25.02.11
00:27
Здравейте бодибилдъри..Като за начало съм на 18 183висок 85 кг ии както всек ивече след натрупаните кила искам да изчистя малко и да орелефя..та въпорсът ми е дали да си остана на класиката НВД суроватка ии л карнитн или да си взема и бърнър :? Ето и снимка
25.02.11
00:59
Според мен нямаш много за чистене и ще постигнеш целта си и без бърнър.
25.02.11
08:08
ми проблема е там ,че структурата ми е такава че ненужите мазнини са ми се полепили по задните части и краката нагоре съм горе долу чист .. но задника е в ужасо състояние :D
няма какво толкова да чистиш, трупай маса, масата се прави за години, а изчистването се прави за 1-2 месеца с малко повече диета и тренировки.
25.02.11
22:29
Човек ... ако не бях се отлъстил толкоз в задника щях да трупам.. ама тряя да изчиста краката и задника:(Нося предпоследен номер дънки и сам усещам дискомфорт :)) вижжж тая снимка е от лятото сега съм с по-голям гръб..и по голям гъз ..хаха
Мнението беше редактирано от Angel Angelov на 25.02.11 22:55.
Виждам само вкрайно ляво и дясно :D
A kакво точно искаш ?
Щото ако ще правиш яко кардио - някой енергетик - Stizm, Meltdown, Redline Ultra…
Ако искаш да контролираш апетита - Stimulant X, Oxy
p.s. тая година .... на снимката .... ти да не си някой плажен билдър от бъдещетo :D
Край на спама
Мнението беше редактирано от emzo на 25.02.11 23:09.
25.02.11
23:12
м и кардио ще да е ... да позичсистя малко и да продуължавам да качвам мъскулна маса :))