Scitec ProMix

04.09.10
16:17

Здравейте! Опитах се да намеря някакви отзиви относно този продукт, но уви, не можах. Интересуват ме САМО мнения на хора, използвали продукта. До сега опитът ми с матрици се свежда до Peak - Hitec Protein- чудесен продукт, след доза и половина вечер на сутринта не усещах никакъв глад, сякаш съм ял поне два пъти през нощта. Другата матрица, която съм пил е Dymatize - Elite12 - няма такъв боклук, вкусът шоколад е отвратителен, сякаш е тъпкан само със соя, а и тройна доза да изпия, на сутринта червата ми къркорят, все едно не съм ял три дни. Какви са впечатленията ви от Promix?

17.10.10
20:02

И аз се интересувам от този протеин.Най-вече какво е съотношението на суровадката,спрямо казеина и соята.
Да не се окаже,че е почти само соя и по малко от другите два вида протеин.Иначе цената е много добра.
88 лв за 3 килограма протреин си е ок,само дали е читав?

Мнението беше редактирано от krum008 на 17.10.10 20:03.

17.10.10
21:17

Здравейте, мисля че съотношението на протеините  между 3те протеина в Promix е ПО равно! Ще пусна запитване към Scitec и щом получа отговора ще ви го съобщя тук.
До няколко дена ще го има на по-добра ценa от 88 лв.

Поздрави

17.10.10
21:52

Тоя протеин става ли за преди лягане..  вместо казеина примерно?

18.10.10
08:51

Става, удачен заместител е.

18.10.10
13:41

според мен “pro-varia” е по-добрия вариант

18.10.10
15:10

казано от FRANKO1 на 18.10.10, 13:41:

според мен “pro-varia” е по-добрия вариант

Със сигурност, но цената е доста различна. Засега си взех друга матрица, но ако Сашо наистина може да хвърли светлина по въпроса ще е добре. А да имате впечатления относно вкусът?

18.10.10
16:39

Благодаря предварително!
Имам още един въпрос:
Става ли за преди и след тренировка,понеже все пак има и суровадка и соя,а те са бързи протеини?
Моята идея е да взимам само този протеин по всяко време на деня,сутрин,преди,след тренировка и преди сън.
Аз съм 80 кг и смятам,че 3 кг на месец са добро количество за суплемент ,като протеин.

26.02.11
18:29

Здравейте,

Съжалявам, че изравям старата тема, но ми е интересно дали има някаква светлина върху съотношението между различните видове протеин в промикс :)

26.02.11
23:32

Не си питал който трябва :)
Съотношението е точно 1 към 3 . По 33% за 3те вида протеин в матрицата.
Пил съм шоколад и ягода от него, препоръчвам ти шоколада.

Поздрави.

27.02.11
15:13

казано от wirewolf на 26.02.11, 18:29:

Здравейте,

Съжалявам, че изравям старата тема, но ми е интересно дали има някаква светлина върху съотношението между различните видове протеин в промикс :)

на тая цена няма смисъл от него, по-добре дай още 10лв и си вземи myofiosuon или matrix. Пих го шоколада нее лош, но е доста особен все едно пиеш пясък, разбива се но става гъст направо дразни на гърлото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1