08.03.11
21:20
Здравеите.Ами преди тренирах около 2 месеца спрях за 1 и преди седмица почнах отново.Решил съм този път да се занимавам здраво,но имам малки затруднения..трудно качвам и килограми и размери .. на 16 години съм 183 см 74 кг раката ми е 35см.. (което ми се срува малко в интерес на истината).Пия само протеин и креатин и гледам да ям от всичко по много!Тренирам през ден както ми казаха и общо взето изпълнявам всичко казано до сега.Обаче резолтат много много няма.. Определено главната ми цел е ръката, но както е тръгнало доста трудно ще стане тая работа.. тези 74 килограма си ги държа сигорно от 3 месеца без да сам мръднал вообще.исках да попитам някои савет ако може да ми кажете какво да правя за да мога да качвам повече и да имам по хубави резултати.
08.03.11
21:25
1. ръката ти за ръста е малко да...
2. теглото ти за ръста е малко да...
3. ако се стремиш към голяма ръка само... трудно ще мръднеш от 74кг
4. как тренираш ... ?! тренировки като обем, интензивност, упражнения в дадена тренировка няма нищо конкретно
5. без да си оправиш храненето ( да ядеш когато трябва, каквото трябва и колкото трябва ) и всичкия креатин и протеин на света няма да ти помигнат .. това ‘’ от всичко по много ‘’ е също толкова зле си мисля колкото и ‘’ от нищо по малко ‘’
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 08.03.11 21:26.
08.03.11
21:32
Еми тренирам през ден .. единия ден правя бицепс и трицепс .. другият ми е рамо и трапец,след това гръб и гарди след това крака и после се повтаря всичко отначало и така.Правя по 4 упражнения на мускол,3-4 серии по 10 повторения.Под да си оправя храненето какво изкаш да кажеш смисал гледах за някакви диети но до нищо конкретно несъм се спрял въпреки че попрегледах.
08.03.11
21:40
еми виж сега... тебе те мързи да ми напишеш
1ден - гърди
1. лег с щанга - Х серии по Х повторения
2. полулег с дъмбели - Х серии по Х повторения
като ми кажеш 4упражнения... за гърди има не 4 а 104 упражнения, какви са ти упражненията реда на упражненията...
за гръб има сигурно 205 упражнения за крака не искам да казвам... напиши нещо конкретно което да може да се коментира от хората в този форум...
отностни храненето... попрегледал си но когато се спреш на нещо конкретно като хранителен режим тогава искай помощ ... и за да навлезеш в тази материя по бързо ще ти кажа какво ти трябва
въглехидрати - ориз, картофи, боб, леща...
протеини - яйца, месо, сирене, извара, мляко ....
мазнини - ядки, сирене ( има доста мазнини в него )...
не е казано да си избереш режим от сайта и да го спазваш на 100% но общо взето гледай на всяко хранене да имаш протеини и въглехидрати които като събереш в края на дена да дадът дневния прием който ти е нужен...
08.03.11
22:01
еми за рацете за бицеепса правя 4 упражнения .. правя згъване с щанга,дъмбели,конценрирано и на скрипеца
трицепс отново 3 упражнения - скрипец,с дъмбел свивам в лаката,дъмбела отзад и кофички или лицеви
рамо ми се сабират 3 упражнения отнвово - с дъмбел настрани , с дъмбела напред и раммени преси
гърди - лежанка , на един уред кадето се слагаш рацете от страни и избутваш ако се сещаш за какво говоря защото неога да се сетя име и с дъмбели
гръб - ами трениора ми ги казва под имена за него неги знам много много само ще е объркам
доколкото храненето всмисал какво трябва да се стремя да ям от храните които ми изброи по много и да си пия нали добавките и да гледам да не хапвам бургери и такива работи.
08.03.11
22:09
всичко което изброих като храни го яж... :) и гледай да не ти прилошава или повръща от толкова тъпчене
08.03.11
22:13
мен ми казаха гледаи да ядеш тия работи и то по много вика на 2 часа глеи да ядеш кат свиня и неси даваи никва мерка и то яката работа.доколкото упражненията и добавките ми какво мислиш за тях
08.03.11
22:15
ем... не са ти казали много правило и аз ям през 2 часа даже съм ял и през час и половина но ям с мярка :) ако се тъпчеш метаболизма ти ще се забави.. няма да усвоява добре храната т.е. нали си чувал ‘’много хубаво не е на хубаво’’ ... не разбирам от добавки не използвам такива.. програмата какво да ти кажа за нея... обясни ми там упражненията за ръце... за гърди нищо не разбрах за гръб също.. да не казваме, че крака въобще не спомена :) немога да коментирам това