режими за покачване ;dd

Здравейте ;дд
Значи съставих си един режим и понеже не съм много запознат ви моля за мнение и ако смятате някое хранене не на място ако може да кажете.
7:00 100-150 г. овес с кисело мляко
10:00 500 мл. прясно мляко + 1 банан
13:00 (около 1 час преди фитнес) 2-3 яйца + ориз или варени картофи
16:00 (след фитнес) 3 яйца + ориз или картофи
19:00 редувам риба и месо
22:00 1 кофичка кисело мляко
За мен тежа 65кг. тренирам от 1 година.Целта ми е да покача маса.Приемам омега 3 масни киселини,бирена мая и мултивитамини.
Благодаря предварително.. :)

Темата беше редактирана от Кристиян Желязков на 01.03.11 19:00.

01.03.11
19:12

с този режим няма да качваш..

Бъди по точен смисъл кажи къде греша за да мога да се поправя,както казах не разбирам много от режими и тaка на татъка до сега карах на кфот ми видят очите ;дд

01.03.11
20:11

Увеличи въглехидратите , трябва да са ти 5-6 гр на килограм телесно тегло .
Въглехидрати - ориз , картофи , овес , царевица , тестени изделия .
Бързи въглехидрати за след тренировка и сутрин - мед , банани , портокали ...

01.03.11
21:16

Протеинът ти е малко.

01.03.11
22:06

Протеина ти е доста малко за деня. Вкарай месо поне 2 пъти във деня и тези яйца ги сложи 5-те примерно във 1 ядене. Не виждам зеленчуци да присъстват във менюто, сложи и извара преди лягане.

Колко си висок? :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.03.11 09:17.

Досега си карал на “кфот ти видят очите” и изведнъж тръгваш на точно изчислен режим. Как ли ще реагира тялото ти?
Това е като да си беден и изведнъж шестица от тотото. Или да свириш в гаражна група и изведнъж да продадете няколко милиона бройки от новия албум за ден. И двата случая повечето не издържат, въпреки че са чакали такова чудо с години. Но ти си сигурен, че твоят организъм ще започне да трупа чиста маса...
То добре, че и самият режим не е никак читав. Освен ако имаш лекарска забрана да ядеш мазнини де.
Та моят съвет е от каквото ти падне да започнеш да се храниш добре, като през седмица-две заменяй по едно от храненията с качествено такова. Например започни да закусваш добре, другите хранения си ги дръж като досега. След в седмици пипни вечерята и т.н...
Иначе тези 65кг (освен ако не говорим за много нисък ръст) с 1 година тренировки говорят, че и при тренировките най-вероятно имаме проблем.

ами аз за тази 1 година съм качил 10 кг понеже бях наистина много слаб бях 55 кг когато почнах висок съм 177,както казах по горе не разбирам и за това съм и пуснал темата за да видя къде греша ( в случея на всякъде :Д ) и да се науча ;дд.Все пак благодаря за отговорите.

Мнението беше редактирано от Кристиян Желязков на 02.03.11 10:50.

10кг. за 1 година си е добре. Значи си качваш...или си спрял? :) За менюто - Прясно мляко + банан не те ли праща в кенефа? :D Бих добавил някаква салата в 19:00…домати, краставици или нещо мешано. Грах или боб по стотина грама също става. И в 22:00 ако добавиш 100-150гр. извара заедно с киселото мляко и си трепач ;)

ПС: Нека храненето преди тренировка да е 90-120мин. преди нея, за да имаш повече време за храносмилане :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.03.11 11:09.

Ами да добре си е ;дд но след тази година не съм мръднал от доста време не качвам дори се осещам че и сила не съм качил от доста време.Относно храненията които предложи ще се постарая да ги вмъкна особено това преди трен. понеже съм на училище но ще ям по време на чaс ;д и така благодаря.

ПС: По горе забравих да кажа че съм на 16 години септември правя 17 ако това е от значение ;д

По мои сметки ти трябват още калории и затова ти предложих да добавиш още малко ядене. Особено щом си ученик и се предполага, че си натоварваш мозъка в училище, гориш доста калории. :) Сега се сещам, че към изварата и кселото мляко можеш да добавиш и 20-тина грама фъстъци, орехи или други ядки. Така нещата ще станат още по-добри :)

Добре ще послушам съвета ти и още 1 път благодаря ;ддд

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1