Как да разположа във времето прием на Scitec Hot Blood и протеин?

22.02.11
14:33

Здр вчера си купих scitec hot blood 90 caps пия го както пише 30-40 мин. преди трен на празен стомах. Днес тренирах бицепс и гарди и ми се беше надул корема много е гадно можете ли да ми кажете на какво се далжи това ? Според мен е от креатина които садържа защо то преди около 2 месеца пиех чист креатин на scitec и беше като днес постояно ми се ходеше до тоалетната /по малка нужда/ Моля някои ако знае да ми обесни от какво се получава това или как мога да го спра.
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ;]

27.02.11
22:20

Корема никой не може да знае защо ти се надува, най-вероятно непоносимост към някоя от съставките, а за малката нужда - абсолютно нормално е, това е от кофеина.
Повечето бустери са тъпкани със съставки като малтодекстрин и магнезий, които ебават корема, като не съм сигурен за капсулите дали е така, ако не ти понася просто го спри.

27.02.11
23:51

В момента пия Хот Блъда и нямам проблеми с корема.

28.02.11
10:10

Незнам вече нямам този проблем имах го само в понеделник като тренирах бицепс , гърди и корем. Сряда и петък няма ше такова нещо

казано от bloodys69 на 28.02.11, 10:10:

Не_знам, вече нямам този проблем. Имах го само в понеделник като тренирах бицепс, гърди и корем. В сряда и петък нямаше такова нещо.

Значи причината за дискомфорта просто не е в Hot Blood…

22.09.11
12:59

Така имам едно питане.. Хот блоод се приема на празен стомах, това значи ли че не трябва да пия протеин преди тренировка или и тои 1 час примерно преди приема на бустера ?

HE

22.09.11
17:39

казано от Loco_boy на 22.09.11, 12:59:

Така имам едно питане.. Хот блоод се приема на празен стомах, това значи ли че не трябва да пия протеин преди тренировка или и тои 1 час примерно преди приема на бустера ?

Сега ако обясниш защо ти е протеина преди тренировка?

22.09.11
20:01

казано от head_hunter на 22.09.11, 17:39:

казано от Loco_boy на 22.09.11, 12:59:

Сега ако обясниш защо ти е протеина преди тренировка?

А защо не? Час, час и половина преди тренировка, протеинът е задължителен за мен.

HE

22.09.11
20:03

Защото час и половина преди това може да вкара едно хранене ;)

22.09.11
20:09

Който може вкарва, който не пие протеин :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1