06.05.05
18:52
Може ли някой да ми обясни за зареждата фаза с креатин-а
плс че е доста спешно :roll:
06.05.05
19:10
Етикет нямаш ли?
Пиеш пет дена 4пъти по 5 грама, разделени през деня. Сутрин, преди трен, след трен, вечер.
06.05.05
19:12
ами ако да кажем съм си пил по 2 пъти веднъж преди и веднъж след тренировка около 2-3 седмици може ли сега да увелича дозата
става въпрос за 100 процента чист креатин на Мусаши :?:
Ако ти е запърви път да земаш креатин .По-голям ще ти е ефекта ако напраиш една хубава зареждаща фаза.Според мен няма нужда от дози по-големи от 15гр.Може да пиеш 5-7 дена по 15гр.на ден разделен на три приема и после си продължаваш с по 5гр. 8)
06.05.05
19:15
Най-добре се пие 5 дена по 15 на ден,след това 5 преди и 5 след тренировка. :D
То зависи дали искаш да си ги пестиш за по-дълго време или не.Така или иначе от големи дози няма ефект.По-хъъ по по-малко за поече време.така или иначе в повечето случаи накрая губиш едно 30% от постигнатото с креатина :D
06.05.05
19:18
[quote author=“FTF”]То зависи дали искаш да си ги пестиш за по-дълго време или не.Така или иначе от големи дози няма ефект.По-хъъ по по-малко за поече време.така или иначе в повечето случаи накрая губиш едно 30% от постигнатото с креатина :D
няма да пестя интересува ме дали мога да почна така както ви питах
пил съм 2-3 седмици по 5 грама преди и след
мога ли сега да почна със по-големи дози и повече пъти ???
Няма смисъл от по - големи дози, казаха ти го. Продължавай с по 5 грама дневно.
06.05.05
19:20
[quote author=”Петко К”]Няма смисъл от по - големи дози, казаха ти го. Продължавай с по 5 грама дневно.
Добре но ако няма тогава какъв е смисъла от тази “зареждаща фаза”?
От зареждащата фаза,пак ти казвам че има смисал-вапреки че при всеки е различно.Въпроса е че ти не си правил зареждаща фаза.Идеята е депата в организма ти да се напалбнят с креатин през зареждащата фаза и после само да поддържаш с тея пет грама.Няма смисал от големи дози в поддържащата фаза а не в зареждащата 8) Ай помисли малко върху това
От зареждащата фаза,пак ти казвам че има смисал-вапреки че при всеки е различно.Въпроса е че ти не си правил зареждаща фаза.Идеята е депата в организма ти да се напалбнят с креатин през зареждащата фаза и после само да поддържаш с тея пет грама.Няма смисал от големи дози в поддържащата фаза а не в зареждащата 8) Ай помисли малко върху това
Опссссс
Извинявам се.Малко модераторчетата да са намесят и да ми изтрият повтарящият се пост.Просто ми спекна нета и затуй излезе на три пати постчето.Мерси предварително :wink:
06.05.05
20:04
Благодаря на всички ще си продължа по 5 грама на ден :!: :wink: