Crea-Bomb

03.03.11
21:57

Купих си този креатин,но ми казаха,че от него ще кача и кг и е възможно и мазно да кача.Някой ползвал ли го е?Аз си го купих за сила,а не да качвам кг

HE

04.03.11
00:53

А търсачката ползва ли? И защо купувате неща, които определено не знаете как действат или как се приемат?

04.03.11
09:07

Всеки ми казва различно.Доста хора ми казаха,че не задържал вода и чак като си го купих  1-2 ми казаха,че задържал вода и е възможно да кача и мазно от него...И затова реших да пусна тема.Ти си го пробвал може ли да кажеш как беше при теб ?

04.03.11
09:08

Или може би трябваше да си купя Kre-alkalyn за да не задържа вода ?

Както се храниш - така ще качваш и мускулна маса.

HE

04.03.11
11:30

казано от filip arsov на 04.03.11, 09:07:

Всеки ми казва различно.Доста хора ми казаха,че не задържал вода и чак като си го купих  1-2 ми казаха,че задържал вода и е възможно да кача и мазно от него...И затова реших да пусна тема.Ти си го пробвал може ли да кажеш как беше при теб ?

Ползвал съм го и в момента го ползвам, имам водна задръжка, но сравнително малка, което ме кара да мисля, че съдържа малко количество монохидрат. От хората съм, които при ползване на монохидрат получавам доста голяма водна задръжка и други неприятни ефекти. Водната задръжка не би трябвало да те притеснява, защото известно време след прекратяване приема на продукта излишната вода от организма се отделя. Мазно от креатин не съм чул някой да е качил. Мазно ще качиш ако не си направил подходящ хранителен режим, съобразен с целите ти.
Следващия път, когато си купуваш хранителна добавка е хубаво да прочетеш какви са й съставките, да прочетеш всяка една съставка какъв ефект би могла да има върху теб и едва тогава да купуваш нещо.

От креатин (каквато и форма да е) НЕ се качва мазно. Ако се омазниш значи яденето не ти е подходящо. Водна задръжка може и да има щом съдържа монохидрат, но както каза Жоро, допълнителната вода пак изчезва като спреш приема.

04.03.11
16:43

Благодаря ви много за отговорите :).Значи ще го пия и да не се притеснявам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1