03.03.11
19:32
http://fitness1. bg/scitec-pure-creatine-500-grams/ някой пил ли го е ? Отзиви ?
04.03.11
00:51
500 гр. креатин - какви отзиви? Дори не е микронизиран или креапюр! Нещо по-евтинко нямаше ли?
И що за тема?
04.03.11
10:41
И какво сега, човек не може да пита ли ? Не всички са твой набор и имат половин заплата за добавки.
04.03.11
11:07
прав е Dique има право да пита
04.03.11
11:18
казано от Dique на 04.03.11, 10:41:
И какво сега, човек не може да пита ли ? Не всички са твой набор и имат половин заплата за добавки.
Може да пита естествено, но преди това би трябвало да почете и естествено да ползва търсачката /то всъщност кой ли я ползва/! Ето тук има тема със статус “важна” и в нея се обсъждат видовете креатин - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218 /ако беше ползвал търсачката и беше прочел темата, то нямаше да се стига до там да пускаш тази/. И какви отзиви от 500 гр. креатин или искаш да чуеш нещо от рода “качих 10 кила”, “почнах да вдигам с 30 кг. повече на лег”? Няма такова нещо бе хора! Всичко е индивидуално!
п.п. Пак ще ти кажа - като не можеш да отделиш пари за добавки ще наблегнеш на храненето. Или ако толкова си се навил на креатин, поне събери още някой лев и да е микронизиран или креапюр /прочети темата от линка и ще ти стане ясна разликата/.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 04.03.11 11:22.
04.03.11
18:03
казано от head_hunter на 04.03.11, 11:18:
Може да пита естествено, но преди това би трябвало да почете и естествено да ползва търсачката /то всъщност кой ли я ползва/! Ето тук има тема със статус “важна” и в нея се обсъждат видовете креатин - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218 /ако беше ползвал търсачката и беше прочел темата, то нямаше да се стига до там да пускаш тази/. И какви отзиви от 500 гр. креатин или искаш да чуеш нещо от рода “качих 10 кила”, “почнах да вдигам с 30 кг. повече на лег”? Няма такова нещо бе хора! Всичко е индивидуално!
п.п. Пак ще ти кажа - като не можеш да отделиш пари за добавки ще наблегнеш на храненето. Или ако толкова си се навил на креатин, поне събери още някой лев и да е микронизиран или креапюр /прочети темата от линка и ще ти стане ясна разликата/.
Темата съм я чел цялата ако искаш много да знаеш. Не очаквах отговор от рода на “качих 10 кила”, а по скоро дали са доволни хората или не.
Това “като не можеш да отделиш пари за добавки ще наблегнеш на храненето” почва да се изтърква според мен. Прекалено много преувеличавате..
04.03.11
18:38
Ако някой беше написал доволен съм, друг - не съм доволен, какво? Това е монохидрат, или ти действа, или ако си нон-респондър - не. Купуваш, пробваш и виждаш за себе си.
04.03.11
18:45
казано от Dique на 04.03.11, 18:03:
казано от head_hunter на 04.03.11, 11:18:
Темата съм я чел цялата ако искаш много да знаеш. Не очаквах отговор от рода на “качих 10 кила”, а по скоро дали са доволни хората или не.
Това “като не можеш да отделиш пари за добавки ще наблегнеш на храненето” почва да се изтърква според мен. Прекалено много преувеличавате..
Батко, това скоро няма да се изтърка бъди сигурен.Храната си остава на първо място. От това, което виждам си доста “бос” по темата и не смятам,че е разумно да си толкова агресивно настроен към хората от , които търсиш помощ. Като за първи креатин монохидратът е добра идея .. търси креапюр или микронизиран. След месец може да пробваш малат или етил естер и тн.
Мнението беше редактирано от summer_jam на 04.03.11 18:46.
04.03.11
18:56
Виж ся. Когато почнах да тренирам качих 3 кила за месец с 1 кило протеин и 150 грама монохидрат с мизерна диета. Приемах по има нема 60гр протеин на ден от яденето + 2 дози от протеина. Ся фащам по още повече протеин дневно и не мисля, че нема да имам резултат ако си зема пак протеин. Верно тук става въпрос за креатин, ма дадох прост пример за добавките, щот надценявате храненето.
Като си толкова пекан, що питаш??? Аз се чудя на тези дето се вързват да ти отговарят изобщо.
04.03.11
19:03
Търса мнение за КОНКРЕТНИЯ продукт, а не за добавките като цяло, капиш ?
Ей капиш такъв! Ако наистина беше прочел темата за креатина, а и малко покрай нея щеше да знаеш, че подобни суровини се произвеждат от броени производители на едро и различните марки просто ги купуват и пакетират, така че общо взето няма значение марката, има значение вида и head_hunter ти го каза, но ти въпреки това продължаваш с малоумието си.
04.03.11
19:11
Ами монохидрат като монохидрат си е де*ба,щом ти действа го взимай и това е.Какво го умуваш толкоз.Може да пробваш и креабомб на сайтек,не е чак толкова по-скъп.
04.03.11
19:18
Ако беше за мен вече щех да съм решил, питам за познат. М/удругото в силата същия креатин е креапиур (де е иу-то)
04.03.11
22:45
Ти наистина трябва да бъдеш трайно игнориран!