Програма?

03.05.05
22:47

Интересува ме какво мислите за тази програма:
1 ден: бицепс и предмишница
2 ден: гърди, рамо и корем
3 ден: гръб и трицепс
4 ден: бицепс и предмишница
5 ден: гърди, рамо и корем
6 ден: почивка
7 ден: почивка
Висок съм 165 и тежа към 53. Тренирам от около 1 година, но сериозно фитнес съм се хванал от около 1 месец. Крака нямам намерение да правя.

03.05.05
23:07

Ще претренираш всичко! Дай си повече почивка! Сплит от 5 дена е като за зобани! Аз от 3-4 г тренирам а не смея повече от 3 пъти, айде макс 4! Пробвай ръцете да са в една трен, но предмишницата я прати в друга или вкъщи я тренирай, не повече от веднъж седмично! Дай малко данни за себе си!

03.05.05
23:13

1-корем,гърди,
2-бицепс и трицепс
3-почивка
4-корем и гръб
5-рамо и предмишница(ако вкараш и краката като първо е супер но както решиш
6-почивка
7-почивка
а предната е яко пренатоварваща

03.05.05
23:15

[quote author=“liebeskummer”]1-корем,гърди,
2-бицепс и трицепс
3-почивка
4-корем и гръб
5-рамо и предмишница(ако вкараш и краката като първо е супер но както решиш
6-почивка
7-почивка
а предната е яко пренатоварваща

Защо слагаш корема пред големите групи, и защо е 2 пъти седмично?

03.05.05
23:20

защото съм на мнение че мога да го тренирам повечко без да се претовара а и там се трупат повечко мазнини
а е на първо щото на мен ми е най изморителното упражнение и силата трябва да ми е на макс за него

03.05.05
23:31

Точно това си мислех! По добре човека да си я пригоди, защото при него може да не действа по този начин! При мен например корема е последен, а за предмишницата, по-добре не защото ще я претренира - тя участва във почти всяко упражнение!

04.05.05
10:03

и 6 пъти в седмицата да прави корем мазнинките няма да си отидат,как може да ти е изморителен корема,само си хвърляш силата на вятъра според мене,можеш да правиш корем и вкъщи два пъти в седмицата,  то с две гирички по 5кг супер тренировка можеш да си направиш

04.05.05
10:22

доста е необмислено да се прави корем в началото :)
накрая на тренировката той е вече достатъчно загрял и тренирането му влиза добре
плюс това корема се явява стабилизатор на тялото и не е хубаво да е уморен когато тренираш друго
и за мазнините-кардио и диета,точковата редукция е невъзможна

04.05.05
11:39

[quote author=“DORO”]Интересува ме какво мислите за тази програма:
1 ден: бицепс и предмишница
2 ден: гърди, рамо и корем
3 ден: гръб и трицепс
4 ден: бицепс и предмишница
5 ден: гърди, рамо и корем
6 ден: почивка
7 ден: почивка
Висок съм 165 и тежа към 53. Тренирам от около 1 година, но сериозно фитнес съм се хванал от около 1 месец. Крака нямам намерение да правя.

Тая програма ще направи така че да поизчезнеш...с 53 кг..Това е много и едва ли ще има положителен ефект

04.05.05
22:11

приемам критиките ви ,но при мен действа и няма да променям нищо
DORO ПО ЖЕЛАНИЕ може и да размениш последователността

и 6 пъти в седмицата да прави корем мазнинките няма да си отидат—ами затова да го прави само 2 пъти(все пак нали трябва да има плочки)

04.05.05
23:39

С програмата целя сила за ръцете и маса за тялото. Данни за мен :
бицепс-31, предмишница-30.5, китка 16.5. Поне засега нямам проблем с претренирането, въпреки че тренировката ми е около час и половина и е сравнително интезивна. Освен да тренирам бицепса и трицепса в 1 ден май няма дръги съвети (е и да увелича почивките). :?:

05.05.05
19:51

[quote author=“DORO”]  Освен да тренирам бицепса и трицепса в 1 ден май няма дръги съвети (е и да увелича почивките). :?:

ами за другото добре си се ориентирал а ръката в един ден за да можеш като тренираш предмишница да не я натоварваш с предното упражнение

12.05.05
18:56

Един съвет смени програмата.Въобще я махни изцяло.Т’ва не е тренировка за начинаещ,който е тренирал 1 месец.Са в началото може и да нямаш проблем с претренирването ама после може и да се променат нещата.Освен това не пренебрегвай краката.Това може да е най-голямата грешка,която ще направиш.Друго си ако тренираш и краката.
БТВ за първи път виждам някой да си дава размер на китката.Т’ва маи е мноо ключов елемент :D

14.05.05
10:11

Баба Ванга, както може би си забелязал (ако внимателно си чел) ръста ми е 165 => нямам големи мераци да се набивам още с клекове и други подобни. Също така май не си и забелязал, че съм написал, че тренирам от около година, а просто сега се захващам по-сериозно. Освен това съм тренирал кадска борба близо година и в момента е направо невъзможно за мен да си претренирам ръцете(пробвал съм над час и 15 мин. тренировка само бицепс и на следващия ден нямах дори и мускулна треска). Мерси все пак за мнението.

14.05.05
10:26

[quote author=“BabaVanga”]
БТВ за първи път виждам някой да си дава размер на китката.Т’ва маи е мноо ключов елемент :D

Момчето е канадскаджия. Тренираме заедно :P

14.05.05
14:42

Ооо Юли, кво правиш бе слабак?  :lol:

14.05.05
15:36

[quote author=“liebeskummer”]приемам критиките ви ,но при мен действа и няма да променям нищо

Не са критики, а само гледни точки! По хубаво правиш, че не я променяш щом действа при теб, при друг може и да не работи! Общо взето тука пишеме разни общи работи и човек трябва като теб да си пригоди тренировката според вида тяло! По здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1