25.02.11
10:14
Някой от вас има ли проблем с изпращане на пост или лично съобщение? При мен проблема е в това, че при натискане на бутона ИЗПРАТИ се изпраща само част от съобщението, което е изключително неприятно понеже останалия текст е безвъзвратно загубен и трябва да се пише наново. Щях да си мисля, че проблема е в моя телевизор, но това се случва на 3 различни PC-та. За последно ми се случи преди малко в дневника на Крали Марко. И трябваше да пусна 3 поста за да публикувам текста, който искам.
Темата беше редактирана от Valdis на 25.02.11 10:15.
25.02.11
10:17
От колко време горе-долу наблюдаваш такъв проблем? Може ли и да ни изпратиш на имейл съобщението, да видим какви знаци съдържа?
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 25.02.11 10:17.
От вчера или завчера, не съм сигурен. Няма знаци, просто не излиза цялото, а само част от текста. В момента спасявам положението с Copy на целия пост преди да го изпратя. Това май се случва само при по дълъг текст, при кратките съобщения няма проблем.
25.02.11
10:22
Добре, благодаря. Ще проверим.
25.02.11
11:24
Явно проблема е доста сериозен, защото току-що, след натискане на бутнона “изпрати” ми се загуби цяло мнение, което не можах да възвърна по никакъв начин.
25.02.11
11:26
Два въпроса:
1. Имаше ли изписана грешка?
2. Какъв браузър ползва?
25.02.11
11:50
Аз ползвам Firefox. Не изписа грешка.
Освен това, когато писах лични съобщения, не изписа “плюсовете” в съобщението.
25.02.11
11:53
Добре, има две възможности тогава. Моля да ми пишете, ако стане пак и да посочите, ако в поста има линкове.
В повечето със сигурност е имало линкове, но не мога да твърдя дали във всичките.
25.02.11
12:57
В моя пост, който се бастиса, нямаше ни един линк, но пък ми отне доста време да го напиша :D
И при мен имаше аномалия, написах коментар, изпратих го, а след около 4-5 часа се беше публикувал.
25.02.11
19:23
@dragshan, ако визираш коментар под статия, те първо се преглеждат от редактор, след което се пускат.
@Valdis, @Владимир8507, бихте ли ми дали темите, в които са пропаднали съобщенията ви, ако ги помните?
При мен се получи на лични, и в дневника на Krali Marko там където има 3-4 поста написани от мен един след друг. А от предния ден не си спомням къде точно се получи, но тогава го отдадох на моя грешка и не обърнах внимание.
25.02.11
22:09
Моя пост се изчезна, когато пишех в дневника си.
Иначе при едно от личните съобщения, които пратих, не излязоха ” + ” .
26.02.11
23:31
Ако се сложи знак “&” в лично съобщение и останалия текст след него, заедно със знака не се появява.
27.02.11
00:21
Краси, благодаря. Направихме няколко промени, нека видим как ще се държат съобщенията сега.
27.02.11
13:28
За “&” пробвах и всичко е ОК. Thanks, for the dogs -както казват във Виетнам. Други знаци не ми се е налагало да ползвам или поне не ми е правило впечатление някаква връзка, когато системата е рязала от личните съобщения.
И аз като отварям “пощата” ми изписва онова, за промяна на името. Е променям го, но ми дава грешка постоянно, че трябва да използвам само букви и цифри.
И с моя пост се появи същия проблем в тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51357
А полето с гласуване, редактирай и дата на поста е под самия пост, под формата на линкове.
И аз открих един проблем с ЛС-тата- когато напиша писмо и цъкна изпрати, но съм забравил да напиша тема на съобщението бутона изпрати става сив- тоест неактивен и дори след попълване на полето тема не се активира и трябва да затворя прозореца и да цъкна пак изпрати съобщение.
21.03.11
16:06
Скоте, благодаря, ремонтирахме го. Култов аватар, между другото. 10 сезона не свали цигарата, а дори не е пушач. :)
Чудно- много сте бързи : )
Инак за аватара благодаря- много интересен образ е тоз cancer man. Въобще и филма ми харесва много : )
Аз пък има проблем с коментарите към снимки в галериите - пише ми, че възниква някакъв технически проблем...
25.03.11
23:31
Atom, може ли опиташ сега с коментар към снимка?