22.02.11
14:33
Здр вчера си купих scitec hot blood 90 caps пия го както пише 30-40 мин. преди трен на празен стомах. Днес тренирах бицепс и гарди и ми се беше надул корема много е гадно можете ли да ми кажете на какво се далжи това ? Според мен е от креатина които садържа защо то преди около 2 месеца пиех чист креатин на scitec и беше като днес постояно ми се ходеше до тоалетната /по малка нужда/ Моля някои ако знае да ми обесни от какво се получава това или как мога да го спра.
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ;]
Корема никой не може да знае защо ти се надува, най-вероятно непоносимост към някоя от съставките, а за малката нужда - абсолютно нормално е, това е от кофеина.
Повечето бустери са тъпкани със съставки като малтодекстрин и магнезий, които ебават корема, като не съм сигурен за капсулите дали е така, ако не ти понася просто го спри.
Незнам вече нямам този проблем имах го само в понеделник като тренирах бицепс , гърди и корем. Сряда и петък няма ше такова нещо
28.02.11
10:15
казано от bloodys69 на 28.02.11, 10:10:
Не_знам, вече нямам този проблем. Имах го само в понеделник като тренирах бицепс, гърди и корем. В сряда и петък нямаше такова нещо.
Значи причината за дискомфорта просто не е в Hot Blood…
Така имам едно питане.. Хот блоод се приема на празен стомах, това значи ли че не трябва да пия протеин преди тренировка или и тои 1 час примерно преди приема на бустера ?
22.09.11
17:39
казано от Loco_boy на 22.09.11, 12:59:
Така имам едно питане.. Хот блоод се приема на празен стомах, това значи ли че не трябва да пия протеин преди тренировка или и тои 1 час примерно преди приема на бустера ?
Сега ако обясниш защо ти е протеина преди тренировка?
казано от head_hunter на 22.09.11, 17:39:
казано от Loco_boy на 22.09.11, 12:59:
Сега ако обясниш защо ти е протеина преди тренировка?
А защо не? Час, час и половина преди тренировка, протеинът е задължителен за мен.
22.09.11
20:03
Защото час и половина преди това може да вкара едно хранене ;)