Моля помогнете - по-тежка програма или по-лека при наличие на протеин и креатин

01.03.11
21:27

Здравейте!Закупих си креатин монохидрат 500gr и протеин на скайтек 100% whey isolate 2 kg ,как трябва да тренирам ? По тежка програма ? Сега тренирам 4 пъти седмично ,но имам програма за 6 тренировки
1гръб,бицепс,задно рамо ,трапец
2гърди,трицепс,рамо
3крака
4 гръб,бицепс,задно рамо ,трапец
5 гърди,трицепс,рамо
6 крака
7 поривка      разумно ли е ? надявам се да извлека максимален ефект

Темата беше редактирана от Miroslav Lazov на 01.03.11 21:27.

01.03.11
22:19

Да не мислиш, че като пиеш протеин и креатин и ставаш безсмъртен? :D Мен лично ме съмнява, че ще усетиш някаква разлика с или без тях ;)
Тренирай така, че да се възстановяваш адекватно.

01.03.11
22:21

Ако стажа ти не е над 10 години, се ограничи до 3-4-5 тренировки седмично.

Мнението беше редактирано от korpusito на 01.03.11 22:21.

01.03.11
22:21

Много е, разбира се.Няма смисъл...

Мнението беше редактирано от Нежния на 01.03.11 22:22.

01.03.11
22:27

Остани си на 4-дневния спит.

02.03.11
00:12

Ако разчиташ само на добавки .....

02.03.11
11:16

казано от Miroslav Lazov на 01.03.11, 21:27:

Здравейте!Закупих си креатин монохидрат 500gr и протеин на скайтек 100% whey isolate 2 kg ,как трябва да тренирам ? По тежка програма ? Сега тренирам 4 пъти седмично ,но имам програма за 6 тренировки
1гръб,бицепс,задно рамо ,трапец
2гърди,трицепс,рамо
3крака
4 гръб,бицепс,задно рамо ,трапец
5 гърди,трицепс,рамо
6 крака
7 поривка      разумно ли е ? надявам се да извлека максимален ефект

Да! Има логика, тъй като изборените добавки ускоряват значително възстановяването, друг е аспекта с храненето...

06.03.11
11:44

Да! Има логика, тъй като изборените добавки ускоряват значително възстановяването, друг е аспекта с храненето...

Да бе, верно има логика. Пич, тренирай 7 дни в седмицата по 2 пъти на ден. Ти сега започнеш да взимаш протеина и креатина ще станеш много як.... (сарказъм)

Тренирай от 3-4 пъти седмично.

07.03.11
14:55

В крайна сметка ,някои от коментарите са безмислени:) това са ми първите добавки.... просто търся информация ,а вие пишете безмислени коментари :/

07.03.11
18:34

Здравей , каквото и да избереш запази 4 тренировъчни дни на седмица . Предполагам ,че целта ти е покачване на ММ чистичко ?
Според мен , увеличи работните тежести и или смени тренировъчната програма за да приложиш по-голям стрес .
Иначе повече от 4 дни си е множко ... аз сега сам на мега-изродски стак (Jack3d ,Green MAgnitude ,Purple Wraath,VPX суроватката,T-bol+E-bol и въпреки това като увеличих сериозно работните тежести ,пак ми е нужна яко почивка да въстановя. ;)

Успех и да кажеш в край на сметка какво си решил :)

09.03.11
18:21

казано от Едуардо на 02.03.11, 00:12:

Ако разчиташ само на добавки .....

Това са ми първите добавки:)

09.03.11
18:25

казано от BENETTON на 07.03.11, 18:34:

Здравей , каквото и да избереш запази 4 тренировъчни дни на седмица . Предполагам ,че целта ти е покачване на ММ чистичко ?
Според мен , увеличи работните тежести и или смени тренировъчната програма за да приложиш по-голям стрес .
Иначе повече от 4 дни си е множко ... аз сега сам на мега-изродски стак (Jack3d ,Green MAgnitude ,Purple Wraath,VPX суроватката,T-bol+E-bol и въпреки това като увеличих сериозно работните тежести ,пак ми е нужна яко почивка да въстановя. ;)

Успех и да кажеш в край на сметка какво си решил :)

Благодаря в крайна сметка реших да приложа следната програма

Понеделник
Гърди + Трицепс
Вторник
Корем
Сряда
Гръб + бицепс
Четвъртак
корем
Петък
Крака
Събота и Неделя - почивка:)
Дано да е добра идея хах :)
Покачвам работните тежести с 2.5 - 5 кг на тренировка

майсторе ам рамото къде е ...  и един съвет... така акоп почнеш да качваш тежестите всяка тренировка през 5кила.. лежанката ти трябва да е 300кг до края на лятото... нали се сещаш, че най-много 2-3 тренировки да изкараш така.. един по продължителен подход е да вдигаш повторенията ;) вдигнеш ли 4-5 повторения качваш тежеста вече с 2.5кг на лежанка, военна преса и прочие и с 5кг на клек и тяга примерно

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.03.11 18:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1