LADIES!КАКВО НАЙ-МНОГО ВИ ВБЕСЯВА В МЪЖЕТЕ?

Прескочи до:

28.02.11
14:52

казано от Valdis на 28.02.11, 14:12:

казано от Стоянчо на 28.02.11, 14:05:

казано от Valdis на 28.02.11, 13:48:

казано от Стоянчо на 28.02.11, 13:41:

Не ме плаши деее...че на есен... :D

Ми мен нямаше кой да ме уплаши и виж ся кво стана! Вместо да карам спортаж карам ван :D :D :D

Еее, хората са го измислили, стига да не ставате повече от седмина де! :D
http://www.km77.com/marcas/opel/2006/zafira/opc/gra/07.asp

Е това е  моята кола, само дето не е OPC вариант.

Кажи ми, че е 1.9 140к.с. и не се оплаквай от машинката :)

казано от krali_marko на 28.02.11, 14:14:

Ей това не се сетих :D.Ефекта ще е голям,защото ми се родиха тризнаци племеници и в момента отделя повечето си свободно време да помага на снахата.

Ако на този етап не иска, това ще е право в десетката! :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.02.11 14:53.

28.02.11
14:56

1.7cdti стандарно 125hp, 280Nm + chip = 150Hp, 320Nm Не съм се оплаквал. Единствения недостатък е по-високия център на тежеста, но за сметка на това при разумно шофиране дава разход под 4.5/100.

krali_marko, зарежи тая гимнастика с дразненето... не превръщай най-мощния си съюзник в безразлична публика (при повечко старание можеш и във враг да го превърнеш). Съветът е приятелски и няма задължителен характер. Ти си човекът, който трябва да прецени как да води личния си живот.

28.02.11
15:10

казано от Valdis на 28.02.11, 14:56:

1.7cdti стандарно 125hp, 280Nm + chip = 150Hp, 320Nm Не съм се оплаквал. Единствения недостатък е по-високия център на тежеста, но за сметка на това при разумно шофиране дава разход под 4.5/100.

Чипната е пушка! Ако не беше, 125к.с. са й малко. Ако искаш, можеш още малко да я отпушиш като отдолу поорежеш малко тръби за сметка на екологията :D Да не говорим, че с по-гоямо турбо, кулер и т.н. нещата могат да загрубеят още доста, ама това ще влече и други разходи като нови спирачки :) Окачването им и заводско е стегнато...абе имам преки наблюдения от една Астра със същия двигател и една Зафира на 140кс. До преди няколко месеца дори бях на крачка да взема една Астра ОПЦ, но се осъмних в някои неща по нея, а и под 12 не можах да сваля градско.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.02.11 15:11.

KR

28.02.11
15:14

казано от Кольо Пияндето на 28.02.11, 15:03:

krali_marko, зарежи тая гимнастика с дразненето... не превръщай най-мощния си съюзник в безразлична публика (при повечко старание можеш и във враг да го превърнеш). Съветът е приятелски и няма задължителен характер. Ти си човекът, който трябва да прецени как да води личния си живот.

Ще видя какво ще направя-едвали ще тръгна да я дразня системно,но все пак :D .В крайна сметка,ако се наложи ще зарежа фитнеса- тя е по важна от всичко друго.И все пак от чисто любопитство МОМИЧЕТА КАЖЕТЕ ОТ КАКВО СЕ ДРАЗНЕТЕ ?

п.п. Хора ако сте забелязали повечето момчета обсъждаме темата :D

28.02.11
15:16

Ако ми хареса новата зафира мога да се замисля за OPC варианта. Но вероятно ще минат поне 1-2 години докато я представят. Таз тема вярно ще се превърне както каза адаша, като онази за космите. Само чакаме да се намесят 2-3 току що регистрирани кифли с маскировка на кроасани и стой та гледай :D :D :D

28.02.11
15:32

казано от Стоянчо на 28.02.11, 14:10:

казано от krali_marko на 28.02.11, 14:08:

То като станете двама бързо ставате трима.Даже много често е причината да се женят хората е именно появата на третия човек :D

Eйй, това ме подсеща - кажи й, че вече искаш дете :D Особено, ако тя още не е на тази вълна 100 на 100 ще й отклониш вниманието :D

Е това искам да пробваш Марко :D:D Ии кажи какво стана, ако се решиш :D

Темата е приятнa и можеше много да научим от дамите, какви да не бъдем, ама тук само мъже пишем бре :D

28.02.11
16:43

казано от krali_marko на 28.02.11, 15:14:

В крайна сметка,ако се наложи ще зарежа фитнеса- тя е по важна от всичко друго.

Надявам се, не говориш сериозно?

28.02.11
16:51

Ми не, не говори сериозно, знае, че половинката няма да го поиска от него...ако пък й каже: “Виж какво, спирам тренировките, щом така ще си доволна”, още на втория ден тя сама ще го накара да иде...то е ясно положението : )

BU

28.02.11
16:55

брррррр....КААААААК мразя човечеството

казано от inis9 на 28.02.11, 16:51:

Ми не, не говори сериозно, знае, че половинката няма да го поиска от него...ако пък й каже: “Виж какво, спирам тренировките, щом така ще си доволна”, още на втория ден тя сама ще го накара да иде...то е ясно положението : )

Не съм много съгласен. Много примери имам, в които половинката надделява да не се ходи на фитнес, защото това време може да се оползотвори с нещата, за които са се събрали заедно: ходене на гости, по заведения и т.н., където да се усмихват и се правят пред другите колко всичко им е наред. Накрая половинката получава дебел, болен и занемарен мъж, но е доволна...

28.02.11
17:04

Е, на мен конкретно в случая ми се стори подходяща реакция, тъй като все пак ни разказаха за момичето. Звучи от най - готиния тип, затова така си мисля. Авторът да каже : )
А иначе, к’во беше - кифли - кроасани бол :D

KR

28.02.11
17:24

казано от Петко К на 28.02.11, 16:43:

Надявам се, не говориш сериозно?

Напълно съм сериозен-ако се наложи се отказвам.Ще намеря начин да тренирам-лицеви опори,коремни преси вкъщи,но ако ситуацията го изисква се отказвам от ходенето във фитнес

казано от inis9 на 28.02.11, 17:04:

Е, на мен конкретно в случая ми се стори подходяща реакция, тъй като все пак ни разказаха за момичето. Звучи от най - готиния тип, затова така си мисля. Авторът да каже : )
А иначе, к’во беше - кифли - кроасани бол :D

Бе тя си е готин човек,но  знай ли се все пак жена :D.Имам пълното и доверие и подкрепа за всичко,но знам ли къв дявол ще я хване в момента,когато и кажа че се отказвам ;) .

28.02.11
17:45

Има една поговорка, ако нещо работи, не го пипай :D

“Какво ни ядосва в мъжете?” ми звучи малко като ” Всички мъже са еднакви”. А според мен никой не обича да го слагат под общ знаменател.
Всеки човек е различен, и всяка връзка е различна. Каквото и да ти напишем тук нямаш никаква гаранция, че ще подейства при теб и твоето момиче.

Един съвет - ако наистина имаш човек до теб, на който имаш доверие, чувстваш се спокоен и щастлив не прави глупости от сорта “да я подразня малко”, ами съхрани това, което имаш! Защото то е рядкост - огледай се около теб и сам ще го оцениш :)

казано от Vlado89 на 28.02.11, 17:45:

И да допълня - когато един отбор печели мача, не се правят смени :)

28.02.11
17:50

казано от Aktrisata на 28.02.11, 17:46:

казано от Vlado89 на 28.02.11, 17:45:

И да допълня - когато един отбор печели мача, не се правят смени :)

Тук не съм много съгласен - ако пИчели убедително, в игра влизат резерви за да се съхранят титуляри :)

DeadManWalking - много си мил днеска защо така очаквам от тебе псувни на майко татко род ли ми е :D като цяло гледам темата е предназначена за момичетата ама доста пичуи говорим тука... аз пък дами мога да ви кажа едно... Вие сте Странни типове !

KR

28.02.11
18:03

“Какво ни ядосва в мъжете?” ми звучи малко като ” Всички мъже са еднакви”. А според мен никой не обича да го слагат под общ знаменател.

Грешно ме тълкуваш.Действията на мъжете които ви дразнят-това незначи,че всички сме еднакви и се слагаме под еди знаменател(макар,че и тука мога да те оборя.Кажи ми колко от мъжете обичат да мият чиниите след вечеря да кажем ;) )

Един съвет - ако наистина имаш човек до теб, на който имаш доверие, чувстваш се спокоен и щастлив не прави глупости от сорта “да я подразня малко”, ами съхрани това, което имаш! Защото то е рядкост - огледай се около теб и сам ще го оцениш

Благодаря за съвета ще го запомня,но мислия,че по горе написах че се отказвам от всякакви проби на дразнене-темата по скоро има любопитен характер от какво се дразнят жените?

Мнението беше редактирано от krali_marko на 28.02.11 18:05.

28.02.11
19:31

казано от krali_marko на 28.02.11, 17:24:

Напълно съм сериозен-ако се наложи се отказвам.Ще намеря начин да тренирам-лицеви опори,коремни преси вкъщи,но ако ситуацията го изисква се отказвам от ходенето във фитнес

И каква ще е тази ситуация, която да го изисква? Днес се отказваш от фитнеса, а утре от собствената си личност?
Нямаш ли право на собствен живот, на мнение и на време за себе си? Ако тия 4-5 часа седмично, които отделяш за фитнес са проблем, то за какво говорим изобщо?
Не е въпроса само във фитнеса, а по принцип.

Фитнеса ми е номер 1 ... никога няма да го оставя още по-малко заради момиче,жена и подобните им разновидности ! ако знаете колко съжелявам, че съм закъснявал за тренировка заради момиче... нямате си представа :D казвам закъснявал не отсъствал !

28.02.11
19:43

Кажи й, че е дебела бе (rock)

KR

28.02.11
19:47

И каква ще е тази ситуация, която да го изисква? Днес се отказваш от фитнеса, а утре от собствената си личност?
Нямаш ли право на собствен живот, на мнение и на време за себе си? Ако тия 4-5 часа седмично, които отделяш за фитнес са проблем, то за какво говорим изобщо?
Не е въпроса само във фитнеса, а по принцип.

е чак толкова не е .Просто се притеснява за здравето ми предимно.Това със спора за фитнеса започна от онзи глупав репортаж по бтв.Тя също спортува активно и знае как се чуствам ,но напоследък взе нещо да ме ревнува от посетителките без да има основателна причина(а добавките бяха черешката на тортата)

е няя’ оправия и това е... кажи и, че портиера във фирмата в която работи много я заглежда да отиде да работи във феминистка организация и да носи дрехи до под коляното минимум... не забравяй да разлепиш информация, че тя не е свободна и да внимават ако я заглеждат...

KR

28.02.11
19:51

Кажи й, че е дебела бе

На 179 см 52 кг -ще звучи като виц

28.02.11
19:56

Я направо й покажи темата и ще ликвидирате въпроса :D

KR

28.02.11
19:57

е няя’ оправия и това е... кажи и, че портиера във фирмата в която работи много я заглежда да отиде да работи във феминистка организация и да носи дрехи до под коляното минимум... не забравяй да разлепиш информация, че тя не е свободна и да внимават ако я заглеждат...

Sorry man тя си е сама шефка(има си фирма) и аз съм напълно безгласен по това отношение-да не кажа зависим :).Пък това,че не е свободна се знае отдавна Шумен не е толкова голям град

KR

28.02.11
20:00

Я направо й покажи темата и ще ликвидирате въпроса

Между другото усилено работи коренно да разрешим проблема.Търси помещение,което да отговаря на изискванията да се отвори нова зала :D

28.02.11
20:04

Eee приятел, въображението ти е безкрайно малка величина!№@$ Ако искаш да я засегнеш, винаги ще намериш начин! Или просто приеми като мъж, че не и дреме за теб (tmi)  :)

KR

28.02.11
20:07

съвсем скоро мен изгарям геройската-сиреч женя се ;)

BU

28.02.11

АЗ не мога разберем сега,чичо...не ти стиска да я зарежеш,ама ти е омръзнала и искаш да я отвратиш,че да си тръгне сама,така ли ?

BU

28.02.11

ЖЕНИШ СЕ ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KR

28.02.11
20:10

Точно така.Искам да и отклоня вниманието от фитнеса т.е. да спре де се заяжда за него.Ако си чувал клин клин изважда-на този принцип,ако ще ми чете конско то да бъде за разхвърлената стая не за това,че приемам добавки и по често ходя на фитнес

28.02.11
20:10

Аз не разбирам какъв е поначало проблемът на автора... Или се хвали с перфектната си връзка може би :P

Едит: сега разбрах, около 10 секунди след като си написах мнението :D

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 28.02.11 20:11.

KR

28.02.11
20:13

Пък покрай темата и вие да научете от какво се дразнят повечето жени,че да не допускате това да се случи ;)

28.02.11
20:18

Да бе, ако пък знаеш през кое ми е на какво се дразнят жените :D

казано от Петко К на 28.02.11, 20:18:

Да бе, ако пък знаеш през кое ми е на какво се дразнят жените :D

през кое ? :D един мой саученик говори по 6-7 часа с приятелката си която учи на 100метра от него... през часовете се чува мило недей мили съжелявам... под чехъл не ами под пожарникарски ботуш е

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.02.11 20:24.

28.02.11
22:03

казано от krali_marko на 28.02.11, 19:51:

Кажи й, че е дебела бе

На 179 см 52 кг -ще звучи като виц

кажи и да надебелее тогава :D
като човек с 18 години съпружески стаж ще ти кажа - не се занимавай с глупости - ще имаш мнооого възможности да разбереш какво я дразни занапред ;)

01.03.11
11:31

МОМИЧЕТА КАЖЕТЕ ОТ КАКВО СЕ ДРАЗНЕТЕ ?

казано от krali_marko на 28.02.11, 20:10:

Точно така.Искам да и отклоня вниманието от фитнеса т.е. да спре де се заяжда за него.Ако си чувал клин клин изважда-на този принцип,ако ще ми чете конско то да бъде за разхвърлената стая не за това,че приемам добавки и по често ходя на фитнес

Амааа то така е много трудно. Страшно много зависи от отношенията. При един тип поведение ме дразни заглеждането - понеже  e брутално. При друг тип поведение, просто ги обсъждаме заедно. Зависи от отношението на мъжа....

Конкретно на настоящия етап ме дразнят твърде прости неща, коiто са свързани с ежедневието, разбирай дразни ме да не накисва мръсните чинии, да не подрежда чиниите в мивката, а само да ги “пльоска”, като бели краставица, боклука вместо в кофата - в мивката. Ама ти щом си стигнал до етап “женене”, с други неща, освен с такива всекидневни простотии не би могъл и да искаш да я подразниш. Сега мен лично ме дразни да ми напомня неща, които знам/виждам (”махни тоя кабел” - аз го виждам, защо ми го казваш) или като ми подава щангата за клек е един такъв притеснен и не следи къде я хващам, а той е единствения който може да види това, но това са конкретни, отнасящи се до конкретен човек дразнещи неща.

Друг е въпросът, че имаш нещо работещо и не виждам смисъл да го пипаш. А пък съвсем друг е въпросът защо смяташ, че за да отклониш темата от фитнеса, трябва да намериш нещо друго, с което да дразниш. Това е според мен грешна тактика, не вярвам в зодиите много, но тя е стрелец, човек, няма да стане, не минава, повярвай ;) Нищо не може да се отклонява. Решавай въпроса с фитнеса, като под решавай имам предвид, обяснявай кое, как и защо. Не търси методи за дразнене. Просто се съмнявам, че с каквото и да е дразнене, ще имаш успех с такава жена, каквато имаш.

казано от Oranje на 28.02.11, 17:00:

казано от inis9 на 28.02.11, 16:51:

Не съм много съгласен. Много примери имам, в които половинката надделява да не се ходи на фитнес, защото това време може да се оползотвори с нещата, за които са се събрали заедно: ходене на гости, по заведения и т.н., където да се усмихват и се правят пред другите колко всичко им е наред. Накрая половинката получава дебел, болен и занемарен мъж, но е доволна...

@ Oranje Това е абсолютен факт. Много жалко, че се стига до тук. А колко по-добър вариант е нетрениращата половинка да се запали по тренирането, тогава всичко е толкова лесно и просто. Но пак зависи от човека. Вариантът на inis9 в случая според мен е по-вероятен обаче.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.03.11 11:43.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1