05.05.05
20:57
За пръв път днес дадох пари за добавки, до ся само на манджа вкъщи квато има и съм си натурален, тренирам плътно от 2 години вече. Малко съм постигнал, ама така сме ние - бедните български билдери...
Днес взех 100% чист креатин на Мусаши (кат ше е гарга да е рошава) и понеже НЕ съм начинаещ, смятам да го приемам по 5 грама на ден както си пише - 30 мин преди и веднага след тренировка, но смятам да го приемам само в дните дето тренирам (4 дни седмично), от финансова гледна точка, пък и да ми стигне за повечко време и не смятам да правя тез зареждащи дози, мен ми трябва най-вече за издръжливост, че сега в тез задушни жеги само с манджата вкъщи, се умарям за 30 мин в залата... Та да ви питам, дали правилно съм решил да правя, щото ако река да го пия и дните дето не ходя на фитнес, ще свърши за 20 дена, а и аз си имам що годе добра маса и фигура (187 см - 85 кг)
И още нещо - колко грама е 1 чаена лъжица креатин ??
05.05.05
21:17
води се за 5 :wink:/ама не с връхче,а малко над средата тря да е напълнена/
Поста ти малко ми напомня за един приятел който си взе протеин една кутия и каза че щял да го пие само в дните когато тренира.(той си тренира у тях с подру1чни средства-1,2 пъти седмично) :lol:
06.05.05
22:15
абе на тебе нещо много ти се припомнят нещата бе ФТФ??? :evil:
06.05.05
22:22
Може да е внедрен агент от ФБР. Сега търси дилър на анаболи ... ти кой мислиш фана Д. Джаксън в Австралия :P
Вац пък какво ви интересува кво си припомням.Зад скрития ми сартказъм исках да кажа на момчето че ефекта му няма да е много голям.
Заядливи Зобари :lol: :twisted: :twisted:
17.08.05
23:25
ти от ямбол ли си? ...Аз да и на оптиъм май нема ... :lol: :lol:
18.08.05
08:12
в Бе real?? Тоз новия на търговска видя ли го казах ми за него че и дрехи продавали??Мисля някоя дрешка да си купя :)
Мненията ви бяха преведени , моля пишете само и изцяло на кирилица , защото при повторно нарушение ще бъдете санкциониран!!!Спазвайте правилата на форума!!!
мерси за вниманието
михаил.колев