Долната част на гърдите !

06.03.11
16:04

Проблемът ми е в долната част.
Искам някакви упражнения за долната част !

DE

06.03.11
16:06

Трябват ми някакви гуми за превозното средство! Дай ми някви гуми :D дори за “лагерна количка” да са ! Кажи стаж,височина,килограми ;)

06.03.11
16:07

На 13 година съм и тежа 70 кг.. тренирам сигурно около половин година ! :)

06.03.11
16:08

Защо са “стаж, височина, килограми” !?
Човека си иска упражнения за долна.
Кофички с вериги (с цел да те наклонят напред и да акцентираш в/у долната част) и обратна лежанка/преса с дъмбели от обратен наклон.

DE

06.03.11
16:19

Защото братле,ако е 70 кг на 1.90 мислиш ли че което и да е упражнение ще му даде желаната долна част при положение,че маса липсва ;)

06.03.11
16:31

А ако е 110кг 203см какво ще стане :? И моята долна част е много зле. Лошото ече и горната не ми харесва и са най-изпъкнали в средата.... За горната правя “гилотина” а за долната флайс с обратен наклон, но все имам усещането че не ми е достатъчно.
Идеи ?

казано от Anatoli Ivanov на 06.03.11, 16:31:

А ако е 110кг 203см какво ще стане :? И моята долна част е много зле. Лошото ече и горната не ми харесва и са най-изпъкнали в средата.... За горната правя “гилотина” а за долната флайс с обратен наклон, но все имам усещането че не ми е достатъчно.
Идеи ?

Смени упражненията, сериите, тежестите, повторенията...щом сегашното положение не те устройва, сменяш стратегията и чакаш за резултати :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 06.03.11 16:34.

DE

06.03.11
17:00

казано от Anatoli Ivanov на 06.03.11, 16:31:

Идеи ?

Не ме разбра правилно.Имах в предвид,че масата играе роля за това дали ЩЕ ИМА какво да им поправяш на гърдите.Но аз лично на теб бих ти препоръчал Кросоувър,полоувър,горна,долна лежанка.Целта оправдава упражненията ;)

06.03.11
17:36

При положение че е на 13 с половин година стаж не знам изобщо за какви долни гърди говорим но щом толкова искаш бягай на кофи или долна лежанка.

06.03.11
17:39

Най-ефективни са кофите (с брадичка плътно до тялото и краката леко назад) и лежанка с наклон надолу !!!
Лично за мен .

06.03.11
17:43

казано от Стоян на 06.03.11, 17:36:

При положение че е на 13 с половин година стаж не знам изобщо за какви долни гърди говорим но щом толкова искаш бягай на кофи или долна лежанка.

И какво? За половин година не е възможно да се направи маса в гърдите? Иначе подкрепям.. предполагам, че искаш да ти се “подсекат” гърдите? Ако нямаш маса, няма как да стане.

казано от Калоян Цонев на 06.03.11, 16:08:

Защо са “стаж, височина, килограми” !?
Човека си иска упражнения за долна.
Кофички с вериги (с цел да те наклонят напред и да акцентираш в/у долната част) и обратна лежанка/преса с дъмбели от обратен наклон.

кофи с вериги ... българският Бренч Уорън ли ще го правиш... дай да видим дали може със собственото си тегло да ги прави ;) ... и да кофички и лег с дъмбели, щанги, кросовър... то не е едно

06.03.11
19:40

Кофички,обратен лег,кросовър,флайс. :)

06.03.11
20:48

На 13 нямаш развита мускулатура до степен, че да започнеш да се вглеждаш в изоставащи мускулни групи! Забрави на този етап за акцентиране където и да било.

DE

06.03.11
22:28

казано от Стоянчо на 06.03.11, 20:48:

На 13 нямаш развита мускулатура до степен, че да започнеш да се вглеждаш в изоставащи мускулни групи! Забрави на този етап за акцентиране където и да било.

Ехх... Най-После кажи им ти :)

Не знам по-добро упражнения за долна част на гърди освен кофички с тежест ! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1