06.03.11
15:17
Здравейте съфорумници, имам 1 въпросче към вас, вчера играйки волейбол получих контузия на лявото рамо и сега незнам какво да правя, със сигурност няма да тренирам в понеделник, ако още е така :( (днес имам крака, няма да пречи) в понеделник имам бицепс и рамо и просто няма как да тренирам най-много да го увредя. Ще почивам докато не се оправи (крака и корем няма проблем да си ги тренирам), но на 13 съм на съзтезание по волейбол и съм незаменим в отбора :(. Какво да правя, дайте съвети ...
06.03.11
15:35
Ами не тренирай, докато не ти се оправи рамото ;)
Що не идеш на кинезитерапевт? Той ще ти каже най-правилно какво да правиш. В отбора (при по-големите) нямате ли си лекар? Иди при него.
Иначе ... зарежи го фитнеса за момент. Няма да навреди на растежа ти ако направиш почивка дори и цяла седмица. Може да навреди на самочувствието, но не и на растежа. А щом си незаменим за отбора, не го прецаквай, неспортсменско е ;)
Мнението беше редактирано от LDoeN на 06.03.11 17:00.
Ами аз не играя играя в някакъв професионален волейболен клуб, а просто училищно първенство, решил съм няма да тренирам една седмица на съзтезанието отивам и играя, и чак след това ще мислим, ако не се оправи до тогава !