Нуждая се от вашата ПОМОЩ!

Привет на всички!

Аз съм на 18 години, висок съм 1.82м и тежа 70кг, но това според мен не е нормално за моя ръст. Та искам да ви помоля да ми предложите някакъв продукт, който може да ми помогне да кача някой друг кг ( не е нужно да е много евтин, но и да не е много скъп, в рамките на разумното нещо между 40-70-80 лева ).
Мой приятел ми предложи да си взема ABB EXTREME, какво може да ми кажете за него, дали ще ми помогне?

Благодаря предварително!

ПОЗДРАВИ!!

DE

08.03.11
13:36

Еми много ориз,овес,картофи,боб,моб,ала-бала... също така месо,яйца,мляко,млечни продукти,а да и ядки :) Това са продуктите,които ще ти помогнат да качиш :P

Ae заради Дирк Кайт ще ти кажа тайната система:Ядки за растеж!

казано от Oranje на 08.03.11, 13:40:

Хахаха много е луд този Дирк Кайт нали ? :)))

Та сега по темата, а някакъв протеин да ми предложиш ? :)

П.С. Благодаря ти за тайната, която ми издаде !! :)

казано от You’ll_lNever_Walk_Alone на 08.03.11, 14:06:

Холандска класа, няма как :)
Кажи ми за какво ти е протеинът точно и ще ти кажа какъв да е.

казано от Oranje на 08.03.11, 14:15:

казано от You’ll_lNever_Walk_Alone на 08.03.11, 14:06:

Холандска класа, няма как :)
Кажи ми за какво ти е протеинът точно и ще ти кажа какъв да е.

Ами за качване на тегло, както казах по-нагоре предложиха ми ABB EXTREME, но ако знаеш някой по-хубав ще се радвам да ми го кажеш. :)

08.03.11
14:21

170 гр протеин ако приемаш,нямаш голяма нужда от протеин на прах допълнително.Ако не можеш да стигнеш до 170гр добавките са добър вариант за допълване.
Така че първо виж дали хранителният ти режим е пълноценнен и тогава мисли за добавки,те както и името им подсказва се добавят към вече изградените основи.

Виж сега, качването на тегло не идва от протеините на прах. Объркал си се, или си чел много Хари Потър и вярваш в магически субстанции. Качването на тегло идва от положителния баланс на калориите, които идват с храна и добавки.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 08.03.11 14:29.

Добремм, значи отписваме добавките за сега, а ще може ли тогава да ми кажете някоя по-лесна за спазване диета, с която да получавам тези 170гр протеини на ден, или по-малко гр. пък ако трябва ще ги допълвам с някоя хранителна добавка до 170гр.

П.С. Прочетох това за ядките,но имам чуството, че ако започна с тази диета ще съм постоянно гладен.

казано от You’ll_lNever_Walk_Alone на 08.03.11, 14:37:

Добремм, значи отписваме добавките за сега, а ще може ли тогава да ми кажете някоя по-лесна за спазване диета, с която да получавам тези 170гр протеини на ден, или по-малко гр. пък ако трябва ще ги допълвам с някоя хранителна добавка до 170гр.

П.С. Прочетох това за ядките,но имам чуството, че ако започна с тази диета ще съм постоянно гладен.

Я напиши вчера какво, кога и по колко изяде и да видим дали ядките не работят ;)

казано от Oranje на 08.03.11, 14:39:

казано от You’ll_lNever_Walk_Alone на 08.03.11, 14:37:

Я напиши вчера какво, кога и по колко изяде и да видим дали ядките не работят ;)

Значииии, когато станах ме чакаха 6 филийки намазани с маргарин, лютеница и сирене, на обяд изядох 1 пълна до горе дълбока чиния с Тас кебап, следобед 5 принцеси с кайма, а за вечеря честно да ти кажа не си спомням в момента.

казано от You’ll_lNever_Walk_Alone на 08.03.11, 14:45:

Значииии, когато станах ме чакаха 6 филийки намазани с маргарин, лютеница и сирене, 2 ядки заради сиренето
на обяд изядох 1 пълна до горе дълбока чиния с Тас кебап, тук добре - 3 ядки
следобед 5 принцеси с кайма, ако е от магазина си ял само боклуци и въглехидрати
а за вечеря честно да ти кажа не си спомням в момента.Х ядки

Лоша работа, малко протеин имаш.
Когато се храним с боклуци, преяждаме, недохранваме се и т.н., тялото ни предприема защитни мерки. Една от тях е намаляване на усвояването на храната. Много хора си мислят, че са с мегабърз метаболизъм, а всъщност просто усвояват много малко от всичко, което изяждат.
С боклуците, които ядеш, начело с маргарина, правиш същото. Дай на тялото си качествена храна, за да качиш качествено тегло. Давай му боклуци и най-много да качиш сланини.

казано от Oranje на 08.03.11, 14:51:

казано от You’ll_lNever_Walk_Alone на 08.03.11, 14:45:

Значииии, когато станах ме чакаха 6 филийки намазани с маргарин, лютеница и сирене, 2 ядки заради сиренето
на обяд изядох 1 пълна до горе дълбока чиния с Тас кебап, тук добре - 3 ядки
следобед 5 принцеси с кайма, ако е от магазина си ял само боклуци и въглехидрати
а за вечеря честно да ти кажа не си спомням в момента.Х ядки

Лоша работа, малко протеин имаш.
Когато се храним с боклуци, преяждаме, недохранваме се и т.н., тялото ни предприема защитни мерки. Една от тях е намаляване на усвояването на храната. Много хора си мислят, че са с мегабърз метаболизъм, а всъщност просто усвояват много малко от всичко, което изяждат.
С боклуците, които ядеш, начело с маргарина, правиш същото. Дай на тялото си качествена храна, за да качиш качествено тегло. Давай му боклуци и най-много да качиш сланини.

Тогава освен да те помоля отново, да ми кажеш някаква диета, с която да приемам повече протеини. :)

казано от You’ll_lNever_Walk_Alone на 08.03.11, 14:56:

Тогава освен да те помоля отново, да ми кажеш някаква диета, с която да приемам повече протеини. :)

ЕС се опитват да наложат универсално зарядно за всички телефони. Универсални ще са и зарядните станции за автомобилите на ток...
След време може да се опитат да наложат и диетите да са универсални. Но дотогава работещите диети ще са индивидуални, особено тези, които се правят от поназнайващи в областта (за титлата диетолог се учи бая години медицина и т.н.). Аз работя на индивидуалния принцип, а ти искаш универсална диета... По-универсално от Ядки за растеж не виждам как ще получиш.

казано от Oranje на 08.03.11, 15:10:

казано от You’ll_lNever_Walk_Alone на 08.03.11, 14:56:

ЕС се опитват да наложат универсално зарядно за всички телефони. Универсални ще са и зарядните станции за автомобилите на ток...
След време може да се опитат да наложат и диетите да са универсални. Но дотогава работещите диети ще са индивидуални, особено тези, които се правят от поназнайващи в областта (за титлата диетолог се учи бая години медицина и т.н.). Аз работя на индивидуалния принцип, а ти искаш универсална диета... По-универсално от Ядки за растеж не виждам как ще получиш.

Ахам, благодаря ти за цялата информация, и също така ти благодаря, че ми обърна внимание! :)

08.03.11
19:10

Здравей ,

заради правилния ти никнейм и аз ще ти помогна лекичко ;)

Има си причина да се наричат хранителни добавки (добавки към храната) ... значи започваме с нея .Само да спомена ,че качествената храна си изисква определени средства всеки месец.Ще ти е нужно да направиш значителни промени в храненето.

Ето това е един режим на хранене,който е подходящ за покачване на теленото тегло http://www.bb-team.org/articles/909_visoko-vaglehidratna-dieta-vvd#axzz1G1jiDYxj ...
Вземи си овесени ядки , аз ги разтварям с мляко ... примерно към закуската и следобед,овкусяваш си ги  .Ориз , варени картови , месо ... 
Много хубава информация има тук http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 -авторът доста се е постарал ,така че прочети я 3-4 пъти и се опитай да си пресметнеш колко калории на ден са ти нужни .Към тях прибави още 300 ,за да имаш излишък .
Кажи и в семейството ,за да са наясно какви храни е хубаво да приемаш .
Трябва да свикнеш да се храниш на всеки 3 часа.  Това е най-общо ... научиш ли се да изпълняваш тези неща ,примерно 1 месец като задържиш хубав режим, ще видиш че ще качваш килограми ;)

Относно добавките ... хубаво е да прочетеш няколко статии ,за да ти е по ясно кое какво е .
Спецялно протеина ,това е храна , по-спецялно белтък . В гейнерите като ABB Extreme , съдържанието на протеин е ниско ,пълни са с въглехидрати ,с тях се качва по-мазничко. Аз лично съм с бърз метаболизъм ,тъй че гейнерите са чудесен избор за мен ,когато искам да увелича теглото си . Лошото е ,че трябва да се пият в огромни дози ... като най-често свършват за 15 -18 дена макс -много пари са .
При суроватъчните протеини ,съдържанието на белтък в доза е високо . Повечето хора ги предпочитат пред гейнерите , защото от храна е трудно да си набавиш примерно 160 гр протеин , а не е трудно да си набавиш въглехидрати . Ако си вземеш суроватъчен протеин ,разбиеш го с един банан мляко , 2 лъжици мед +овесени ядки и ето ти става гейнер ;)

Ако храненето не ти е както посочихме по-горе , добавките няма да работят ,тъй че прочети в раздел Хранене ,какви режими имат колегите и си помогни да съставиш своя.Когато усетиш ,че вече спазваш режим ,набавяш си всеки ден калориите , тогава виж за протеин .

Относно тренировките , нищо не си писал ?!? Моя съвет е тренирай 3-4 дни в седмица по програма ,която е подходяща за стажа ти .

Това е много през пръсти написано , но останалото ще го намериш сам в форума ;)

Успех

ПП Luiz Suarez ... неудържим ,а  ? ;)

казано от BENETTON на 08.03.11, 19:10:

Здравей ,

заради правилния ти никнейм и аз ще ти помогна лекичко ;)

Има си причина да се наричат хранителни добавки (добавки към храната) ... значи започваме с нея .Само да спомена ,че качествената храна си изисква определени средства всеки месец.Ще ти е нужно да направиш значителни промени в храненето.

Ето това е един режим на хранене,който е подходящ за покачване на теленото тегло http://www.bb-team.org/articles/909_visoko-vaglehidratna-dieta-vvd#axzz1G1jiDYxj ...
Вземи си овесени ядки , аз ги разтварям с мляко ... примерно към закуската и следобед,овкусяваш си ги  .Ориз , варени картови , месо ... 
Много хубава информация има тук http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 -авторът доста се е постарал ,така че прочети я 3-4 пъти и се опитай да си пресметнеш колко калории на ден са ти нужни .Към тях прибави още 300 ,за да имаш излишък .
Кажи и в семейството ,за да са наясно какви храни е хубаво да приемаш .
Трябва да свикнеш да се храниш на всеки 3 часа.  Това е най-общо ... научиш ли се да изпълняваш тези неща ,примерно 1 месец като задържиш хубав режим, ще видиш че ще качваш килограми ;)

Относно добавките ... хубаво е да прочетеш няколко статии ,за да ти е по ясно кое какво е .
Спецялно протеина ,това е храна , по-спецялно белтък . В гейнерите като ABB Extreme , съдържанието на протеин е ниско ,пълни са с въглехидрати ,с тях се качва по-мазничко. Аз лично съм с бърз метаболизъм ,тъй че гейнерите са чудесен избор за мен ,когато искам да увелича теглото си . Лошото е ,че трябва да се пият в огромни дози ... като най-често свършват за 15 -18 дена макс -много пари са .
При суроватъчните протеини ,съдържанието на белтък в доза е високо . Повечето хора ги предпочитат пред гейнерите , защото от храна е трудно да си набавиш примерно 160 гр протеин , а не е трудно да си набавиш въглехидрати . Ако си вземеш суроватъчен протеин ,разбиеш го с един банан мляко , 2 лъжици мед +овесени ядки и ето ти става гейнер ;)

Ако храненето не ти е както посочихме по-горе , добавките няма да работят ,тъй че прочети в раздел Хранене ,какви режими имат колегите и си помогни да съставиш своя.Когато усетиш ,че вече спазваш режим ,набавяш си всеки ден калориите , тогава виж за протеин .

Относно тренировките , нищо не си писал ?!? Моя съвет е тренирай 3-4 дни в седмица по програма ,която е подходяща за стажа ти .

Това е много през пръсти написано , но останалото ще го намериш сам в форума ;)

Успех

ПП Luiz Suarez ... неудържим ,а  ? ;)

Късно видях, че съм прекалил с “L-та” в никнейма си, и не ми се занимаваше да правя нова регистрация :))
Доста полезна информация, за която ти благодаря. В началото, когато видях целия роман, който си изписал си помислих, че ще е някое любовно обяснение ( хаха, това е в кръга на шегата :) ). Наистина много ти благодаря за информацията и че си намерил да напишеш всичко това. :)

П.П. Още нищо не си видял на какво е способен Суарез, до година ШАМПИОНИ !! :)

08.03.11
19:49

Който е дошъл от най-великите(Аякс) е станал още по-велик :)

08.03.11
20:33

Не такъв беше случая с Раян Бабел ;) Великите играчи стават още по-велики в Арсенал :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1