03.05.05
22:02
Еи викат 4е от алкохола се спаружват мусколите дамммМ!Вярно е! :cry:
Обаче понеже веднаж се живее реших 4е по добре да си пия!!Така и направих!Апа днеска апа утре бира след бира и Бицепса замира!Само 6а ви кажа едно ако си Дарто куче пр. няма! :shock: Ако си направи ве4е яка мусколатура трябва мн здр да пие6 зада се отрази !Е аз несам я догодил ама и Веднаш се живее такаче Даи да се напием Сега пък ша му мислим утре в залата:))) :D
Въпрос на гледна точка, аз не близвам алкохол, затова раста бързо! Питат ме напоследък дали зобя, което ме ласкае, защото не го правя! 8)
03.05.05
22:29
ТЦТЦЦ Това е добре !по Пр и аз не пия нито пуша ест сам повлиян от 1 стр от тренировките оба4е живота ми доскуча до такава степен че от вр на вр реших че мога да си позволя това онова! :wink: Иначе това е добре че разтеш успех! :D :D
То излиза и че стероидите и дрогата са полезни в малки количества направо ще убиеш коня :oops: :? :shock:
04.05.05
09:03
както гледате се въздържам от коментари, защото не ми се пише на БГ ама сега просто не устоях. Да Йода, всчико е полезно в умерени количества и не мисля, че има две компетентни мнения по въпроса.
редактирано от Мартин
[quote author=“YODA”] Питат ме напоследък дали зобя, което ме ласкае, защото не го правя! 8)
Бате, дай правим партия, че и модераторите нещо съмват! :lol: :lol:
еееее, Йода, всичко е отрова зависи от количеството бе човек! Не се излагай.
04.05.05
13:45
всичко е отрова наистина зависи от дозата щото я пиите уж безвредна кола или кафе по 3 литра на ден и след 1 год ще ви питам имате ли нервна с - ма , бъбреци и тн ...;)
04.05.05
13:54
и по тая логика какво помага 100гр. водка за мускулния разтеж :?: :!:
[quote author=”^MaD^”]ест че 100 водка на 1 месец помага ... разнообразява тялото :)
...затопля,отпуска...засивла обмяната на веществата :wink:
винцето за кръв...
биричка за бъбреците...
04.05.05
14:05
Aми отрова са, много ясно. Стероидите в повечето случаи помагат само на егото и себелюбието(посредством половин сант в бицепса да речем) - единствения им полезен ефект. Останалите са вредни. По - малки дози - по - малко вредни, но не и повече полезни.
Ае, поздрави :)
Модераторите не съмват, дехидратантко :) Но за сметка на това вече осъмнаха :)
04.05.05
21:21
Така ви изкамм! 8)
Абе аз съм чул че и бионаболеца е лекарство по пр!?? :wink: Вие ко ша кажете?ДА всичко в омерени количества е полезно-но за водката несам мн сиг.!!Е вижте иното няма спор, бирата и тя до някаде даже и мастиката се прилага като ле4ебно средство за стомах-нз баш за какво но..!
:Dче то и прясна вода да пиеш по 5-10 лит на ден- може да почне да ти излиза и през ушите??? :lol:
Всеки пие олио-в салатата, гозбата и тн.но ако започнете да пиете по 0.5л на ден мисла че ще се появат и странични ефекти??? :idea:
:D
[quote author=“Leonovec#3”]Така ви изкамм! 8)
Абе аз съм чул че и бионаболеца е лекарство по пр!?? :wink: Вие ко ша кажете?ДА всичко в омерени количества е полезно-но за водката несам мн сиг.!!Е вижте иното няма спор, бирата и тя до някаде даже и мастиката се прилага като ле4ебно средство за стомах-нз баш за какво но..!
:Dче то и прясна вода да пиеш по 5-10 лит на ден- може да почне да ти излиза и през ушите??? :lol:
Всеки пие олио-в салатата, гозбата и тн.но ако започнете да пиете по 0.5л на ден мисла че ще се появат и странични ефекти??? :idea:
:D
То и хероина и други упасни опиати се водят лекарства. Това не е логично, което казваш, защото няма само черно и бяло и нещата са много различни за сравнения. Дозите наистина са от значение, но и 5мг. са много за организма при прием всеки ден.
по-здрави
именно,на мен са ми правили доста операции и знам,че трябва да минат поне три месеца между две упойки,това лично анестезиологът ми го е казал.иначе е адски вредно за организма,разбива ти цялата нервна система.какво остава за тия наркоманчета дето всеки ден си бият дози по-големи от една упойка.
[quote author=“freakster”]именно,на мен са ми правили доста операции и знам,че трябва да минат поне три месеца между две упойки,това лично анестезиологът ми го е казал.иначе е адски вредно за организма,разбива ти цялата нервна система.какво остава за тия наркоманчета дето всеки ден си бият дози по-големи от една упойка.
Еми какво остава за тях... :) Рефлексите им са малко по-зле от на умрял кон. Ако искаш безплатен спаринг намери си едно квартално наркоманче и давай. Само е аз не бих, защото като нищо ще ти лепне някоя болест.
Истината вече е казана: “Всичко е полезно в малки дози” и “Всяка крайност в вредна”
Поздрави
1-2 чаши червено вино на ден са доказано здравословни
също и бира
а,алкохол по 50гр действа отпускащо и релаксиращо
То излиза и че стероидите и дрогата са полезни в малки количества направо ще убиеш коня :oops: :? :shock:
Абе пич кой ти говори за стероиди бе, нещо изместваш темата , помисли първо преди да пишеш глупости за некви умрели коне
П.С. Мужду другото малките дози са по безвредни от големите нали ? значи ....
Стероидите могат и да са полезни. Не забравяйте, че се използват като лекарства! Морфинът (който е дрога) се е използвал (и сега май се използва) като обезболяващо. Същото важи и за други наркотици. Спиртът също се използва в медицината. Всяко от набедените за вредни неща си има полезно приложение, а това, че някой го използва не по предназначение си е негов проблем.
Само за цигарите не се сещам да имат никакво полезно приложение :)
в казан си се пекла
по тръбичка текла
ракиийчице
от Помориеее !
бел.авт - повече няма да пия :) :) :)
D3BEP EDIT 8)
08.05.05
17:10
светая мъченичицее алилууууя!
Пия рядко и в умерени количества...не съм забелязал да ме дърпа много назад :roll:
и аз си пийкам от време на време и на края на месеца пак съм отгоре
А Наздраве!
всеки си има различна концепция за това какво е живот и всеки е прав за себе си,за мен например пушенето и пиенето не са живот,не защото са вредни и т.н.,а просто защото не ми харесва,иначе живейте както намерите за добре
Рядко пия - само с приятели и то по малко вино... многото алкохол не ми понася :oops: . Не пуша и не се дрогирам :) само малко(нз колко малко де :P ) да заслабна и ще съм много доволен!
Със Здраве!
Ми пия си от време на време (със и без повод) и то не по малко - обикновено 6-7 водки. Утре ми е бала и ше видим кви изпълнения ше има :) Единственият проблем свързан с ББ е ако си на диета примерно, защото алкохола е много калоричен.
31.05.05
23:34
Е то и аз не пуша и пия само с приятеле и то в омерени коли4ества!Неговора за някви пропаднали пяници които само 4акат да изпият и последното левче... :twisted:
Аз пък вдигам 200 8) ....с едната ръка....но не редовно.....като бях по-малка беше по-редовно :oops: , че и повече....
:shock: Леле-е-е и това на 18 години, ами на 30 по кило и канче ли? :roll:
Е как единств. проблем свързан с ББ е само ако си на диета. Я удари 7 водки и иди да вдигаш после да те видим 8) :)
Ваня, ти май и идея си нямаш колко пият тийновете :mrgreen: То и аз в тая възраст как пиехххххх
Я удари 7 водки и иди да вдигаш после да те видим
Мани, не давай такива съвети, че току виж го премазала някоя щанга или дъмбел :wink:
01.06.05
18:42
[quote author=“xtasss”]1-2 чаши червено вино на ден са доказано здравословни
също и бира
а,алкохол по 50гр действа отпускащо и релаксиращо
да така е аз и толкова пия най много 2 бири ма тва е мн редко :D