04.05.05
20:47
Значи от Понеделник започнах да тренирам (тичане,коремни,лицеви опори (без зала) ).От понеделник то петък тичаам рано сутрин в 8 часа на гладно като почивам само СРЯДА.Кажете кога е добре да правя коремните преси и лицевите опори за да не се изморявам толкова много.И въобще добра идея ли е тази програма:
1.Понеделинк-лицеви опори 3/15 ; 8:00 тичане; 8;30 коремни преси 3/15
2.Вторник-лицеви опори 3/15 ; 8:00 тичане; 8;30 коремни преси3/15
3.Сряда - почивка
4.Четвъртак-лицеви опори 3/15 ; 8:00 тичане; 8;30 коремни преси3/15
5.Петък-лицеви опори 3/15 ; 8:00 тичане; 8;30 коремни преси3/15
Целта ми е да си стегна тялото шот мноого е ‘разплиокано’ .. :lol:
Ръст/184/ .. Тегло 78кг.. години 15
Горе долу килограмите са ми добри,но съм много отпуснат..искам да се постегна - в корема най-вече.. :)
04.05.05
21:08
ми кажи нещо повече за себе си/ръст,тегло/
лицевите опори можеш да ги правиш и по-късно,обаче коремните ти препоръчвам веднага след бягането,с времето може да увеличиш повторенията и дори да правиш и друг вид лицеви опори,няма да е зле и набиранки да започнеш да правиш,защо не и кофички.
Незнам другите какво ще те посъветват, но с тази програмка доста можеш да се ... посмалиш. Ако искаш стягане тренирай с хранене за запазване на тегло, леко нисковъглехидратно с повече протеини за запазване на мускулната маса.
Добре ще е да тренираш по час, макс. чаи и половина 3 пъти в седмицата, през ден за почивка и качествено хранене и спане.
Ако то “15” е броя повторения, които правиш на пресите, то явно си доста начинаещ, няма от какво да сепритесняваш, напълно нормално, всеки тръгва от някъде, въпроса е къде ще стигне. :)
Предполагам не знаеш как да направиш добро хранене, за това чети сайта и форума.
Но обмисли това с бягането сутрин, защото от него доста се топят мазнини, определено, но ако не си разумен може и мускулна маса да смъкнеш което не е желателно.
С 3 думи- чети написаното в сайта.
Успех