28.02.11
09:31
Здравейте!Може ли да ми дадете съвет дали двете добавки могат да се приемат заедно (3 таблетки трибестан и 2 таблетки новедекс на ден) или ще стане множко?На 31 години съм с 2 години стаж в залата.Взел съм си трибестана и искам да го комбинирам с още нещо(освен с храна де).Ако някой е имал добри постижения от някаква комбинация с трибестан нека сподели.Знам,че за всеки организъм е индивидуално но все пак....Благодаря ви предварително!
не започвай с по 2 капсули новедекс, че да няма изненади със самолета ;)
за колко време си предвидил комбинацията?
Трибулуса от колко грама на таблетка е - от 500 или от 1,000?
Доколкото прочетох вече си го купил и се чудиш с какво да го комбинираш. Ако до момента не си ползвал друг тестостеронен стимулатор можеш да пробваш класическата комбинация от трибулус + ZMA. Мисля, че NOW също имат ZMA - продукт.
Стакването на трибулус и Novedex XT е малко безмислено защото и трибулуса и Novedex-a увеличават производството на тестостерон, чрез стимулиране на хипофизата да произвежда повече лутеинизиращ хормон, но това става по различен начин. Разбира се Novedex-a действа и като силен ароматазен инхибитор и пречи на превръщането на тестостерона в естроген. Novedex-а е по-силния продукт и трибулуса би го допълвал слабо защото в резултат на Novedex-а хипофизата вече ще е започнала да произвежда повече лутеинизиращ хормон. Или с две думи ако ще пиеш Novedex няма голям смисъл да пиеш и трибулус, а за трибулуса вече си дал пари.
Novedex-a би се комбинирал добре например с Activate Xtreme на Driven Sport, но това вече е доста силен “хардкор” стак.
Благодаря ти за изчерпателния отговор!Найстина до сега не съм пил такъв вид добавки и искам да пробвам какъв ще е ефекта,и за това гледам да избера най-подходящия вариант.Трибулуса е от 1000 мг. и пише,че е най-добре да се взема по 3 таблетки за 24 часа.Май ще го комбинирам с ZMA но не съм решил още.Ще изчакам още да видя дали някой ползвал такъв вид продукти ще даде някакъв съвет и горе долу какви резултати е постигнал от такава комбинация (то е относително това де).
3 x 1,000 е нормална доза за трибулуса.
Аз съм ползвал един път Novedex XT, 5-6 пъти трибулус (винаги Трибестан на Софарма), доста пъти съм взимал ZMA (това беше първият тест-бустер, който съм пробвал) и един път екдистерон. През 2010 два пъти ползвах Mass FX + Hard FX (като към тях съм добавял и трибулус и ZMA) и този стак работи добре лично за мен. От един месец приемам Mass FX + Hard FX + HGHup и до момента съм доволен.
Novedex-a ми подейства добре (но ми намали либидото, както и предупреждават), но когато приемах само Трибестан за мен лично нямаше някакъв забележим ефект (от гледна точка на мускулна маса, но пък като че ли ми вдигна либидото). Има обаче доста хора, които само с трибулус постигат добри резултати. Различните добавки действат различно на различните хора.
С трибулуса трябва да си по-търпелив. Някой път резултатите идват след 1 - 1,5 месеца употреба.
Трибулус + ZMA не е лоша комбинация, но както и с всички добавки не могат да се очакват чудеса. Добавките просто подпомагат естествените процеси протичащи в тялато като ги ускоряват, забавят, усилват или отслабват.