05.03.11
19:42
казано от Синдел . на 05.03.11, 15:27:
казано от bat jica на 04.03.11, 21:55:
Я даийте съвет какъв боен спорт да запиша,но ефективен.
Aйкидо или самбо, но като се има предвид, че самбото включва елементи от много бойни изкуства, включително и айкидо, то най-добре самбо. ;)
Пропусна джудото :D Сравняваш два спорта с много малко допирни точки. ;)
Предполагам, че имаш в предвид т.нар. “бойно самбо”, където са позволени и удари с ръце, но в такъв случай можеш да го сравняваш с така модерното напоследък ММА.
05.03.11
20:14
всеки вади най-доброто :D :D :D
казано от 6th на 05.03.11, 19:59:
Мадбой - ...ама и ти ли си на оная снимка?? Чак сега те отразих :D
Водомера ти се наби в погледа, нали ? :D
05.03.11
20:47
@Madboy - пиши на ЛС да те питам нещо. Ако може...
ПП: Дава ми грешка и трябва друг да започне да пише, затова те “моля”.
Пиленца, утре някой ще подкрепи ли протеста против високите цени на горивата и, ако да на коя бензиностанция (може да се видим на някое ОМВ) :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.03.11 20:56.
05.03.11
21:19
Сеата май лапа много А Стоянчо :D :D :D
05.03.11
21:22
казано от kristiancho на 05.03.11, 21:19:
То хубаво и евтино не се срещат на едно място. :D
казано от kristiancho на 05.03.11, 21:19:
Тц, не е ламя - карам го с летните 17’ и въпреки това дава средно 10-10,5 градско. А и още не е разработен. Повече от доволен съм. Старият Леон ми харчи и той толкова, а е само 105к.с.
05.03.11
22:43
казано от bat jica на 04.03.11, 21:55:
Я даийте съвет какъв боен спорт да запиша,но ефективен. Кво прайте ако ви заобиколят и стане нещо от сорта на 3 на 1, 2 на 5. Бягането не е опция. Единствено мма няма в града...
Ако опре до земя и са повече от 1 си до там. Заставаш с гръб към най-близката стена и ритъш, удряш и каквото и да става гледаш да не паднеш на земята, че може и да не станеш. А иначе защо бягането да не е вариант ? Ако е от някакво чувство за гордост няма нищо достойно да те ритат 3ма човека и после да ходиш я с счупен крак, ръка.. или да точиш лиги до края на живота си.
казано от everytime we touch на 05.03.11, 22:43:
Ако опре до земя и са повече от 1 си до там. Заставаш с гръб към най-близката стена и ритъш, удряш и каквото и да става гледаш да не паднеш на земята, че може и да не станеш. А иначе защо бягането да не е вариант ? Ако е от някакво чувство за гордост няма нищо достойно да те ритат 3ма човека и после да ходиш я с счупен крак, ръка.. или да точиш лиги до края на живота си.
Нали ще го разбере някое момиче, че е избягал :) И лъвът бяга от стадо биволи, а ти като избягаш пак излизаш победител, но на лекоатлетическа дисциплина, която рядко е над 800м. :D
Мнението беше редактирано от AbSs на 05.03.11 22:55.
Търся онези сиропи, които стават за овкусяване на кафе и, които ги ползват в кафенетата Коста и Старбъкс. Името им е MONIN. Някой виждал и ги е някъде?
Айде Стоянчо, ще почерпиш :)
http://www.meik98wines.com/product.php?r=4&r1=81&p=1427
Точно Monin са, има ги в Пикадили :) И в Била май съм мяркал.
Madboy, с тея 6 бутилки ще има за цял живот :D
Мнението беше редактирано от korpusito на 06.03.11 12:39.
06.03.11
15:06
Днеска съм б’хти спамера направо... във всяка 2ра тема мое мнение. Чак се нервирам, а и аз не знам защо.
@Madboy - хехе, не, не искам онлайн (избегнах почерпката). Искам като пич да вляза днес в магазина и да си купя.
@korpusito - естествено, че ще са в магазина, в който не съм проверил!!! Минах през карфур, метро, фантастико, била...йок. Паля натам!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.03.11 15:27.
06.03.11
15:29
Паля Сеата дааай дааай... пръскам със Сеата дааай даайй.... живея си живота и сменям само от 4та на 5та :D :D
казано от korpusito на 06.03.11, 12:37:
Точно Monin са, ама ги няма в и Пикадили да ги еба сиропите... 15 минути и цялото пикадили беше на крака да търси управител, завеждащ сектор и т.н. и накрая ми показаха топинг малинка от ония дет ги слагат по сладоледите.
Да тренирам ли в 22.00? :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.03.11 18:10.
Братче, никъде го няма... Като отида да пия кафе в Costa, ме дерат 4лв. за средно...
Я да видим ся кой разбира от информатика :D :
Напишете програма която декларира и въвежда масив от символи, след което извежда колко пъти символът “а” се среща в масива.
Примерен вход: matematika
Примерен изход:3
П.С ако може да е написана за ниво 9 клас да не ме усетят нещо :D
казано от Стоянчо на 06.03.11, 18:24:
Братче, никъде го няма... Като отида да пия кафе в Costa, ме дерат 4лв. за средно...
Говори културно с шефа, предполагам ще ти каже от къде ги взима:)
казано от Madboy на 06.03.11, 19:07:
казано от Стоянчо на 06.03.11, 18:24:
Говори културно с шефа, предполагам ще ти каже от къде ги взима:)
До управител не мога да се докопам, а и обикновено ги няма. Питал съм всеки път когато видя различен барман. Отговорът е, че са ги виждали по магазините...
казано от Стоянчо на 06.03.11, 18:00:
Точно Monin са, ама ги няма в и Пикадили да ги еба сиропите... 15 минути и цялото пикадили беше на крака да търси управител, завеждащ сектор и т.н. и накрая ми показаха топинг малинка от ония дет ги слагат по сладоледите.
Да тренирам ли в 22.00? :)
В CCS ли ходи ? Преди няколко дни бях там и съм почти сигурен, че мернах по стелажите. Някъде около касата май. Утре ще проверя в Кауфланд и ще ти кажа :)
казано от korpusito на 06.03.11, 19:49:
казано от Стоянчо на 06.03.11, 18:00:
Да тренирам ли в 22.00? :)В CCS ли ходи ? Преди няколко дни бях там и съм почти сигурен, че мернах по стелажите. Някъде около касата май. Утре ще проверя в Кауфланд и ще ти кажа :)
Ще чакам включване. Не, бях в Сердика.
Стоянчо , аз съм тренирал в 22-23 часа :D Веднъж правих по 300 лицеви и клека в такав час и ми беше супер готино :D След това веднага се метнах в леглото да спя :) Сега съм ял и кат почна лицевите ще почне да ми се връща храната :D
А бе отвори ми се възможност да плувам. Да не кажа всеки ден, ама имам голяма възможност. Проблема е, че съм в масов период. Ако просто увелича калориите с 500-1000 би трябвало да компенсирам изплуваното.. ба ли го?
06.03.11
21:58
Благодаря на администриращия екип на форума за забърсаните драскачи!