01.03.11
18:11
казано от GreyKnight на 01.03.11, 09:15:
Екатерина, не разбра ли, че вълшебно хапче няма? О, всъщност има... Но е прекалено скъпо и прекалено опасно. То пък и не било хапче, а цял хормон... Както и да е, вината си е в теб, защото така и не се послуша някой от опитните хора във форума. Храната, мила моя, храната! Тя ще те оправи, не хапчета... Чети за ВМ-НВД, РБД. А не за Д-р. Брайкова и диети тип “Господи, опази ме от болен глад!” или “Резервирайте си линейка с глюкоза и анорексия!”. Почти всички потребители в този форум, в които преобладава естрогена, искате да се тъпчете с боклуци, да не си мърдате гъза по цял ден и да изглеждате умопомрачително. Е, нЕма как да стане, баЦе! Ще търпиш да миришеш след тежка тренировка, ще търпиш да ти е трудно да се качваш по стълбите, защото си клякала като обезумяла, ще търпиш да не ядеш по 500 грама шоколад на ден, ще търпиш да ядеш меса, зеленчуци, ядки и всички “анти-вкусни” храни, ще търпиш, когато всички около теб приемат Бейк ролс, а ти си донесла от вкъщи извара и ядки.
И ти ли не издържа? : )))
казано от ekaterina на 01.03.11, 17:54:
Е слушам де как да не слушам.Пазя си диетата,но вечерите към 10 11 ми е трудно.Това явно не са моите хапчета. И да-тренирам всеки ден и обожавам да се храня с филе,извара,бавни въглехидрати и зеленчуци.И на мен ми е чудно как хората си падат по месото ,а има хора ,които не се докосват до сладко.за мен сладките неща обаче са страст,която искам да изкореня,защото се отразява на килограмите ми. в момента си позволявам да хапвам по малко само при пмс.
:D
ъъъъ... пробва ли да ядеш просто?
Глад за сладко е да хванеш да изядеш 10 яйца с масло е така от раз и в момента в който преглътнеш последния залък да продължи да ти се яде сладко. Това ли се получава при теб? Не мисля, че е нужно да питам - главата си залагам, че не си пробвала просто да се наядеш до степен на истинско наяждане, когато дойде тоя “глад за сладко”. Такова нещо просто не съществува ;)
Ако ям филе, извара и зеленчуци по цял ден не в 10, ми още към 5-6 ще начена шоколадите, както ми се повдига от тях - гладът прави от човека звяр :) Ти пак много изкарваш.
казано от GreyKnight на 01.03.11, 18:07:
“И на мен ми е чудно как хората си падат по месото” Защо ти е чудно?
Опиши ми гладът ти за сладко. Щом видиш нещо сладко, ти се прияжда? Или просто седиш вкъщи, гледаш телевизия и се тресеш за захар?
вечер към единадесет явно ми пада кръвното и си умирам за парче шоколад или нещо сиропирано.хапвам и настроението ми се качва на макс.след 30 мин следва съжалението колко съм слаба и как прецаках всичко.мисля да си купя сушени плодове и ядки.мисля ,че това е по-малкото зло.как мислите?
01.03.11
23:31
По-малкото зло е да търпиш, докато тялото се настрои да работи с малко въглехидрати. Аз приемам под 50 грама на ден, а кръвното не ми пада, нищо че тренирам интензивно.
казано от G33K на 01.03.11, 18:52:
казано от ekaterina на 01.03.11, 17:54:
Е слушам де как да не слушам.Пазя си диетата,но вечерите към 10 11 ми е трудно.Това явно не са моите хапчета. И да-тренирам всеки ден и обожавам да се храня с филе,извара,бавни въглехидрати и зеленчуци.И на мен ми е чудно как хората си падат по месото ,а има хора ,които не се докосват до сладко.за мен сладките неща обаче са страст,която искам да изкореня,защото се отразява на килограмите ми. в момента си позволявам да хапвам по малко само при пмс.
:D
ъъъъ... пробва ли да ядеш просто?
Глад за сладко е да хванеш да изядеш 10 яйца с масло е така от раз и в момента в който преглътнеш последния залък да продължи да ти се яде сладко. Това ли се получава при теб? Не мисля, че е нужно да питам - главата си залагам, че не си пробвала просто да се наядеш до степен на истинско наяждане, когато дойде тоя “глад за сладко”. Такова нещо просто не съществува ;)Ако ям филе, извара и зеленчуци по цял ден не в 10, ми още към 5-6 ще начена шоколадите, както ми се повдига от тях - гладът прави от човека звяр :) Ти пак много изкарваш.
Е стига дееее.Подскажи ми ....