05.01.11
21:04
казано от maximilian на 05.01.11, 20:27:
Понякога,рядко, и аз когато съм на маса и вкарам над 3 водки, тегля една майна,пусна дежурния лаф-че бивш пушач и бивша курава няма, и паля цигара да си направя кефа както му е реда.
Хахаха изкъртих се от смях.
Значи не само при мен положението е тежко :D
Благодаря, че ме успокои :)
Всъщност съм много благодарен на всички писали в дневника.
06.01.11
09:40
казано от head_hunter на 05.01.11, 19:33:
Радвам се, че писа тук! И още повече, че си забелязал дневника :)
Ооо, чукча не е много усърден писател, но пък е прилежен читател!
Разбира се, че ще забележа дневник на човек, който знае какво прави.
казано от head_hunter на 05.01.11, 19:33:
Ти комплекси ли вкарваш или само отделни упражнения? На какво си се спрял и какво ти допада?
Само отделни упражнения вмъквам. Най-често правя:
- Swings - най-удобно е с пудовка, разбира се, но с нея не можеш много-много да сменяш тежестта. Аз най-често ги правя с диск, тъй като във фитнеса има такива с дупки за хващане. Освен това има най-различни като тежест дискове и мога да фиксирам натоварването много по-точно. С дъмбел ми е по-неудобно, но също става.
- Thruster - почти винаги с щанга. С дъмбели нещо не ми е по душа. Не мога да стабилизирам движението в точна траектория и затова ме е страх от контузии, та избягвам дъмбелите.
- Burpee - много приятничко упражненийце. Правя го понякога за загрявка преди да мина към железата, но по-често го правя с висока интензивност и максимален откок като обособена част от тренировката. Ето един екзотичен вариант на това упражнение - изглежда много яко, но не съм сигурен, че ще мога да го правя като тоз’ младеж.
- Burpee Pull-up - любимо нещо, мачка ме здраво. Ето какво представлява - тук, тук и тук (но в доста респектиращ комплекс, на 1:10 min ще видиш самото burpee pull up). Иска сила и издържливост тая гимнастика, изглежда малко несериозно, но след като я правих 1-2 пъти вече се държа уважително към нея (особено ако се прави интензивно). :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.01.11 09:43.
06.01.11
09:57
Винаги ме е било яд, че няма халки някъде около нас или във фитнеса.
Гледах с интерес точно упражненията, които си пуснал и ти.
В нашия фитнес дисковете също са с дупки и аз ще почна от другата седмица да вкарвам за завършване на тренировката по някое и друго упражнение. Сега умувам каква програма да сглобя така, че да вкарам два от дните кросфит комплекси. Понеделник, сряда и петък мисля да си ми е фитнес, а вторник и четвъртък кросфит комплекс.
Имам още доста до почета по темата крос фит. Честно да си призная до сега не съм обръщал внимание на кросфит-а и много ме е яд за тоя пропуск.
06.01.11
10:11
При мен кросфитът помага не толкова за изграждане на аполонова физика или мега-увеличение на силата, въпреки че тази методика определено иска определено ниво на физическа подготовка. Той, обаче, комбинира полезни за мен качества като силова издържливост и експлозивност, натоварвайки множество мускулни групи. Кросфитът е кондиционна методика, която е много по-близка до движението и натоварването в залата за волейбол (което ми е приоритет), в сравнение с типичните бодибилдинг упражнения. Не смятам, че бодибилдингът и кросфитът са взаимно заменяеми и/или се изключват един друг. По-скоро в случая вярвам в теорията за златната среда и точната пропорция, отговаряща на конкретните цели.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.01.11 10:12.
06.01.11
10:18
Точно силовата издръжливост и експлозивност търся ;)
Иначе поне от това, което съм видял и чел до момента - наистина са доста различни тренировъчни методики и точно като теб търся златната среда.
Мисля скоро да се връщам за мъничко при крушите и на ринга, но до тогава ще мине доста време :)
06.01.11
10:49
Когато зяпах кросфита, направих следната аналогия - по време на игра редовно правя приземявания, а често ми се налага и да скачам веднага след тях. Е, това си е почти чисто Burpee! И за да съм достатъчно добре подготвен за поредица от игрови ситуации като тази (имам предвид Жиба, защитникът в средата отзад), значи трябва да се натоварвам по сходен начин. Ето това ме накара да погледна към упражненията на кросфита. Разбира се, изобщо не опитвам да правя аналогия между мен и Жиба (един от най-добрите волейболисти през последните години в света). ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.01.11 10:51.
казано от Владимир8507 на 03.01.11, 18:28:
Успех от мен, колега :)
Желая бързо завръщане във форма!
Ти си бил жив ли бе ?
Да не продаде лъвчето и сега да ти остават пари за фитнес и добавки :D :D :D
————
Аз малко късно ама .... честит ти дневник Жоре, честит ти Рожден Ден и тук.
Ще следя с интерес.
ааа и браво за цигарите.
Сестра ми ги отказа за цели 5 години, пак ги пропуши и сега пак ги отказа.Дано да е перманентно при тебе :)
09.01.11
00:19
По какъв начин контузи капачката?
09.01.11
20:58
@emzo Благодаря ти! Честно казано за сега си мисля да съм приключил завинаги с цигарите, но да не казвам голяма дума. Просто ще си проявя големия инат :D
казано от anonymous на 09.01.11, 00:19:
По какъв начин контузи капачката?
Кик-бокс от неправилно блокиран лоу кик. Гадна история общо взето.
Хед, да те питам, понеже помня, че в стака имаш йохимбин- как го пиеш, доволен ли си от неговото действие- за горене на мазнините, за другото е ясно :D и дали си наблюдавал някакви странични ефекти, ако може да кажеш. благодаря предварително : )
09.01.11
22:00
казано от CKOTA на 09.01.11, 21:34:
Хед, да те питам, понеже помня, че в стака имаш йохимбин- как го пиеш, доволен ли си от неговото действие- за горене на мазнините, за другото е ясно :D и дали си наблюдавал някакви странични ефекти, ако може да кажеш. благодаря предварително : )
Доволен съм определено. При мен това нещо работи и за това е едно от нещата без които не минавам. Специално мазнините около пъпа си ги топи /аз за тях го купувам/. Страничните ефекти са главоболие. Аз му хванах цаката като го пия по 1 дневно сутрин и след около седмица увеличавам дозата. Стигал съм до 4 хапа, но съм на мнение, че и на 2 върши същата работа. ;)
Начи все повече се навивам да си взема, а и 22 кинта в момента, след 2 месеца ще им вдигнат цените... Щото на мен ми е много ама много проблемна тая област от пъпа надолу- това за алфа2 рецепторите явно и на практика се потвърждава. Благодаря за отговора де : )
09.01.11
22:08
казано от CKOTA на 09.01.11, 22:03:
Начи все повече се навивам да си взема, а и 22 кинта в момента, след 2 месеца ще им вдигнат цените... Щото на мен ми е много ама много проблемна тая област от пъпа надолу- това за алфа2 рецепторите явно и на практика се потвърждава. Благодаря за отговора де : )
Е няма за какво :)
Пил съм го само с амино и ефекта беше добър, намаше и сваляне на мускул, а не съм променял и по никакъв начин хранителния или тренировъчния режим. Т.е. не съм се наблъскал с добавки и да се чудя от кое става така. Аминото винаги съм го пил в двойни дози от указаното на етикета. Честно казано имам особено мнение за тъпченето с шепи амино.
Аминота не съм пил до сега- за тях пари не остават :D но вероятно си прав, щото и глутамини и ВСАА-та като чета, за да имат ефект повечко трябва да си хапнеш.
10.01.11
21:07
казано от head_hunter на 06.01.11, 09:57:
Сега умувам каква програма да сглобя така, че да вкарам два от дните кросфит комплекси. ..
Аз правих една такава програмка: Ден 1: горна част, Ден 2: долна част, Ден 3: Метаболитен комплекс Ден 4: Почивка, повтаряш от начало, и така 8 седмици. Но самия кросфит не може да се инкорпорира в стандартна програма заради ротацията на трите вида натоварвания. Само мое мнение разбира се. И нещо, което мисля че ще ти пасне добре - http://alwyncosgrove.com/store/metabolicaccelerationtraining/
казано от CKOTA на 09.01.11, 22:14:
Аминота не съм пил до сега- за тях пари не остават :D но вероятно си прав, щото и глутамини и ВСАА-та като чета, за да имат ефект повечко трябва да си хапнеш.
Аз пари за ВСАА и Глутамин повече не давам.
Особено аз последното.Нищо и нищо и нищо не усещам от него, а в бая високи дози съм го пил.
казано от emzo на 11.01.11, 10:46:
казано от CKOTA на 09.01.11, 22:14:
Аз пари за ВСАА и Глутамин повече не давам.
Особено аз последното.Нищо и нищо и нищо не усещам от него, а в бая високи дози съм го пил.
Аз глутамин съм пил по много... еми нищо... а ВСАА не смятам да пробвам също... шибай креатин до откат и тва е :D… виж на Бета аланина се чудя... ама чакай че се отклоних от тематиката на дневника...
Head, ти май забрави, че си сътвори дневник май? :D Ще го обновя с малко спам ;) Ако не се лъжа, ти беше споменавал някъде, че си купил Shaker Pro 40? Какви са ти отзивите за него? Поръчах си такъв с идеята да го ползвам когато съм на път, с обикновенните шейкъри е доста неудобно да си правиш шейка из път. Пък и за цигарите не казваш нищо.... :)
02.02.11
14:11
Valdis - Удобен е шейкъра и съм доволен. Ще видиш като пристигне ;) Аз останалите шейкъри просто вече не ги ползвам или са останали за азотни бустери или амино :D
Иначе тренировките си вървят, направил съм и няколко снимки миналата седмица. Прогреса е добър и с риск да прозвуча като лятно билдърче - вече съм с 4 кг. по-тежък. Почнал съм креатиновата матрица и азотния бустер, пристигна ми Матрикса. Сега покрай търсенето на някъква кочинка нямам много време, но докато се оправя с това ще пиша такива обощаващи постове :)
Единствената промяна от започването на дневника е яденето на месо - не съм спирал /макар само пилешко и кайма/. Да не ме наплюе някой за каймата да обясня - намерих си месарница, където мога да си избера месото и да ми го смелят, а в къщи се бъзикаме, че това е стандарта “Жоро” :D
Количка съм избрал и утре отиваме да я прехвърлиме при нотариус и след това в КАТ.
Като приключа с тея неща ще се похваля придружено със снимки.
п.п. За цигарите - продължавам да не пуша :)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.02.11 14:23.
02.02.11
14:14
като прочетох в поста ти ‘’Количка ....’’ и се сетих че каза оня ден че ще бие жената си помислих... ‘’леле тва’ момче съвсем пропадна ‘’ :D :D ама после видях, че става дума за леко превозно средство
02.02.11
14:22
казано от kristiancho на 02.02.11, 14:14:
като прочетох в поста ти ‘’Количка ....’’ и се сетих че каза оня ден че ще бие жената си помислих... ‘’леле тва’ момче съвсем пропадна ‘’ :D :D ама после видях, че става дума за леко превозно средство
Ей ама и ти четеш!:D Казах, че ще ме бие жената :D
Що бе аз “Количка” викам и на големи машини ;) Що ти каква асоциация направи?
02.02.11
14:27
да деее че ще те бие жената... леле аз кво’ съм написал за бога... :D :D :D помислих си за детска количка и я свързах с думата жена ;хххх и щях да паля свещ за тебе вече
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.02.11 14:28.
02.02.11
14:32
казано от kristiancho на 02.02.11, 14:27:
да деее че ще те бие жената... леле аз кво’ съм написал за бога... :D :D :D помислих си за детска количка и я свързах с думата жена ;хххх и щях да паля свещ за тебе вече
Още не се поддавам на такъв натиск, а за сега наблягаме върху репетициите по правенето :D
Хахахаха “човек и добре да живее се жени” :P Въпреки, че още удържам напъна :P
02.02.11
14:34
внимавай, че най-големите грешки стават на репетицийте... да не се обърка сценария и да трябва да импровизираш пред майка й и баща й..
07.02.11
22:40
Да направя едно включване с нови снимки :D
Мина месец и мъничко от връщането ми в залата. Към момента всеки ден ям месо поне по веднъж дневно и продължавам с тренировките от 3 пъти седмично. Трябва най-после да хвана някой да ме снима като хората, че с тея телефони е малък ужас :(
08.02.11
15:29
“нови снимкИ”, пък виждаме само една: ) Лъжец:)
И не е като да няма кой да те снима, нали?
Другите ти хранения какви са?
08.02.11
19:04
казано от veronique на 08.02.11, 15:29:
“нови снимкИ”, пък виждаме само една: ) Лъжец:)
И не е като да няма кой да те снима, нали?Другите ти хранения какви са?
Хехехе бях нтаправил няколко, но като ги изкарах от телефона се оказаха размазани. :D
Жената само обещава, че ще ме наснима, но всеки път се отнасяме на някъде и остава за следващия път.
Храненията гледам да са разнообразни, но преобладава пилешкото. Принципно в работата си нося храна и е печено пиле или пилешка пържола. Само закуската не е с месо, а овесени ядки по всевъзможни начини. Взех си пасатор и си ги правя на каша с мляко, и орехи или друг вид ядки.
06.03.11
19:33
слаба тренировка правиш
06.03.11
19:36
и тоя философ като теб
06.03.11
19:37
казано от Madboy на 06.03.11, 19:35:
:D Head - Налази те :D
Деца - какво да ги правиш? :D
06.03.11
19:42
казано от Стоянчо на 06.03.11, 19:39:
хахаха, head, оценен си :D
Да видиш само на ЛС как ме храни :D
казано от Madboy на 06.03.11, 19:39:
Абе ти знаеш какво, ама съм сигурен, че ще те е страх да не го убиеш :D
Всъщност и някой педофил би ми свършил работа за тоя ;)
06.03.11
19:43
ти си същински педофил
06.03.11
19:45
казано от Guletlaskacha на 06.03.11, 19:43:
ти си същински педофил
Айде сега педофил съм бил. Кажи, че искаш да ти порна детското дупенце, а не ми ги върти така през девет планини :D
Разбирам, имате си приказка :) Затри се ти през последната седмица, нищо не казваш, как е машинката, доволен ли си? Аз на моята вече й се нарадвах - изрязах тоя оня, изрязаха ме и мен екземпляри, с които не мога да се меря :)
06.03.11
19:52
казано от Стоянчо на 06.03.11, 19:46:
Разбирам, имате си приказка :) Затри се ти през последната седмица, нищо не казваш, как е машинката, доволен ли си? Аз на моята вече й се нарадвах - изрязах тоя оня, изрязаха ме и мен екземпляри, с които не мога да се меря :)
Много доволен даже. Тая кола ми покрива всичките критерии :D
Фабрично имам един спойлер на 5-тата врата и вчера хванах едни дупета в момента в който го бяха счупили и стана красиво :D
Днес цял ден го възстановявам щото има липсващо парче.
Твойта е машина мечта, а като я пусна тука във форума съм я зяпал доста време :D
Ходи ли на протестите днес, че аз не успях да стигна до там? Имаш ли инфо как са минали, че родните медии мълчат по въпроса?