28.02.11
16:09
Здравейте съфоромници !
Гледах , казваха ми и четох много теми в тоя и в други фороми и по статии за тоя intrabolic.Всеки го хвали само, че аз имам един конкретен въпрос преди да си го поръчам.
Това напомпване ще ми пречи ли в плуването (с това се занимавам , почти не влизам в фитнеса само преди състезание правя кръгови тренировки).Давам пример - азотните бустери и креатин монохидрат (от него също се напомваш) само че той задържа вода и това е адски вредно при плувците.
ПС.Ако може само компетентни хора да пишат, без излишни коментари, мерси предварително.
28.02.11
16:23
IntrAbolic не съдържа стимулатори на азотния оксид и съответно няма пряка връзка с напомпването. Действието на този продукт е различно и се основава на друг принцип.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.02.11 16:23.
казано от Кольо Пияндето на 28.02.11, 16:23:
IntrAbolic не съдържа стимулатори на азотния оксид и съответно няма пряка връзка с напомпването. Действието на този продукт е различно и се основава на друг принцип.
мерси много !
няма да имам проблеми в басейна ?
Мнението беше редактирано от lifeguard на 28.02.11 16:57.
Няма , даже щи помогне. А само с плуване качваш ли ? и как тренираш спринтове или дълги дистанции
Аз съм спринтьор 50 - 100 метра (съчетано, делфин и крол) е нямам проблеми и с дългите разстояния това лято изплувах без никакви проблеми Галата Варна (5 км).
Та сега се сетих още едно въпросче.
Ефекта на intrabolica дали ще го постигна само с плуване и дали ефекта от intrabolica се запазва при спиране на прием?
Мнението беше редактирано от lifeguard на 28.02.11 18:10.
казано от de6ko на 28.02.11, 17:13:
Аз съм спринтьор 50 - 100 метра (съчетано, делфин и крол) е нямам проблеми и с дългите разстояния това лято изплувах без никакви проблеми Галата Варна (5 км).
Та сега се сетих още едно въпросче.
Ефекта на intrabolica дали ще го постигна само с плуване и дали ефекта от intrabolica се запазва при спиране на прием?
Aз гледам на смиката, че ми е познат тоя басеин нешто :Д
Я кажи как се казваш плс
Не знам колко от вас са пили Интраболика , но напомпването си го има и то доволно. Та не знам дали е най-удачния избор в конкретния случай.
Ето една тема на ревю на продукта в която се точно за напомпването от Интраболик
IntrAbolic review
Кольо не си много прав - има си аргинин
Мнението беше редактирано от target на 01.03.11 09:57.
28.02.11
21:41
казано от target на 28.02.11, 19:48:
Не знам колко от вас са пили Интраболика, но напомпването си го има и то доволно.
В предишното си мнение може би не се забелязва един детайл - твърдя, че IntrAbolic няма пряка връзка с напомпването. Продължавам тъпо и упорито да стоя зад това твърдение - аз не виждам вазодилататори на етикета. Този продукт подобрява и поддържа общата физическа производителност, защото не допуска достигането на големи дефицити в мускулатурата. Това само по себе си е предпоставка за по-тежка и интензивна тренировка, което пък значи възможност за повече усилие в мускулите, съответно - напомпване. Това напомпване не е пряко следствие от вазодилатация, а от добрия общ тонус. Съответно - ако мускулатурата не се натоварва с щанги, ефектът ще е също отличен, но малко по-различен, защото няма да го има напомпването.
казано от target на 28.02.11, 19:48:
Кольо не си много прав - има си аргинин
Колко аргинин има и какъв? Виж етикета, но се опитай и да го разбереш.
Нека погледнем - една доза IntrAbolic съдържа 9.5 g протеин хидролизат. Това съвсем не значи 9.5 g аминокиселини в свободни форми, а 9.5 g пептиди. Нямам намерение да обяснявам какво са пептидите, но те не са еквивалент на свободните форми. На същата логика HydroWhey на ON трябва да има още по-мощен напомпващ ефект от IntrAbolic, защото гарантирано съдържа повече аргинин в доза. А дали реално е така? Но да се върнем на въпроса - колко аргинин съдържа IntrAbolic и какъв? Този аргинин не е като другия аргинин... греша ли?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.02.11 21:50.