LADIES!КАКВО НАЙ-МНОГО ВИ ВБЕСЯВА В МЪЖЕТЕ?

Прескочи до:

01.03.11
19:21

казано от Oranje на 28.02.11, 17:00:

Не съм много съгласен. Много примери имам, в които половинката надделява да не се ходи на фитнес, защото това време може да се оползотвори с нещата, за които са се събрали заедно: ходене на гости, по заведения и т.н., където да се усмихват и се правят пред другите колко всичко им е наред. Накрая половинката получава дебел, болен и занемарен мъж, но е доволна...

Изрежи мъж от последното изречение, защото още от предишното си личи, че не говориш за такъв ;)

Искам да и отклоня вниманието от фитнеса т.е. да спре де се заяжда за него.

Ей братче, до женене стигна, не се научи това обратното на ръката за какво е :D
Представи си ако от една жена не можеш да си опазиш свободите какво ще направи тоя живот с теб.

п.п. Хора ако сте забелязали повечето момчета обсъждаме темата

Защото ladies и понятие си нямат по темата, пък момчетата реагират че задаваш въпроси от групата “who cares” :D

Мнението беше редактирано от G33K на 01.03.11 19:21.

KR

01.03.11
20:14

За последно хора ОТКАЗВАМ СЕ от всякакъв тип експерименти с връзката ми!

Ей братче, до женене стигна, не се научи това обратното на ръката за какво е

Септември живот и здраве само да каже “да” и ...... гледай ко става :D .

Между другото май трябва да дам като идея на Модераторите  да направят раздел “помощ”,в смисъл който иска да сподели проблем и всеки да помага с кото  може :D . Като гледам как голям процент от хората тръгнаха да помагат със съвети(което си е похвално,много ме радва),мисля че идеята не е лоша.Знам,че сега критиците ще ме погнат,но като идея си е добре

че той целия форум е една помощ.. някой иска помощ за програма,друг за упражнение :) какъв раздел ти трябва

KR

01.03.11
20:22

Да-безспорен факт е ,че смисълът на форума е взаимно да си помагаме,но както в моя случай имах съвсем друг проблем,от различно естество.

има раздел ‘’ Други дискусии ‘’ в който раздел в прочем се подвизава и тази тема според мен екипа на ББ-тийм е направил всичко възможно за да няма ощетени,пренебрегнати и неразбрани :P

HE

01.03.11
21:24

Добре си се отказал от “експериментите” с връзката ти, а пробвал ли си просто да седнеш и да поговориш с човека до теб? Да се опиташ възможно най-простичко да обясниш колко е важно това за теб и да дадеш подобен пример с нещо, което я интересува нея? Защо са нужни дразнения и т.н.? Най-големите проблеми в една връзка са при липса на комуникация. Общува ли се нормално - всеки проблем е разрешим.

п.п. Има достатъчно раздели. Самия факт, че темата ти не е в кошчето е доста показателен ;)

KR

02.03.11
08:51

казано от head_hunter на 01.03.11, 21:24:

Добре си се отказал от “експериментите” с връзката ти, а пробвал ли си просто да седнеш и да поговориш с човека до теб? Да се опиташ възможно най-простичко да обясниш колко е важно това за теб и да дадеш подобен пример с нещо, което я интересува нея? Защо са нужни дразнения и т.н.? Най-големите проблеми в една връзка са при липса на комуникация. Общува ли се нормално - всеки проблем е разрешим.

Head общуването (диалога) между нас е една от най-силните ни черти.Повярвай ми вложих цялата дипломоция ,на която съм способен,но да разубедиш една жена почти е невъзможно :D.В крайна сметка разбрах причината за толкова упоритото й заинатяване да не ходя в залата(изревнувала ме е от няколко персони,които ходили в същата зала).Стигнахме до консенсус,да въртя залите всеки месец :D, но за добавките е непреклонна(онзи репортаж по бтв ми съсипа-целите :D ).Разбира се в духа на спортменството и аз трябваше да направя някои отстъпки(саможертва)-приех да ходя с нея де се уча да танцувам ;( .

п.п. Има достатъчно раздели. Самия факт, че темата ти не е в кошчето е доста показателен

Еее чак пък да се захвърли в кошчето(на базата на темата с канадската борба :D ) си е грехота.Сигорен съм,че доста от мъжете в форума ги интересува от какво се дразнят жените,макар че видимо няма да си го кажат(покажат),даже ще отрекът!

BU

02.03.11
09:02

Ахам....богове,дано ти дава да я чукаш анално,’щото то верно компромиси трябва да се правят,ако искаш здрав брак,ама гледай да не си само ти увътрен. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 02.03.11 09:03.

HE

02.03.11
10:45

казано от krali_marko на 02.03.11, 08:51:

В крайна сметка разбрах причината за толкова упоритото й заинатяване да не ходя в залата(изревнувала ме е от няколко персони,които ходили в същата зала).Стигнахме до консенсус,да въртя залите всеки месец :D, но за добавките е непреклонна(онзи репортаж по бтв ми съсипа-целите :D ).Разбира се в духа на спортменството и аз трябваше да направя някои отстъпки(саможертва)-приех да ходя с нея де се уча да танцувам ;( .

Виж сега проблема за момите в залите явно е общ, защото и аз съм имал подобен проблем. Простичко обясних, че отивам да тренирам в залата и се съсредоточавам в тренировката, а не ходя да изчукам нещо :D За добавките извади малко инфо, накарай я да почете и да се надяваме, че ще прояви здрав разум ;)
За танците ме напуши смях :D Аз танцувам с финеса на дърво :D
Като цяло са ти дребни грижите. Радвай се, че си намерил читава мома :)

KR

02.03.11
11:28

На седмото небе съм(че имам такава мома),по отношение на танците и аз съм като дърводелски метър пластичен :D.Даже не го имам за грижа,по скоро като бял кахър,с времето ще й мине(надявам се).За  добавките,ще измисля дипломатичен начин да я кадърдисам както се вика :D.Но важното е,че продължавам да тренирам ;)

02.03.11
11:38

Тя явно си мисли, че си се родил с тва тяло и няма смисъл от зала :D Я й купи един готин протеин шоколад, да види колко е готЯно и я вкарвай и нея в залата, хем ще тренира, хем ще следи за разни обекти около теб :D

02.03.11
12:02

Не. Не, няма място в залата. Има 2 варианта, ако се объркаш обаче да постъпиш иначе. Или ще ти разваля тренировките изцяло, или ще ти мрънка, че не и обръщаш достатъчно внимание.. това е лично време.. не трябва да се споделя с други.

02.03.11
12:09

Абе не е точно така. Мойта жена си ходи с мене на фитнес, помага ми за лега и други упражнения. Нямам проблем. Ама то е до човека по-скоро. Важно е да намериш правилния подход при жените. И гледаш да не правиш номерца и да не мрънкаш !

02.03.11
12:11

казано от NRG на 02.03.11, 12:02:

Не. Не, няма място в залата. Има 2 варианта, ако се объркаш обаче да постъпиш иначе. Или ще ти разваля тренировките изцяло, или ще ти мрънка, че не и обръщаш достатъчно внимание.. това е лично време.. не трябва да се споделя с други.

ААА, съвсем не съм съгласна! За някои хора е лично време. Да. Защо за нея да не се превърне също в лично време. Просто и двамата ще тренират и ако успее да я запали - толкова по-добре, ще имат обща страст. Тя ще си гледа нейните тренировки и няма да пречи на неговите, и в тая връзка, освен за помощ или да й следи техниката, няма да има нужда от неговото внимание, та д амрънка, че не й обръща достатъчно. Просто наистина зависи от човека.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.03.11 12:13.

02.03.11
12:13

Абсолютно съгласен с NRG… по-скоро ще е пречка това.

02.03.11
12:24

Абе според мен още щом е станало дума да не ходиш на зала е трябвало да й покажеш вратата :D

KR

02.03.11
13:08

Спортните танци са  достатъчно добра тренировка за едно момиче.Това е мое лично мнение.Иначе пролетно-лятно време излизаме да побягаме заедно.Имаме доста общи неща(дали фитнеса ще едно от тях или не,не е кой знае какъв проблем) :D.Протеина го има (даже е шоколадов),но ядец :D каза му пудинг и нищо повече.

02.03.11
14:24

казано от Стоянчо на 28.02.11, 13:07:

Ето моя опит с моята другарка - тя се дразни от:
-когато я бъзикам малко повече;
-когато не я слушам като ми говори;
-когато леко забързам крачка и мина 50см пред нея - тогавам ставам турчин :D

И мен ме дразнят тези неща в моята половинка,но само когато съм пред цикъл тогава искам да го обеса някъде:D
През останалото време обръщам всичко на майтап. Какъвто и проблем да имаме винаги говорим тихо и спокойно,рядко повишаваме тон и то повече аз :)

казано от Ivan Boichev на 02.03.11, 12:09:

Абе не е точно така. Мойта жена си ходи с мене на фитнес, помага ми за лега и други упражнения. Нямам проблем. Ама то е до човека по-скоро. Важно е да намериш правилния подход при жените. И гледаш да не правиш номерца и да не мрънкаш !

И ние бяхме така,до момента в който той почна да ми нарежда как да тренирам. Сега всеки си ходи в отделна зала и всичко е окей:)

KR

02.03.11
14:53

То вий като сте пред цикъл е животоопасно да се  навъртаме наоколо.Самия факт,че съществуваме ви дразни-независимо дали сме половинките ви или просто колеги,приятели.Наскоро гледах по новините някаква лента дето  показва кога ще ви идва-напълно подкрепям инициативата,че всяка жена трябва да притежава и носи такава лента :D.Бас ловя,че повечето съфорумци ще са на моето мнение :D

02.03.11
16:34

казано от krali_marko на 02.03.11, 14:53:

То вий като сте пред цикъл е животоопасно да се  навъртаме наоколо.Самия факт,че съществуваме ви дразни-независимо дали сме половинките ви или просто колеги,приятели.Наскоро гледах по новините някаква лента дето  показва кога ще ви идва-напълно подкрепям инициативата,че всяка жена трябва да притежава и носи такава лента :D.Бас ловя,че повечето съфорумци ще са на моето мнение :D

Направо ти се чудя на ентусиазма, с който се вкарваш в подобни полемики :D Явно скуката сериозно те е налегнала, пусни тази или подобна тема в Бг-мама, и ни посни линка да ти гледаме сеира (devil)

02.03.11
16:40

И аз се чудя защо като знаете, че жените са нервни определени дни изобщо им се връзвате?  Просто го приемаш като факт и си го преместваш от единия в другия. Е освен ако не си достатъчно комплексиран за да се правиш на интересен.

п.п. Hiya, от 16 години сме заедно и не ни е писнало да правиме всичко заедно ;) Е всичко е до човека в крайна сметка.

KR

02.03.11
16:50

http://www.btv.bg/news/liubopitno/story/1241819695-Grivna_razkriva_na_majete_koga_jenite_stradat_ot_predmenstrualen_sindrom.html

Ето че не си измислям :D

02.03.11
20:16

Не знам, може и аз да съм сбъркан, темерут, инат и подобни, но част от нещата които си описал в темата ме потрисат.
Изхождайки от някаква си своя полупсихоза-прищявка, твоята дама ще определя: къде и кога да ходиш?
И за да компенсираш неудобството и, ще потръчкваш след нея на танци. Най-вероятно, щото и е скучничко, неудобничко и т.н.

Не, че танците са лошо нещо, но са въпрос на желание, струва ми се.
Ти си знаеш най-добре, но оставам с впечатлението, че позволяваш да бъдеш принуден да правиш и да не правиш разни неща.

Споменаваш, че не сте се карали за нищо. Супер, а да сте имали различно мнение за нещо?

PS Може и да звуча крайно, но мога да си го позволя, защото съм силно ЗА свободния избор и на двамата участващи в една връзка.

02.03.11
20:20

отивай на танци и ще видиш как до месец ще те накара да спреш да ходиш ;)
стахотни жени има там ... по едно време сериозно се бях замислил да се запиша на латино (след едно случайно посещение в такава школа), но се отказах - от разни мероприятия, нямаше да ми остава време изобщо да се прибера до вкъщи ... кой-знае кога щях да разбера, че ключалката е сменена :) 2-3 пъти подхвърлих на съпругата ми тази си идея и бях сериозно овикан ... за лов, зала, обикаляне с кучето няма нищо против, но като стана дума за танци ... ;) :)

KR

03.03.11
00:15

казано от 6th на 02.03.11, 20:16:

Не знам, може и аз да съм сбъркан, темерут, инат и подобни, но част от нещата които си описал в темата ме потрисат.
Изхождайки от някаква си своя полупсихоза-прищявка, твоята дама ще определя: къде и кога да ходиш?
И за да компенсираш неудобството и, ще потръчкваш след нея на танци. Най-вероятно, щото и е скучничко, неудобничко и т.н.

Не, че танците са лошо нещо, но са въпрос на желание, струва ми се.
Ти си знаеш най-добре, но оставам с впечатлението, че позволяваш да бъдеш принуден да правиш и да не правиш разни неща.

Споменаваш, че не сте се карали за нищо. Супер, а да сте имали различно мнение за нещо?

PS Може и да звуча крайно, но мога да си го позволя, защото съм силно ЗА свободния избор и на двамата участващи в една връзка.

Ако ти кажа по колко теми имаме различни мнения и възгледи ще се хванеш за главата.Франко1 ми е схванал  идеята! Не е  просто прищевка,а силен изблик на ревност(явно нещо са коментирали пред нея).Танците не са от неодопство,а просто възможност да правим нещо заедно,освен стандартните задължения един към друг

30.05.11
23:24

Малииииии, направо изпаднах в потрес!(giggle) Може да се каже,че изчетох цялата тема, но уви, не запомних всичко.;( :D
Но пък се забавлявах много. Така, Крали Марко, тая история с цикъла не е валидна за всички жени, вервай ми!;) Това - първо.
Второ - ПМС се нарича предменструален синдром и съм чела някъде,че в Щатите е приет закон, жени, извършили престъпление в такъв период да не носят съдебна отговорност, да ги водят невменяеми, защото хормоналната буря едва ли не им замъглявала разсъдъка! (giggle)
Друго, което ми направи впечатление, е как двама- трима пописаха малко за твоя “проблем” и после някак си неусетно завъртяха разговора за коли...:D:D:D
Мен ме дразнят доста неща у мъжете, много съм взискателна и критична, ама главата ми е “изпразнена” :D от съдържание и в момента не ми се мисли.:P

Мнението беше редактирано от Ирка на 30.05.11 23:25.

KR

03.06.11
19:43

Малиии как ми е набъбнала анкетата :D.Синдел душо аз я бях забравил тази тема  :) .Добре,че законите в САЩ не важат в България иначе жална ни майка :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1