Aminokiselini prepory4aite!

Темата е заключена.

14.05.04
21:52

znachi do kym 20-25lv
moje i poveche pari4ki da dam ama za po-golemi razfasovki taka che pak da mi se vyrje tynkana.
kajete nqkoi ot koito naistina ste imali efekt?suma?otkyde?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 14:47.

EL

14.05.04
22:34

ми аз ползвах NI-NOURESHMENT/BCAA`s? на MUSASHI , най-малката разфасофка е 25лева. но 6те ти стигне за почти месец. Аз съм си доволен от нея. Но не забрявай че това което на мен ми действа добре може на теб хи4 да не ти подейства. Изчакай да видиш още мнения и тогава реши !
УСПЕХ !

15.05.04
11:04

genesis nutrition 1900 45лв. 325 хапа :)
само такова сам пил досега и сам доволен. зимай по 10-15 на ден за ефект реален иначе само ги харчиш.

HE

15.05.04
11:31

Амино 2700 на Universal 120 бр. за 18.50 лв. Другият вариант е на Musashi muscle recovery 21 лв. за 60 бр.

HE

15.05.04
11:32

Амино 2700 на Universal 120 бр. за 18.50 лв. Другият вариант е на Musashi muscle recovery 21 лв. за 60 бр.

15.05.04
18:57

az dosega pih na JK 10lv-100br
a po kolko trea da piq na den za da ima naistina keyv efekt ( dyrja na masa)
ot JKa i ot Amino 2700 ? po kolko da piq za da gi osetq kato masa?
kazvaite byrzo che sled 3-4 dena otivamda si kupuvam:)

BA

15.05.04
23:32

Първо приятелю аминокиселините не са за качване на маса, а за изчистване на мазнините, доколкото знам. Ако бъркам някои да ме поправи!
Аз съм ползвал на Musashi: KUAN - THE CREATIVE . и съм доволен от тях. Ако искаш ги пробвай.

15.05.04
23:47

[quote author=“Bad^Boy”]Първо приятелю аминокиселините не са за качване на маса, а за изчистване на мазнините, доколкото знам. Ако бъркам някои да ме поправи!
Аз съм ползвал на Musashi: KUAN - THE CREATIVE . и съм доволен от тях. Ако искаш ги пробвай.

Бъркаш, бъркаш... Аминокиселините са доста комплексни, но като цяло се пият за възстановяване.

16.05.04
00:10

Deistviq:
1. za vystanovqvane
2. zavisi ot priema - relef, masa ( v zavisimost ot broikata)

16.05.04
09:05

[quote author=“vanisher”]2. zavisi ot priema - relef, masa ( v zavisimost ot broikata)

Ами ти си отговори сам на въпроса - колкото повече, толкова по-добро действие за маса :wink:! За точната бройка вече зависи от грамажа на хапчето и от това какви са ти финансовите възможности, а също и какви други суплементи взимаш :wink: !

16.05.04
12:15

men tova mi e qsno. ne sym newbie, a prosto iskam da razbera vie ot koi ste nai dovolni shtto az si polzvah samo na JK che davah po 10v..inache piq baq suplementi….
ta ideqta na temata beshe ot koi amino ste nai dovolni?

17.05.04
12:43

Значи аз имах много добър ефект от 4 броя Амино2700 с 30гр суроватъчен преди трен и след трен креатин, глутамин, 8бр амино, 50гр. глюкоза и след 30-40минутки 30гр суроватъчен протеин!
Кутията Амино 2700 е 120бройки и ми стигаше за 10 дни! Струва към 18 кинта!

BA

17.05.04
14:03

Pc_genius ти бая си пииваш след трен. ;) не си поплюваш...
Ама колегата каза, че искал нещо за към 20-25 лв. ;)
А тези работи дето изброи едва ли ще струват към 20-25 лв.
Ами най-качествените аминокиселини са на Musashi и Universal. Ти си избери вече какво искаш да пиеш. Ако искаш пробвай от едните, ако не ти харесат ги смени. Но и двете фирми са много качествени. Аз лично предпочитам Musashi. До сега не съм пил от добавките на Universal може и да са по-хубави, но ми се струват много скъпи. За сега съм си доволен и ще си карам на Musashi.
Има 3 вида разфасофки на KUAN - THE CREATIVE.
66гр. = 18 дози = 19 лева
150гр. = 42 дози = 38 лева
300гр. = 83 дози = 73 лева
Аз си взех 150гр. и я пия още от 8ми Март 2004. Днес сме 17 Май 2004. Значи направи сметка до сега към 2 месеца и половина и още малко имам....
А пък на Universal за 18 лева пиеш 10 дена. ;))))))
Ти си направи една сметка с какви пари разполагаш и т.н. и си вземи каквото прецениш, но не бързай да не те е яд после...
Успех!!!

17.05.04
16:42

Pc_genius ти бая си пииваш след трен.  не си поплюваш...

- Това беше само за 1 месец - нещо като цикъл с много от безвредните суплементи!
Bad^Boy, пропускаш че аз пия по 12 таблетки на ден които са по 2,7грама, което ще рече 32,4 грама аминокиселини! Ти ако ги пиеш по толкова колкото аз, ще ти стигат за 5 дена! Сега пак се замисли кои добавки излизат по-скъпо :wink: ! Не му казвам на момчето да взима колкото мен - аз не ям месо и значителна част от белтъчините ми идва от добавки! При него не е така и може дори двойно да намали дозите!
Само ще ви кажа че от две години не съм пил аминокиселини, нито глутамин! Предпочитам да си взема протеин и да пия четири пъти дневно по 30гр и така се предпазвам от катаболизъм и давам материал за анаболизма (изгражданео демек)!

19.05.04
23:45

kupih si Amino 2700
piq po 2x3 na den
no malko me pritesnqwa razmeryt na hap4etata
edvam gi gyltam….priemam idei :)

20.05.04
00:39

[quote author=“vanisher”]kupih si Amino 2700
piq po 2x3 na den
no malko me pritesnqwa razmeryt na hap4etata
edvam gi gyltam….priemam idei :)

Свиквай :wink: ! Аз усвоих една добра техника и нямам проблеми с подобни гиганти!

20.05.04
11:26

a kaji q de shtoto veche glytnah 9 hap4eta ama s ebati klizmata i napravo mi se nasylzqva to4ite ot bolkata v gyrloto :)
te nali izglejdat taka otpred poglednato:
.___
/......
|.......|
|.......|
___/
a otstrani pogledanoto e :
._
/
| |
| |
_/
i kak to4no go gyltash
az probvah da si sloja po ploskata chast na ezika i da glytna ama me izdira ili otlqvo ili otdqsno
obqsni ako mojesh tvoita tehnika che tuka se izmu4ih

20.05.04
11:37

щом пише 2700 значи един хап е 2.7г и си представям, че ще е бая голям :) мойте са по 1.9г. обаче аз пия по 2 наведнъж :)
Просто се свиква мой човек, или гърлето ти е малко или повече вода наливай да го прекара :)

20.05.04
17:33

Ako ti e trudno vdigni glava nagore za da se namesti hapa vuzmojno nai-otzad do “dupkata” i gulta6!

21.05.04
00:36

Ами момчета, тплкова хап съм изпил, че вече не ми се опират гигантите! Не мога да обясня точно как ги гълтам, но се научих да го правя без да си дера гърлото! Преди време обаче имах същия проблем като Ванишар - даже по-голям - не можех един аспирин да изпия :shock: ! Ще свикнете! Ако проблема е по-сериозен, премини на по-малки аминота!

21.05.04
18:42

Просто трябва да се отпуснеш докато гълташ. Аз имах същия проблем, не аспирин не можех да глътна, а вит.Ц!!! Това за главата нагоре също помага, но не трябва да се притесняваш от размера на таблетката!

21.05.04
20:00

taka mi e nai lesno na men:
reja go vsqko na 4 s noj :)
samo problema e che kato za 3x4 = 12 malki hap4enca
i mi otiva blizo 400ml voda da gi glytna :)

22.05.04
01:51

Аз аминокиселините ги сдъвквам с зъби.. в крайна сметка това е протеин. Пия “Super Aminos” на Weider (серията Victory)... Някой пробвал ли ги е? Някакво мнение?

23.05.04
16:28

e tva sys shryskvaneto stava li ?
te ne sa li tvyrdi
i togava zashto ne gi pravqt na prah napravo ?!?

molq kompetenten da otgovori :)
toest nekoi adminec primerno

“Gubi li se fekta ako se striva na prah aminoto ( amino 2700 universal )

23.05.04
18:54

[quote author=“perlsite”]Аз аминокиселините ги сдъвквам с зъби.. в крайна сметка това е протеин. Пия “Super Aminos” на Weider (серията Victory)... Някой пробвал ли ги е? Някакво мнение?

:lol: Дъвчи на Universal и след известно време трябва да посетиш зъболекар.Аз лично ги троша или режа.

23.05.04
20:25

[quote author=“MAKAPOB”] :lol: Дъвчи на Universal и след известно време трябва да посетиш зъболекар.Аз лично ги троша или режа.

:lol: Какво имаш предвид...? Че са много твърди.. или че развалят зъбите, както например шоколада?  8)

23.05.04
21:15

tvyrdi !
edvam se cepat s noja :)
shte tea s havan4e da gi troshim :)
videlo se e che cela tabletka ne moje da se glytne :)
ne mojeha li da i napravqt AMINO 0.9 i da sa 360 tabl vmesto 120
ehati parcalite vyobshte ne mislqt za obiknoveniq builder :)

23.05.04
23:13

Абе момчета като ви е такъв проблем земете си амино на прах
или течен има също :)

28.05.04
00:00

EVRIKA !!!
otkrih nachina :)
no e malko trudno da se opishe :)
ako oshte ima nqkoi problemi shte s eopitam da mu obqsnq ako iska

28.05.04
00:54

..да не би да ги мелиш с кафемелачката?  :D :lol:

28.05.04
14:49

hehehehehe ne :)
prosto beshe s mnogo nalu4kvaniq i opiti
zavisi si kak go slojish na ezika s kolko voda go piq i kak da si dvija glvata (gyrloto) za da mine bezbolezneno
sega mi e super kef che moga da si gi piq gigant4etata :)

P.S. Znaete li kolko struva po-golqmata razfasovka na Amino 2700 v SNC
che posledniqt pyt q vidqh ma ne obyrnah vnimanie.
Cena i kolko tabl. e ?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1