07.03.11
21:05
Значии имам малко мазнини по корема ! Чух от един мой приятел , че тези мазнини могат да се направят на мускули.
А и не искам да почвам диета , защото ще стана кльощав :D
Кои упражнения трябва да правя и по колко серии ..
Ми питай приятеля ти, който ти ги разправя тия глупости. Тук не знаем такива упражнения.
07.03.11
21:09
ебати лафа каза... като ти каже упражнението което превръща олио(мазнини) в месо(мускули) го сподели и с нас.. ние тука глупаците спазваме някви режими и се ограничаваме.. и за кво’ ?!
07.03.11
21:11
е питай го за упражнението де :)
07.03.11
21:20
Ванка и аз съм като теб ! На 15 години съм 84 кг 1,91 висок некъв и имам релеф на корема 6 плочки се виждат,но са мазни,защото много ям ! Понамали хляба,ако искаш плочки,защото аз ям по 1 хляб и половина на ден ! :D :D
07.03.11
21:37
И аз съм слаб, но имам малко изтумбено коремче, но имам и плочки като го стегна. Ям та се скъсвам и затова се издумбва малко, но сега ще го тренирам всеки ден и сигурно ще се получи, а и ще тичам 2-3 пъти в седмицата като се оправи времето.
08.03.11
07:34
Ванка, няма такъв фокус. Просто физически е невъзможно. Можеш да трупаш мускули или да топиш мазнини. Но мускулите и мазнините са две коренно различни неща. И за да трупаш мускули и да топиш мазнини се изисква хранителен режим, като при топенето на мазнини той е от още по-съществено значение. За да махнеш мазнините по корема и да се виждат плочките ти трябва хранителен режим (диета) + физически упражнения, кардио или и двете. Ето ти да четеш - http://www.bb-team.org/articles/1466_mini-gid-za-dietite-pri-novatsi#axzz1FuWD7XQ6 , http://www.bb-team.org/articles/1463_mini-gid-za-trenirovkite-pri-novatsi#axzz1FuWD7XQ6 ;)
08.03.11
19:37
казано от Ванката на 07.03.11, 21:05:
Значии имам малко мазнини по корема ! Чух от един мой приятел , че тези мазнини могат да се направят на мускули.
А и не искам да почвам диета , защото ще стана кльощав :D
Кои упражнения трябва да правя и по колко серии ..
Как ли ще ги направиш тея мазнини мускули не зная,обаче можеш да ги изгориш мазнините,но след като не искаш диета за да не станеш “кльощав” няма решение за тебе.
Можеш да започнеш да тренираш корема,а също така и някоя диета + 2-3 пъти в седмицата ако имаш възможност да тичаш.