Трениране на краката с тежко без да растат

06.03.11
08:04

Здравейте, може ли да ми кажете как да тренирам краката с тежко, като упражненията ще бъдат само клекове и мъртва тяга без да растат краката. Чел съм, че като правя по не повече 3 повторения не ги стимулирам да растат съответно това дали е начин да тренирам краката с тежко без да растат. Искам да ги тренирам без да растат поне докато разликата м/у ръката и бедрото не стане поне 20 см, а не както е сега 24 да кажем. Благодаря предварително! :)

Бедро 60-61
Ръка 36-7
Гр.кош 103-4 отпуснат
Ръст 183см.
Килограми 82
Години 18

06.03.11
08:05

И също ако ги тренирам така по не повече от 1 път седмично дали ще помогне? :)

Да не се занимаваш професионално с бодибилдинг, че така се бориш за симетрия? Иначе теоретично, за да не растат, трябва да ги тренираш с висока интензивност и нисък обем. Това ще рече повторения от 1 до 6 и не повече от 15-20 повторения общо за цялата тренировка за краката.

06.03.11
10:20

за да не растат,но за да потдържаш общия тонус на мускулите на краката се ориентирай към 1 до 6 повторения на серия и основно базови упражнения ;)

06.03.11
16:51

Ясно, благодаря ви много за отговорите, а тези повторения в серия от 1 до 6 могат ли да бъдат с тежко или трябва да са с леко за да не растат или няма значение ? :)

ProXxX не се занимавам професионално ама малко найстина май са големи сравнение с другите групи, :P той и вуйчо ми ме бъзика какви бутове съм отпрал. :)

Да нямаш много мазнини по краката и затова да са ти големи бутовете? :) Тежестта, която трябва да ползваш трябва да е такава, че да можеш да направиш не повече от 5-6 повторения с нея. :)

06.03.11
17:48

казано от r0ck на 06.03.11, 16:51:

Ясно, благодаря ви много за отговорите, а тези повторения в серия от 1 до 6 могат ли да бъдат с тежко или трябва да са с леко за да не растат или няма значение ? :)

ProXxX не се занимавам професионално ама малко найстина май са големи сравнение с другите групи, :P той и вуйчо ми ме бъзика какви бутове съм отпрал. :)

тежички
6 леки повтрорения са нищо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1