02.03.11
19:40
Таз’ зима нещо попрекалих малко с качването и всичката сланина отиде по краката и сега когато натрупах и маса там станаха като бутове и развалят цялата гледка. Целта ми сега е да ги изчистя максимално, но и в същото време да продължавам да си трупам масата ж гърба и ръцете. Нали при кардиото, да сваляш в определена зона е невъзможно и сваляш цялостно, но при мен мазнините са точно по краката, а нагоре почти нищо (нямам корем и паласки даже вените по ръцете ми изкачат) и ще успея ли за около 3-4 месеца с балансиран режим да успея да постигна целите си :?
П.С. кардиото е по 1-2 часа обиколи и спринчета на стадиона
Мисля, че тези 1-2 часа кардио са ти найстина много и с тях ще сваляш освен мазнини и много мускул. Може би 30-40 мин. са ти добре, но по опитните ще ти кажат.
02.03.11
20:14
HIIT ???
След като мазнините са ти “само” по краката, какво значение има дали кардиото сваля цялостно или не :D
Ако снимката в галерията ти е актуална,аз не виждам нито бутове,нито мазнини някъде.
Снимката е от преди 4 месеца - тогава бях във форма, ся съм нещо като глиган :D
03.03.11
09:17
е постни една актуална снимка да видим де .... в цял ръст
03.03.11
11:02
Купи си велосипед и почвай да караш здраво. 4 пъти седмично по 20-30 км минимум. За 2 месеца си готов. Велоергометъра няма да ти свърши работа. Трябва реално каране на открито.