омнадрен & руски анабол

Темата е заключена.

05.05.05
12:46

някои знае ли програма за едновременна употреба на омнадрен и руски анабол  :?: и дали ще има добър ефект :?:

05.05.05
15:36

кой от всичките руски анаболи??? анабол таблет20,метанабол50 метандостренолон???
помисли кое ще взимаш и така :)

06.05.05
13:11

Метанабол50 мисля че е най-добрия :?:  :!:  :?:
По какъв начин се взимат.
Ако може примерна програма...?

06.05.05
19:19

еми той е най-силният...ама готов ли си за такова нещо???имам предвид това е най токсичният перопален стероид,който има...на колко си години??от колко време ходиш на зала???готов лиси да се прецекаш напълно -защото с Анаполона това е гарантирано!кажи ми тия неща дето та питах..ръст ,килограми, години,стаж в залата....и щи дам ситема!

08.05.05
10:56

незнаех че е толкова вреден би ли ми препоръчал нещо друго което да го комбинирам с омнадрен и да има сашто голям ефект.аз сам 188 см 88kг 18г с бодибилдинг се занимавам от година и половина и от 12 год се занимавам със ски професионално.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1