Прием на хранителни добавки, Помощ

01.03.11
12:04

Здравейте, от следващата седмица смятам да взема хранителни добавки - кре алкалин, глутамин и суроватъчен протеин.
Въпросът ми е относно приема им: креатинът ще го пия преди тренировка и след нея; Протеин - преди и след тренировка, ще го приемам заедно със креатина, Глутамин 20-30мин след тренировка по 5гр.
В не тренировъчни дни: креатин - сутрин след ставане, Протеин- между 2 от храненията, Глутамин - вечер преди сън 5гр.
Някакви съвети да ми дадете? Приемам и критики :)

01.03.11
13:58

Глутамина се пие в много по големи дози.Поне 20-25гр.

01.03.11
16:24

казано от Tolkoboy на 01.03.11, 12:04:

Здравейте, от следващата седмица смятам да взема хранителни добавки - кре алкалин, глутамин и суроватъчен протеин.
Въпросът ми е относно приема им: креатинът ще го пия преди тренировка и след нея; Протеин - преди и след тренировка, ще го приемам заедно със креатина, Глутамин 20-30мин след тренировка по 5гр.
В не тренировъчни дни: креатин - сутрин след ставане, Протеин- между 2 от храненията, Глутамин - вечер преди сън 5гр.
Някакви съвети да ми дадете? Приемам и критики :)

Протеинът сутрин веднага след ставане и след тренировка 15-20 минути след бързият въглехидрат. В нетренировъчните дни веднага след ставане. Глутаминът трябва да е около 15-20 грама дневно. Можеш да го пиеш или преди и след тренировка, или след тренировка и преди лягане. Креатинът ти е преди и след тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1