25.02.11
14:50
Според вас кое да избера?И двата продукта са на Scitec.Искам да ги комбинирам със суроватъчен протеин и л-глутамин,като целта ми не е да качвам маса,а леко да изчистя и да запазя мускулите.
25.02.11
14:57
Избери по-изгодния продукт, т.е. този, при който 1 g ВСАА е на по-ниска цена.
Имай предвид, че неовкусените ВСАА на прах имат доста неприятен вкус.
BCAA Xpress има и овкусен вариант.
А като качество как са?не съм взимал тази марка..нямам впечатления от нея.Ако някой е взимал някой от тези два продукта нека да каже.А може и предложения за други БЦАА..по-добри...най-добрите :)
БЦАА суровина едни и същи са Колио ти каза избери по евтините 1гр/лев :) и се пригтви за нещо доста горчиво ако не са овкусени аа и като не ти се разтворят добре не тръгвай да ги връщаш леуцина седи бял на повърхността :)
Хапчетата определено са по лесни за взимане от прахчето обаче удрят в цената малко.Иначе аз привършвам едни 300 хапа 6400 и силно съжалявам , че не си купих прах.
няма за какво да съжаляваш предполагам не си вкарвал от работещите дози 20-30-40 гр :?дали хапчета дали прах се същия :)
Ами има за какво да се съжалява да ти кажа по 20 грама зимах или грубо казано между 16 и 20 хапчета.
казано от smuggler на 27.02.11, 17:37:
А дали Xtend на Scivation не е по-добър от тези?
Аз си мисля, че е :)
Да не би да е по-добър защото има и глутамин..аз глутамин взимам отделно..? :)
Ами него ще взема. За Екстенда пише “Смесете две мерителни лъжички в 400-500мл вода и започнете да ги пиете преди тренировката.Продължете да ги употребявате и по време на тренировката”?Мога ли да го комбинирам с протеина и глутамина,които пия около 40 мин. преди тренировка???
А дали да го пия 30-40 мин преди тренировка или както пише по време на тренировката?
Лично аз почвам да го пия някъде 10-15 мин. преди тренировка( колко да отида с колата до залата :) ) и отпивам през цялата тренировка от него и винаги ми остава едни 30 % поне за към края на тренировката. Но аз не взимам друго освен него и слагам поне 2 дози (4 мерителни лъжички). Малко е ама така ми излиза сметката за сега.
И няма да е лошо да си изградиш навика да пиеш добавките по етикет. Едва ли някои от които и да е форум е запознат с един продукт по-добре от самите производители.
съгласен съм с теб..досега винаги ги пия по етикети..но тъй като сега имам протеин и глутамин се чудя дали да не взема чисти БЦАА(като Scitec Xpress) и да пия:
Суроватъчен протеин(30гр) + глутамин(5гр) + БЦАА(7гр) -40 мин преди тренировка
и същата комбинация след тренировка.
11.02.13
13:02
Няма никакво значение, можеш и заедно да ги приемаш.
Искам да попитам след тренировка първо креатина ли да пия или BCAA-то ?
И какви са ви впечатленията от тези BCAA http://shop.bb-team.org/scitec-bcaa-x-press
Относно BCAA-то нека да пишат само хора които са го приемали..
Мерси предварително
Мерси за отговора но немога да разбера защо премести мнението ми тук. Тази тема съм я чел, но не виждам да има нещо с което да ми помогне освен това да се насоча към extenda ?
11.02.13
13:24
След като има тема за продукта и твоят въпрос е пряко свързан с него, няма причина да се отваря нова.
То хубо ама като е нова тема повече хора ще обърнат внимание, а ся никой няма да пише :-/
Креатин-пий преди и след тренировка по 5 гр
БЦАА-то е хубаво,приемай по 0.4 гр на кило(преди и по време на тренировката)
11.02.13
21:55
А може би причината е, че тези неща са отдавна коментирани?
казано от every day на 11.02.13, 21:53:
Креатин-пий преди и след тренировка по 5 гр
БЦАА-то е хубаво,приемай по 0.4 гр на кило(преди и по време на тренировката)
Малко ме обърка тука. Другаде съм чел, че трябва да се взима по време и след или преди и след. Последно как да го взимам ?
11.02.13
22:44
казано от tfkk tfk на 11.02.13, 22:32:
Малко ме обърка тука. Другаде съм чел, че трябва да се взима по време и след или преди и след. Последно как да го взимам ?
За кое питаш сега?
Има чудесна статия за креатина. Има и страхотна за ВСАА. Да не говорим колко теми има...
Какво те притеснява, та проблемът е уникален и решението му никъде не е описано?
Не съм пил BCAA Xpress, но съм пил BCAA Blast - мога ли да дам отговор или не?
Добре, давай разрешавам ти ;д
Написах така, защото знам. че повечето или ще напишат да търся БЦАА на др фирма или ще тръгнат да ме убеждават, че няма да усете някакво чудо и то си е така де ама все пак искам някой да ме надъха да знам че не съм направил грешен избор ;д ..
А относно приема това 0.4 г на кг не е ли малко много ?
75 кг съм и това прави 30 грама на ден но дали вобще огранизма ми ще ги усвои тези 30 грама или половината ще отидат на вятъра ?
Мнението беше редактирано от tfkk tfk на 11.02.13 23:49.
12.02.13
00:05
30 g ВСАА дневно са едно солидно количество и не съм съвсем уверен, че имаш нужда от толкова. Започни с 15 g за известно време, виж как се чувстваш. Ако трябва - увеличи с 5 g и отново виж дали е ОК. Точният момент от деня, в който приемаш креатина, не е от особено значение. Затова и няма значение дали ще го комбинираш с аминокиселините след тренировка или ще го приемаш отделно.