Колко пъти седмично?

http://www.youtube.com/watch?v=jWc8gHlAkoM
Колко пъти седмично мога да я правя?

АЧ

26.02.11
12:02

3-4 пъти

Благодаря ти за бързия отговор. :)

26.02.11
12:09

Зависи от много неща. Не си дал никаква информация за себе си и чакаш отговор.

Ами на 16години съм, 177 висок, 67 килограма, искам да натрупам мускулна маса в гърдите и мисля да съчетавам тая програма с още една за корем, а през времето което почивам да ходя на лост да се набирам, не искам да почвам фитнес, защото тренирам футбол и нямам време от училище и тренировки ..

26.02.11
13:37

Лицеви от колене можеш да правиш колкото искаш бройки по колкото пъти на ден искаш, с каквито почивки там се падат :D
Като порастнеш и спреш с футбола иди да повдигаш желязо, защото резултатите от такива домашни програми в ютюб не са особено удовлетворяващи :)

Мнението беше редактирано от G33K на 26.02.11 13:38.

АЧ

26.02.11
13:52

А ако не ти се тренита във фитнес залата, отивай на лостовете ;)

Упражнения за гърди на лост можеш ли да ми дадеш? Искам да уголемя масата в гърдите и да ги оформя, плочки си имам от много кардио и от упражненията който правя, гърба ми е релефен, краката са ми екстра, само малко трябва да уголемя ръката, това са моите цели, ако може да помогнете.. ?

АЧ

26.02.11
18:42

Кофи и лицеви за гърди + трицепс,... за ръката набирания ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1