Възможно ли е да ми е високо кръвното от креатина

07.03.11
15:55

Здравейте, от 1 месец пих креатин на фирма trec nutrition монохидрат и взе да ме наболява главата и като си премерих кръвното ми беше високо.Вече втори ден ме наболява леко главата.Ако е било от креатина за колко време би трябвало да се нормализира защото четох че от креатина  се вдигало кръвно.Кръвното ми е около 140 на 80

AZ

07.03.11
16:06

Възможно е от задържането на вода,но при спирането на приема всичко си влиза в норми.

07.03.11
23:33

казано от The australian oak на 07.03.11, 16:06:

Възможно е от задържането на вода,но при спирането на приема всичко си влиза в норми.

Абсолютно! Баща ми е с високо кръвно и доктора изрично му каза да не поглъща креатин (карантии и там подобните му източници) и амино-киселини под форма на хранителна добавка. Нямам си и на идея защо ...

пийни 1 кафе или 1 -2 шота водка ..испикай малко вода и си готов явно 3-те литра с твоите , които имаш като депо ти идват в повече .. намали малко креатина например : от 0.5 на 0.3 . Същото и водата от 3 литра на 2-2.5.

08.03.11
12:28

Да, възможно е! Пробвай да вдигнеш водата до към 4-5 литра.

казано от summer_jam на 08.03.11, 12:28:

Да, възможно е! Пробвай да вдигнеш водата до към 4-5 литра.

Тогава знам ,че се проявява патология в сърдечно съдовата система ?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1