05.05.05
18:30
Ако някои знае нещо по въпроса нека да напише.Лично мен много ме интересува.Всякакви начини,каквито знаете и опасно ли е това.
05.05.05
18:54
Здравей ами виж сега аз незнам толкова много, но колкото знам ще го споделя...значи разширяването става от много преяждане от газираното ...мисля че като тренираш редовно корема няма да имаш такива проблеми с разширяването.Надявам се да съм помогнал
вярно е това
и на мен ми се е поразширил и се чудя дали ще се оправи ся като почна релефа щото е много кофти излиза ми пред гърдите(имам големи гърди)и е грозно???
05.05.05
19:40
10Х за мненията обаче маи не съм се изразил както трябва.Аз питам точно за обратното.Аз искам да си разширя стомаха и търся начини.
05.05.05
21:32
Ами за да мога да увелича количеството храна която да приемам.Просто смятам че това също ще помогне да качвам килца.
05.05.05
21:46
1 во не искай това тъй като е болестно състояние !!! второ изглежда много зле 3 то няма да можеш да поемаш повече храна просто коремните мускули ще са разтегнати 4 то яж по малко и 7 пъти на ден !!!!
айде успех стига глупости е хора как ше искате да си разширите корема ......
05.05.05
22:13
Xaxa пий Fanta Pink!
05.05.05
22:18
ще пробвам :lol:
все да беше желание,ама то пък това...
като приемаш повече храна стомахът сам се разширява,обаче както ти казаха другите,не искай подобно нещо,не е красиво,нито пък здравословно...
а щом си решил :arrow: две три бутилки Каменица Q-pack за нула време щи оправи шти оправи проблемите :wink:
ще пробвам :lol:
недей пи, това е пълен та*ак.
РАз разширяване аз мога да те съветвам, защото за килограмите си, мога да поглъщам невероятно количество храна. Най-важните принципи са:
- трябва ти не само голям стомах а и качествен и бързо смилащ, за това ти трябва предимно раздлено хранене. Увеличава многократно скоростта на храносмилането
- пий много вода, след хранене опитай да се надуеш. Онова с бирата , също е идея, но е по-кофти, защото като изпукаш 1 литър бира на едно ядене и... ефекта ще е малко особен... :lol:
- за да поема повечко храна, аз лично правя захранвания с плодове и зеленчуци между основните ядения. Това някак си изчиства стомаха... /тъпо звучи, но мисля, че е така./
Успех и умната, за да не стане така, че непрекъснато да поглъщаш разни храни... :D , отбирай
06.05.05
01:00
Стига бе, не се излагайте. Яжте по малко, но често. Аз се чудя как да си запазя стомаха от разширяване, а вие търсите начини за това. Ако ядете на всеки 2-3 часа могат да ви се съберат над 6 порции на ден. Без проблем може да си разпределите необходимите белтъчини и калории и т.н. в тези 6 хранения.
разширяването на коремите при културистите се дължи на хормона на растежа,от който ти расте всичко
иначе от тежките мъртва тяга и клек,може да се разшири корема,което не би трябвало да е много радващо
и аз преди исках да поглъщам повече храна и след системно напъване на масата :) го постигнах и сега дори имам обратния проблем-все ми се яде :)
само упорство ти трябва-познато нали?
моите ядения бяха все над 30 минути
Щом си решил да го разширяваш ето ти идея. Но имай предвид че не е добре да го разшириш, не само е грозно, не е добре за тялото ти. Най-лесния начин е да ядеш по-рядко и по наистина много. за месец хем ще можеш да ядеш повече хем ще си пуснал едно хубаво тумбаче.....но ако можеш и ако не си с разширен стомах не прави така, не си го претаковай като го разшииш
П.С.: това ти го казвам от опит - аз така ям и ми се разшири стомаха
06.05.05
20:29
Защо искаш да го разширяваш,като после ще искаш да го спадаш :) .Яж по-малко,но начесто и ще обработваш повече храна за еднакво време.Не си мисли,че като се надумкаш ще ядеш повече.Другото,което е че при такова храненене е възможно да ти стане нещо и на червата.Яж хубава храна на често както ти казаха хора и имай търпение.Аз така правя и си качвам.И ти го прави и ти ще качиш.Това си е закон.
Не е добра идея това, защо ти е нужно излишното преяждане ще ти доведе и повече мазнини които трудно ще изчистиш после
П.С. Повече питат за обратното
07.05.05
09:59
Не ти трябва както каза djgorgio-ASTOR, но ако си решил отговора е С ЯДЕНЕ.