05.05.05
13:46
Момчета така разгледах темата за поръчката на оптимум и рещших да отворя нова тема .Имам предложение и аз ги ползвам добри са но защо да пълним гушата на Момчил Милев той е готин ама много надценка слага .Искате ли да си поръчаме 100 кила протеин да направим партия.Все пак ние сме основните които го ползват и сщ му падне оборота и ще се замисли .Дори и това да не стане пак ще сме на далавера защото ще ни направят отстъпка за количесвото.Все пак суроватката излиза сас 70 кинта по скапо в България.Тоя Момчил бая драпна ако не забелязвате.Преди беше така със Мусаши само че разликата е че те са боклук а ОПТИМУМ сас добри.Проверих в саита на Универсал и там няма такава разлика между цените на универсал в България и Америка почти са еднакви.Щото Карабиберов не е алчен газ макар и тои да си прави далавери.Ама разлика между цените в България и щатите за оптимум да са 70 кинта тва е много.Момчил е готин човек голям ум ама стига сме го правили богат не мислите ли.
05.05.05
15:56
Ако се завържат нещата аз съм навит за голямо количество Протейн 5-15 кг суроватка . Ако има развитие по въпроса ЛС ми пратете.
05.05.05
16:16
То хубуу, ама как седи въпроса с обмитяването на такова промишлено количество. Трудно е да мине “за лична употреба”.
С теглото на пратката и таксата за килограм как седи въпроса?
И не на последно място кой къде и как ще го получи и как ще го разпредели?
Принципно съм съгласен иначе. Два до пет килограма суроватка шоколад :)
Има обаче и още един малък, но може би проблем. За бг Момчил е изключителен представител. Дали ще ни пратят такова количество?
еми незнам ама ако поръчате 100кила най-малко 400$ ще ви е само доставката сащ-бг
аз си зимам добавки ама просто тия 4$ на кило са гаднички за тва креатинче глутаминче амино по стаа
Това което искате да направите няма да стане.
1. При големи поръчки се искат специални сертификати и разрешителни за внос на тези продукти. За 100 кила е изключено да стане. Трябва ви разрешително което не се знае дали ше ви издадат а и струва пари.
2. На сумата която обявихте се начислява ДДС и мито. Което общо оскъпява продукта с 26% (20% ддс и мито 5% което се начислява и върху ддс-то)
3. При такива големи пратки Момчил ще разбере че му подбивате цените и ще потърси разправа.
Не мисля че си заслужава. Има и известен риски пратката да не пристигне...
Може някой да си поръча 1 кило продукт което да не се обмити. Но тогава пък шипинга е по-скъп.
Има сметка само за скъпи продукти които не са с голямо тегло (глутамин например).
05.05.05
21:58
момчета ся гожорих със брачед ми от испания .И там протеина е на сащата цена като вав америка може да си купим на няколко пати мисалта ми е да се зареждаме от ванка и да не му го купуваме.Все пак наистина е доста алчен и пак казвам нямам мнищо против момчил ама баси вав бедна дърйава да слага такива надценки е срамота.Протеина е супер ама в Испания ба4кат за 30 евро минимум на ден и те сас една надница могат да си купят 5 паунда а ти тука вав бг. трябва да ба4каш поне 10 дена за да изкараш 120 лева за 5 паунда.
06.05.05
07:27
Еми ще трябва да чакаме след 2007г. Тогава отиваш в Румъния или Гърция.Купуваш един багажник “храни” и обратно в БГ без проблем.
12.05.05
11:41
ако се чуе нещо пишете и мен(глутамин,протеин,креатин,амино и др.)