04.05.05
22:51
Значи аз съм на 18 години, висок сьм 198см и тежа 110кг.Преди бях 95кг ама си прецаках краката и застоях много на едно място.Та сега искам пак да си отида на старите килограми.Пробвах с бърнери ама нямаше никъв ефект, можеби защото не ги съчетах с правилна диета.Някой ще можели да ми даде добър съвет?
яж по 3 пъти на ден по по малко храна и гледай да се плодове някаква по лека храта,а за изгаряне на мазнините взимай L-Carnitin
С уважение към предният автор на двуредовата мисъл, но просто пропусни тия размисли!
Храни се от 5-7 пъти на ден! Предимно с месни и като цяло белтъчни храни! Плодове - единствено рано сутрин и от сорта на грейпфрут и ябълки!
С тези храни, можеш да добавиш комбинацията от фат Бърнеи и л-карнитин! И вече ще подействат
а най-важното е кардио тренировката!
Успех
А Л-Карнитина и бърнерите имат ли влияние върху пулса и кръвното?Също така е добре да намаля въглехидратите до максимална степен нали?
05.05.05
08:16
Здравей. От Л-карнитина недей да се притесняваш - от него ще усетиш само положителен ефект в борбата с килограмите. Относно въглехидратите - прегледай какво пише на сайта и какво е изписано по форумите - информацията е достатъчна. При НВД НискоВъглехидратнаДиета въглехидратите са около и под 100гр. , но има и хора които приемат по-голямо количество на ден и това при тях действа. Така че, отново тук нещата ще бъдат в известна степен на проби и грешки, и контрол с кантар.Тук надали някой ще ти направи точна диета , така че чети и действай. Ако имаш нужда от помощни въпроси - задавай!:)Успех!