Защо повечето хора тук не качват снимки в личната си галерия?

Темата е заключена.
Прескочи до:

незнам ама на тоя на снимката тениската му е много яка ! :D

04.03.11
21:46

казано от kristiancho на 04.03.11, 21:46:

незнам ама на тоя на снимката тениската му е много яка ! :D

между другото и мен ме израдва - ако си намеря картинката ще си направя :D

04.03.11
21:47

казано от Guletlaskacha на 04.03.11, 21:24:

абе тука само некакви инвалиди без снимки сипят компетентни мнения

Повечето от тея “инвалиди” ще те направят смешен във всеки един спорт, ама ти понеже си много биш хич не успял не особено умен “гюлетласкач” (ако така викат на хората тласкали гюле в двора на баба си”) никога няма да го разбереш; )

GU

04.03.11
21:49

Вака този не го знам кой е,но мисълта ми е друга,тук има много хора който не са компетентни а се имат за такива

GU

04.03.11
21:49

Вака този не го знам кой е,но мисълта ми е друга,тук има много хора който не са компетентни а се имат за такива.

04.03.11
21:50

Тука стана малко като мерене на снимки.

04.03.11
21:50

Я, тук голям купон се е зафихрил пак. :D :D :D

GU

04.03.11
21:51

казано от Madboy на 04.03.11, 21:47:

казано от Guletlaskacha на 04.03.11, 21:24:

абе тука само некакви инвалиди без снимки сипят компетентни мнения

Повечето от тея “инвалиди” ще те направят смешен във всеки един спорт, ама ти понеже си много биш хич не успял не особено умен “гюлетласкач” (ако така викат на хората тласкали гюле в двора на баба си”) никога няма да го разбереш; )

абе на тебе ти казах-от клекове и тяга си се запекъл и от 155 см може да станеш 150 см от такива като тебе философи акъл не искам

04.03.11
21:52

казано от Guletlaskacha на 04.03.11, 21:49:

Вака този не го знам кой е,но мисълта ми е друга,тук има много хора който не са компетентни а се имат за такива.

АМА ТИ СИ ЖИВИЯ ПРИМЕР ЗА ТОВА БЕ ГОТИН !!!!

04.03.11
21:53

Ако си сложа 20см пиш**  за профилна снимка , ще ме мислиш ли за полов атлет ?

Мнението беше редактирано от Стоян на 04.03.11 21:53.

GU

04.03.11
21:53

и ти .

GU

04.03.11
21:55

казано от brusakch на 04.03.11, 21:53:

Ако си сложа 20см пиш**  за профилна снимка , ще ме мислиш ли за полов атлет ?

и ти си бабаит

04.03.11
21:57

казано от Guletlaskacha на 04.03.11, 21:49:

Freddie Roach е това - един от най-големите бокс треньори, бая шампиони е направил (http://en.wikipedia.org/wiki/Freddie_Roach). Иначе и аз се дразня на хората, които се мислят за много умни, а дават глупави съвети (поне според мен), но в крайна сметка всеки си филтрира информацията и със или без снимка - пак ще се мислят за много умни, а само по снимка не можеш да отсееш кой какъв е :) Това се опитвах аз да кажа :) Както винаги истината е някъде по средата - снимката може да те ориентира, но само донакъде, но може и още повече да те обърка.
Снимката горе е добър пример - представи си форум за бокс и човечеца с тази снимка - може много да научи хлапетата, ама понеже не е гол до кръста, с огромни рамете и боксови ръкавици децата ще си кажа - “нисък слаб очилатко - няма да го слушаме” :) Просто мисълта ми е, че дори всеки да качи снимка (приемайки, че всички са честни и ще качат само свой лични снимки) това пак няма да помогне много :) а понякога може и да навреди и да те накара да не се вслушаш в някой полезен съвет. Айде стига съм словоблудствал - каквото имах да кажа, го казах :) Аз лично снимка ще кача, като имам резултат някакъв, а дотогава - само физиономията ми ще се мъдри :)

Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 04.03.11 22:02.

GU

04.03.11
22:01

голям си Вака,един компетентен и добронамерен човек

04.03.11
22:04

Имам предложение към драгите господа модератори, тъй като виждам, че цяла вечер обикалят темите и трият постове - това не е нормален разговор, това е предъвкване на две становища. Истината може и да се ражда в спора, но тук дори това няма. Сещате се на къде бия.

04.03.11
22:05

Тя темата от заглавието си е за кофата, ама айде.

GU

04.03.11
22:07

Стоянчо и ти се замисли,драги Стоянчо

04.03.11
22:12

Ключ. Някои хора са под наблюдение и ако зависи от мен, скоро ще си заминат от форума.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1