Дневникът на Деси

Темата е заключена.

Здравейте,

Казват, че болна душа не може да живее в болно тяло. Затова започвам от тялото, като вярвам и искам така да healn-a и душата си. Имам и 5 кг тластинки собствено производтсво, които ако се стопят като страничен ефект ще бъде и “тяло-приятно”. Аз съм на 30 години с едно детенце-момченце. До преди да забременея не съм спортувала, защото не ми се е налагало. Сега се надявам да си изградя нов начин на живот и култура да спортувам. Нямам много знанния в тази област, но затова е Google. Ще си пиша тук, да ми е като стимул всеки ден, за да не спра :)
Решила съм да работя по програмата на Джилиън Майкълс - 30 day shred, като я комбинирам за разнообразие с малко фитнес и бягане,които всъщност и да създадат трайните ми навици в спорта след края на 30-те дни.
Днес ще започна с бягане да се раздвижа малко, че не е лесно да стане човек от дивана. Ще попълня по-късно и мерките си и тегликите:)
Честита Баба Марта!

01.03.11
10:19

Началото винаги е трудно,но после става навик :) От мен поздрави че си се насочила към спорта и ако може ще помагаме със съвети :)

Благодаря!
Имам доста въпроси, някой безумно елементарни, така че помощ не отказвам:)

За днес:
1. Закуска 9:00 - препечена филийка, сирене, 1 сварено яйце, маслини и ментов чай с мед
2. Закуска 10:30 - коктейл (спанак с ябълки - със семките); Виждала съм да го пият и да се чувстват добре, и реших да пробвам. Многоооооооо зелено. Определено ще му се подобрят характеристиките с капачка Бейлис:)
3. Обяд - зеленчукова супа с 1 филийка черен хляб и 1 кренвирш
4. Следобедна закуска 17:00 - плодове (киви)
5. Вечеря - риба (мисля да ям)

Яденето за сега ми е проблем, не ми се яде, стомахът ми така се е свил, че се насилвам да погледна храна, но няма да се отказвам. Сигурно звучи много хубаво за спазващите диети, но не е. Такова неядене е следствие и причина от нездрави обстоятелства:) Искам да ям и да изглеждам и се чувствам добре:))))

Тренировка днес:
1. Бягане навън  - около 20 мин, по скоро за раздвижване на кръвта..... Суперррррррр
2. Джилиан Майкълс day 1 level 1 - check:) с 2 кг. гирички

1 литър вода - рекорд, имайки предвид, че съотношението вода:кола днес е 100:0, а се е случвало да е обратното ....

Записах си мерките  - имам да допълвам, защото някои не са ми ясни къде се измерват, ще проуча и ще допълвам:)

До утре!

01.03.11
18:45

Здрасти, добре дошла. Според мерките нямаш много за сваляне. Ако храната ти е ок ще се справиш бързо с какното и да е движение. За кренвирша ти е ясно, за водата също. Успех

Здравей:)
С храната се стига до там, че в един момент започвам да ям едно и също почти всеки ден, писва ми и нагъвам един шоколад накрая. Стигнала съм до извода, че ако внимаваш в количествата храна, можеш да си позволиш да опиташ всичко, а и така избягваш от психо натиска, че еди какво си ти е забранено (правило не само в хрененето):)
Но как си разнообразявате менюто?

fire.is.my.nature

07.03.11
16:47

Безброй рецепти има по нета. Стига само да отделиш 10-30 мин. повече на ден , разнообразието е гарантирано :P
Успех с дневника :)

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 07.03.11 16:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1