеин, а вече съм твърд фен на булк паудърс и едва ли скоро ще мина на друг протеин. Скоро с друг съфорумник разделихме по 10кг протеин и разни други добавки.

25.02.11
23:12

Валдис е пичага и който се комбинира с него няма да сбърка:) Протеина от БълкПаудерс е наистина страхотен, а цената му го прави ненадминат, единствено се изкушавам да опитам Ultimate Iso Sensation 93, въпреки че у нас имам почти 10кг. суроватъчен протеин от BP.

26.02.11
10:18

Вие концентрата ли лющите ?

26.02.11
13:45

казано от korpusito на 26.02.11, 10:18:

Вие концентрата ли лющите ?

Да, разликата в съдържанието на лактоза между концентрата и изолата е 2% и според мен не е оправдана около 40-50% разлика в цената за това. Изпил съм 15кг и от изолата и пак повтарям, че концентрата ме възстановява по-добре. В момента пия 200-250 гр. пудра дневно в зависимост от храненето и нямам никакви проблеми дори спрях ензимите за да видя дали ще има разлика и мога да кажа, че такава не съм усетил.

26.02.11
14:02

а как е вкуса на неовкусения концентрат?

26.02.11
14:04

А някои  има ли впечатления от овкусения им концентрат?

26.02.11
14:14

@ Valdis Мерси за изчерпателното инфо, ще взема и аз да тествам (think)

26.02.11
14:26

Неовкусения концентрат е добър, нищо общо с протеините на ПИКО, има вкус на сухо мляко или нещо подобно, разстворен в прясно мляко е супер. Пробвал съм мостри на всичките вкусове и смея да твърдя, че някой от тях са по-добри от доста маркови протеини. Изолата е по-безвкусен, просто няма изразен вкус, има мирис на млечен продукт но е странен за пиене точно поради липсата на вкус, в камбинация с нескуик нещата вече са различни, получава се един много добър като вкус протеин. Аз лично не бих пил от тези протеини ако ми бяха неприятни, до голяма степен съм чревоугодник и не правя компромиси с тоlа :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1