Киселини от Aминокиселини

BL

01.03.11
11:04

Здравейте, от една седмица нагъвам от тези Аминокиселини
http://img3.prosperent.com/images/250x250/www.luckyvitamin.com/images/product/xlarge/51730.jpg
Но от няколко дена (3-4) имам страшни киселини сутрин и след тренировка (не тренирам фитнес).

Дали е от тях и ако е от тях има ли вариант да се избегнат. Обикновено взимам по 3 капсули след тренировка (3 пъти седмично), но тъй като съм много доволен от тях мисля да си взема цял буркан и да всзимам по 10 в ден на тренировка. Може и киселините да са съвпадение нз... ама е ужасно понякога.

Поздрави.

01.03.11
11:12

Спри ги за известно време и виж дали ще отшумят. Принципно, ако ги вземеш на гладно, може и да дразнят стомаха...

01.03.11
11:42

Можеш ли да опишеш как се храниш?

BL

01.03.11
12:50

Ми 2-3 сандвича сутрин, някой път не ям. Зависи. На обяд гледам да има некви супи. Абе общо взето от край време наблягам на свинско месо. Пържено, Печено, Скара, рядко варено. Ако огладнея преди вечеря ям нещо бързо, но рядко се случва. Общо взето гледам преди тренировка да не ям. След това 3 хапчета заедно с 1 кисело мляко БДС. Общо взето е това. Дано изчезнат, сега като се наям ще видя дали ще изчезнат, че през час идват като контракции хахаха :)

Поздрави.

01.03.11
13:03

Яденето ти ми напомня на моето едно време когато приличах на стомна :D

01.03.11
20:18

казано от Blood&Honour; на 01.03.11, 12:50:

Ми 2-3 сандвича сутрин, някой път не ям. Зависи. На обяд гледам да има некви супи. Абе общо взето от край време наблягам на свинско месо. Пържено, Печено, Скара, рядко варено. Ако огладнея преди вечеря ям нещо бързо, но рядко се случва. Общо взето гледам преди тренировка да не ям. След това 3 хапчета заедно с 1 кисело мляко БДС. Общо взето е това. Дано изчезнат, сега като се наям ще видя дали ще изчезнат, че през час идват като контракции хахаха :)

Поздрави.

Опитай да ограничиш големия прием на прекалено сухата храна (примерно 2-3 сандвича наведнъж ако хлебеца е сух :) стомаха се зори), задължително закусвай, ако на обяд хапваш манджа гледай да не е прекалено мазна, това също дразни стомаха и може да наруши храносмилането в следствие на което да си педразположен към поява на киселини. Ограничи пърженото за сметка на скарата. Не пренабрегвай вареното - картофи, яйца и др. Добре е да хапнеш нещо леко най-много около час преди тренировка. Като заключение смятам, че в следствие на неравномерния ти хранителен режим и това, че пиеш аминото на гладно след трен се появяват  киселините. Ако прекалено много те тормозят виж в аптеките има доста ефикасни лекарства.

Мнението беше редактирано от Georgi на 02.03.11 18:49.

BL

02.03.11
09:39

Днес нямам проблем, ще почивам до събота така че ще пробвам да хапна малко преди тренировка и да видим.

Поздрави.

BL

07.03.11
10:35

Явно е било нещо моментно, нямам проблеми сега. Само да не пускам нова тема има ли проблем ако ям по 6 варени яйца на ден? Преди година някъде карах на 5 яйца на очи всеки ден в продължение на 6 месеца и нищо ми нямаше (само малко коткудяках хахаха).

Поздрави.

BL

23.03.11
09:35

Да не пускам нова тема, възможно ли е от тези аминокиселини да ми излизат пъпки. Че челото ми е като стреляно със сачмена пушка. Принципно съм взимал всякакви добавки, включително протеин с 2 години изтекъл строк и съм нямал никакви проблеми...

Поздрави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1