Arnold Classic 2011

Прескочи до:

02.03.11
23:52

казано от Стоянчо на 02.03.11, 22:24:

казано от kristiancho на 02.03.11, 21:35:

аз се чудя парите от федерацията къде отиват... имаме 1,2 таланта да речем неможе ли да отдели за тях по 10-20хиляди на месец и с още един два спонсора с 50,000лв на месец мисля, че ще може да се подготвят момчетата за състезнията и ще са в топ ниво колко са то 300-400,000лева на година от федерацията това са смешни пари като се има в предвид, че България е една от най-силните европейски страни в културизма

Аз друго съм си мислил - примерно Митко Димитров има 5000 приятеля на личния си профил и още 30 000 на фен страницата си във ФБ. Ако се направи нещо като фондация, в която да участват само всички от приятелите и по 10лв да преведат по сметка и ето ти 50хил. Но ние тук едвам събрахме 300лв за анализ на протеин, пък какво остава да се организират хиляди души... :)

Хора, това което говорите е най-малкото абсурдно! Адмирирате хора, които са постигнали целите си в разрез с правилата и идеята на форума. Мен тези хора не само не ме впечатляват, а дори будят съжаление със това което са направили със себе си. В интерес на истината някак си по-съм склонен съм да разбера хората занимаващи се със силови спортве, които се зобят, но това...... Помните ли Лоло Ферари?... Манталитета на тази персона(лека и пръст) и манталитета на тези господа са си лика-прилика, и двата типа си падат по извращенията. И на мен са ми интересни, но да им се възхищавам.....пфу.....Интересни ми са и животните в Зоологическата градина ;)

03.03.11
01:09

Виж, на мен ми е интересно да видя до къде може да се развие човешката физика макар и с помощта на медицината. Но размислите ми за това как би могло да им се помогне са по-скоро породени от това, че ме е яд как България пропуска да трупне малко слава - имам предвид, ако Митко влезе в топ 5 на олимпията да речем.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.03.11 01:10.

Валдис аз пък ги харесвам... в сайта не пише на кого може да се радваме и на кого неможе... никой не е споменал до сега анаболи,стероиди и така нататък по отношение на някой участник във форума или за себе си.. обсъждаме хора които се борят за едно престижно състезание и на база техния външен вид, размери и успехи коментираме защо няма българин сред тях

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.03.11 09:12.

Декстър със сигурност ще е поправил формата от Флекс Про, че с нея може и в топ 5 да не влезе на Арнолд. Еван ми харесва като човек, но физиката му не ми допада много. Въпреки това преди няколко дена взе титла и ще е измежду първите 5-ма според мен. Виктор според мен този път ще дръпне напред. Бранч също ще е в топ 3. Денис не беше в добра форма на Флекс Про, за Арнолд пак няма да е по мое мнение. Уинклър всички го харесваме, ама е далече още :) Fouad Adiad (не съм сигурен как се произнася), заедно с Рони Рокел ще са в 6-цата.

03.03.11
18:23

Ае кви пари за набиране ве, кви 10 лева, да не би да имат нелечимо заболяване? Та вие виждали ли сте ги с какви коли са повечето (специално тия по-известните)? Културист в автобуса засичали ли сте, въпреки че след тежка тренировка не е оферта да караш, ама сички са с коли. А засичали ли сте ги по кви заведния ходят?  Храната айде. Абсолютно вярно-  федерацията никакви пари не им дава, ама явно има мандра някъде- те иначе нямаше да си трошат здравето. Добромир Делев специално беше някакъв певец до колкото си спомням и пееше по кръчмите, а там не се вадят малко пари ей. Има два варианта- или за нищо друго не ги бива и си измиват гъза, че го правели да прославят майка България (честит 3ти март) или като Митко Димитров си сучат от някъде другаде дивидентите и състезанията им са едно скъпоплатено хоби.

Картата за едногодишен абонамент на домакинските мачове на Арсенал е 1200 паунда, без мачовете от ШЛ, FA Cup крайна фаза и Карлинг Къп финалите. За другите трябва да се доплаща и ходиш-неходиш парите ти горят. Ся ще каже някой за заплатите на англичаните кви били- тъпотии- 1200 са си 1200, защото това е футбол, който можеш да гледаш по телевизията. Ето това е пример за друго скъпоплатено хоби. И за тях може да набираме средства по същата логика, понеже стадиона трябва да е пълен и да се стимулира английският футбол.

И за онези пускащи се на състезания, които освен за охрани, квартални знаменитости или продавачи с наклонности за фармацевти и за друго не ставащи (в Бургас с лопата да ги ринеш), остава единствено да жалеят как искали да станат истински знаменитости, но спорта какъв бил в България и как нямало пари за всичко.

Честно казано си промених мирогледа отпреди 5-6 години и сега целия Арнолд Класик ми се струва една точно зоологическа градина. Онези които изглеждат добре като културисти са много малко (тези на които генетиката им подхожда). Ти един път като станеш 100 кила и ще се видиш дали изобщо има хляб в теб, няма смисъл да се тровиш 10 години, за да постигнеш нещо. Евала на такива като Декстър, който макар и еднакъв всяка година, има най-доброто което може да се предложи в издържаната и повече приближаваща се версия на ерата 60те-70те културизъм. За съвременната версия не ми се говори. Грозна е. Тоя руснака пък ми е отвратителен- колкото един хайдушки х^й висок и 120кг. Не че Декстър не е до тия критерий, но изглеждат наистина различно- неоспоримо! Частични симпатии за Виктор и Фил Хийт. Останалото от сегашните е карикатура.

Мнението беше редактирано от introducer на 03.03.11 18:23.

А хора като Кай Грийн? Пак хубаво, че и Виктор спомена. Кай до скоро е живеел с още 5-6 човека в квартира, едвам е намирал пари за храна, до фитнеса си пътува по 1 час с метрото, кола няма и т.н. При Виктор Мартинез.. за 1 година умира майка му, баща му, убиват сестра му, скъсва мускули, правят му операции и т.н. и накрая излиза във форма и се усмихва сякаш живее най-щастливия живот. Такива хора си заслужават уважението.

03.03.11
20:32

На горкия Добри му писна от дискриминацията в България, така че не ми се вярва да го видим повече на родна сцена. Дано ги изрине при аматьорите, но Алексей с тоя пийккк.. :X

да аз много се кефя на Виктор Мартинез... на клиповете които съм гледал с негови тренировки.. някак си е магнетичен и това е ... харизмата си я има... тоя поляка Robert Piotrkowicz също е голямо животно той е на календара ми който имам от фитнес залата като подарък :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.03.11 20:42.

03.03.11
20:42

http://www.youtube.com/watch?v=XSNTlOvLrfg

03.03.11
20:46

Да добавя за Виктор Мартинез, че също загуби собствената си зала, и почина най-добрият му приятел или треньорът му, един от двамата.

http://www.youtube.com/watch?v=srj4t58QvmE брей

P&

03.03.11
20:47

Защо винаги трябва да говориме за другите ? Хубаво, говорете, но кажете и нещо добро за тях. Това, че си тровят здравето въобще не е така - повярвай ми. Професионалистите си имат по цял екип лекари, който ги следят денонощно. И какво като имат пари ?! Ами давайте и вие така, направете същото и вие ще имате пари... Защо трябва да оплюваме всички. Направете и вие същото и ще карате някъде из улиците на САЩ с ферари. Е, да, лесно е да се говори, но е трудно да се върши нещо. Тея хора са си дали живота само, за да постигнат нещо. Рони Колман тренира от 13-14 годишна възраст, а сега е на близо 50 години.

03.03.11
20:48

Тоя Добри със тези вежди ....

казано от Едуардо на 03.03.11, 20:48:

Тоя Добри със тези вежди ....

наистина малко гейско прилича ми на Ангел фолкаджията дето пее.... :D :D :D :D всичко добре ама веждите много го дърпат назад

03.03.11
21:04

Някой ще даде ли линк,където може да се гледа на живо състезанието?

казано от Едуардо на 03.03.11, 20:46:

Да добавя за Виктор Мартинез, че също загуби собствената си зала, и почина най-добрият му приятел или треньорът му, един от двамата.

Май най-добрият му приятел беше. Не съм сигурен и аз. На последните клипчета, които гледах за Арнолд се готви с треньора, който готвеше Кай за Мр. Олимпия (не че не се получи пълен провал, ама не е в него проблемът) или поне на него ми заприлича.

03.03.11
22:07

Чалз Глас май го тренира Виктор.

03.03.11
23:44

Ето 2 интересни клипчета за живота на Кай

http://vbox7.com/play:7c78d882 Първа част !

http://vbox7.com/play:217c5774 Втора част !

казано от Стоянчо на 03.03.11, 22:07:

Не, не е черен :) Май Оливър му беше малкото име. Кааакто и да е :)

04.03.11
00:56

казано от Ради Хаджирадев на 04.03.11, 00:12:

казано от Стоянчо на 03.03.11, 22:07:

Не, не е черен :) Май Оливър му беше малкото име. Кааакто и да е :)

Сега четох едно негово интервю - май Оскар Ардон е тренера...но наистина няма значение :D Бая надъхано говори - http://www.bodybuilding.com/fun/will-victor-martinez-fulfill-his-potentional-at-arnold-classic.html

04.03.11
12:50

Ето, по повод на това, че Добри приличал на гей... това е приятелката му http://www.facebook.com/album.php?id=100000834874732&aid=519#!/photo.php?fbid=120355584668937&set=a.100312963339866.519.100000834874732&theater; А това, че ходил да пее и изкарвал “много пари”, просто се чудя колкото трябва да си зле да го кажеш.... Първо изгледай това филмче  http://www.youtube.com/watch?v=XSNTlOvLrfg преведи си го,  и ако все още не ти е просветнало, лично аз ще приказвам със собственика на Фантазия в Хасково, да идваш да пееш да станеш богат!

04.03.11
20:05

Добри си е просто едно обикновено момче с големи амбиции.. и си прави човека колкото може.. достатъчно е, че половината билдъри в България са с него.. айде стига сме го хранили, човечеца.. (но пък за веждите може малко.. :D)

04.03.11
20:32

Добри никой не го храни. Аз не знам той сам как успява да се изхранва с 350лв месечно...
Впрочем май днес излизат аматъорите.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.03.11 20:34.

04.03.11
20:46

Има и някакъв приятел в САЩ, който много му помагал финансово да се подготвя.

05.03.11
00:20

05.03.11
00:42

От Добри, не очаквах да пее народни песни :D като гледам е доста слабичак тука, сръвнение със сега. Кой знае колко е стара песничката, а той колко млад.

05.03.11
01:21

Мен ме кефи, добре го докарва :)

Ае пичуи какво стана с Арнолд Класик май мина състезанието дайте малко статийки, позинги, победители, разочаровани и прочие :)

05.03.11
12:40

05.03.11
13:22

Определено ме кефи момчето как пее! :) Ето и едно негово интервю, от което може да се добие представа за средствата, нужни да участва по състезания.
http://maritsa.com/show.php?id=30897

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.03.11 13:50.

За съжаление Добри не успя, а Лесуков е втори. Нооооооооооо най-интересното те първа предстои :)

на какъв зоб трябва да е тоя пред Лесуков е... :D :D :D

05.03.11
14:26

Всичко е въпрос на кондиция в деня на състезанието и, ако Лесуков не е успял да я докара, готово - втори.
http://www.europeanbodybuilding.com/Heavyweights.html

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.03.11 14:27.

Мда, точно. За пример: всички мислехме, че Кай Грийн ще влезе в 3-ката на Мр. Олимпия, но завърши 7-ми и пак му беше много. Понякога нещата се объркват и значение има едиииинствено вида ти, в момента на оценяването.

05.03.11
14:55

На финала като останаха двамата, по ми хареса Лесуков. Този високия ми се вижда че му е малко масата за неговата ръст.

05.03.11
15:08

Еди (Едуардо), давай малко линкове с видеа, ала бала.. от къде ги гледаш резултатите !?

05.03.11
15:14

Гледах ги на живо :D е това клипче дето е дал Стоянчо, малко по-нагоре http://www.europeanbodybuilding.com/Heavyweights.html !!

05.03.11
15:16

А де го съгражданина?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.03.11 15:16.

именно тоя другия беше една глава над Лесуков а на килограми са равни кажи речи... каква е логиката ... руснака имаше по-добър гръб и по-широки рамене.. това аз с просто любителско око го видях ?!

05.03.11
15:19

Лесуков май леко са го резнали де :) За пръв ми изглежда.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1