Още един въпрос.......

06.05.05
10:19

Кардио на гладно ли се прави?????

06.05.05
10:19

да

06.05.05
10:23

А при положение че го правя кам 3ч след обяд кога трябва да ям???При положение че след него по принцип не ям абсолутно нищо.Това правилно ли е?

06.05.05
10:53

[quote author=“sir_dezmant”]А при положение че го правя кам 3ч след обяд кога трябва да ям???При положение че след него по принцип не ям абсолутно нищо.Това правилно ли е?

Според мен не е правилно. Дори мисля, че ако се прави кардио от хора, които нямат значително наднормено тегло, трябва да има поне малко зареждане час-два преди кардиото. Съдя по себе си, ако тръгна да правя джогинг на гладно ще припадна за отрицателно време.

За това, щом го правиш в 15 часа, в 12 обяд си направи едно качествено ядене и така... иначе рискуваш много ако не ядеш порължително преди него/така мисля аз/.

А след него пък ако съвсем не ядеш, то .... незнам просто как оцеляваш. :) Поне минимум ваглихидрати +протеини трябва да вземеш.

Но зависи от физ. състояние. Колко килограма си и каква спортна практика имаш до сега? ИДеята е да не си шокираш тотално тялото, така, че да не може да отреагира правилно.

06.05.05
11:02

ДА, А АКО МОЖЕ И СУТРИН НАЙ ДОБРЕ.

06.05.05
22:49

С фитнес сам се занимавал 2 години и половина,след което една не редовно.Но имам доста да свалям.За това питам за ударен режим:).сега сам 100 кг с паласки:(1.75 височина.Обаче тва лято ша стана веика:) 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1