18.04.04
21:45
Kakvo mislite za Instantised ION WPi 93 % na Musashi ?
Spored men tova e nai gadniq protein koito sam pil. Ima mnogo mnogo gaden vkus i sled kato go izpiq mi stava gadno na stomaha :( Napravo me e jal che dadoh 75 lv za tozi protein :x A uj e s vkus na vanilia ... raztvarqh go vav voda ,kiselo mlqko,nat sok i pak sashtata rabota ...
Kajete spored vas koi e nai-hubaviq protein(i s nai hubav vkus) ? che veche neznam kam koq firma da se nasocha :cry:
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 14:48.
Ако искаш протеин с добър вкус и добро качество си вземи 100% Whey Protein на Оптимум Нутришън.Аз лично ти препоръчвам шоколадовия и за наи добър вкус го разбъркваи с прясно мляко.
Az pia sega toia protein s 6okoladov vkus i e mnogo vkusen?! Hmm strano, no za men si e perfektno vkusen. A i dosta masa ka4vam ot nego, taka 4e neznam. Moje da si popadnal na kofti partida, no ne mi se viarvaq. Sigurno e ot glupavata vanilia. Triabva6e s 6okolad.
Neznam az vzimam ot nego ot 20 dni i e super na vkus. Po 2 supeni lujici sutrin i ve4er s polovin kiselo mliakoi stava plodovo vanilovo mliako :)
20.04.04
21:39
Ако държиш на Musashi можеш да си вземеш WPC 85% аз го пия. Вкусът е на банан, разтварям го в кисело мляко или във вода и много добър на вкус. Според мен това е отличен протеин.
az si vzeh sega 93% 4erven etiket shokolad i e basi gadosta. Ne se raztvaria po4ti v nishto za razlika ot 4ernia etiket i na vkus e dosta po zle ot nego. Iazuk za 16te leva ikonomia.