Относно мускулите на "Ръцете"

05.03.11
18:48

Здравейте, имам един проблем. Значи проблема ми е свързан с ръцете ...прекалено малки са ми и не мога да ги дигна... Имам добре уформени гърди, гръб, трапец, рамена...гръдната ми обиколка е 121 см. с стегнат гръб,  а ръцете ми са много малки едва 34-5 в стегнато положение от доста време този проблем ме тормози дигам с големи тежести но няма ефект .. френско с 40 кг, дърпане на лостче от горен скрипец с над 70 кг, дигане на дъмбели за бицепс с 18-20 кг. с щанга до 50 кг. и вече направо не знам какво да правя ,тренирам като луд ама няма ефект...ръцете ми седят много грозно и не съръзмерно с тялото ...иначе са уформени много добре но размера им  е плачевен. Та вече незнам какво да мисля...това генетическо ли е с какво може да е свързано...вече много се съмнявам да е генетическо и ако е така ще е ужасно...бях чул че Арнолд в началото имал подобен проблем но с прасеца и губел състезания заради този проблем и започнал да тренира само прасец и то с невъзможни килограми до 500 кг. с повдигане на пръсти но нямало ефект и за това си е срожил силикон в прасеца 0.о незнам дали е вярно малко вероятно ми се струва да си е сложил силикон но няма значение... Дайте някакви съвети ?!? Нещо от което ще имам полза. 10х предварително : )

Темата беше редактирана от caribbean caribov на 05.03.11 18:51.

05.03.11
19:17

Чувал ли си твърдението, че мускулът расте по време на почивка?
Замислял ли си се, че е възможно да претренираш малките мускулни групи на ръцете, които също така участват докато тренираш големите групи?
Тази тема може би ще ти бъде полезна.
А също така и тази

Мнението беше редактирано от Fallen на 05.03.11 19:19.

05.03.11
22:24

имам 3 предположения за теб:
1. не се мериш правилно
2. тежестите ти не отговарят
3. претренираш си ръцете

05.03.11
22:28

Опиши тренировъчната си програма и после как тренираш ръцете. Килограмите не е задължително да са големи!

06.03.11
09:06

колко кг си в момента?

13.03.11
17:04

казано от FRANKO1 на 06.03.11, 09:06:

колко кг си в момента?

Ами в момента съм 74 кг. но бях 79 свалих 5 кила щото бях болен тука бронхоплевмонии раоти и ми се е*а майката

ам програмата ми е малко изчистваща  ето я и нея:

III ден   
(Трицепс)   
№ Упражнение  Сер. Повт.
5 мин. Кардио   
1. Разгъване с лостче на машина  3 10
2. Френско разгъване  4 10
3. Разгъване с дъмбел с две ръце над главата  4 10
4. Разгъване с въже над глава  3 12
(Бицепс)   
№ Упражнение  Сер. Повт.
1. Сгъване прав с щанга  4 10
2. Сгъване на скотова пейка в надвхат  4 10
3. Концентрирано сгъване  3 12
(Предмишница)   
№ Упражнение  Сер. Повт.
1. Сгъване с прав лост в подхват  3 10
2. Сгъване с прав лост с надхват  3 10

Ам аз тренирам 5 дена в седмицата 2 дни почивка след ръцете имам почивка в четвъртък един ден и след рамото в неделя

13.03.11
19:07

намали обема за сметка на интензивноста (по-малко серии с повече кг) ... нещо май бъркаш с мерките

ST

15.03.11
18:43

направи така че след тренировката за ръце да имаш много време за въстановяване.... и аз имам проблем с растежа на ръцете, бях пуснал тема за суперсериите, от тях леко се отпуши разтежа, може да пробваш... а пък щом толкова много време си блъскал и то с много килограми земи си дай 1, 2 седмици пълна почивка. мен това най-много ми помогна даже скоро пак ще си направя почивка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1