06.03.11
23:32
Здравейте....целта на този дневник е да получавам съвети за сваляне на килограми....
На 35 години съм, в момента тежа 110 кг и съм висок 181 см.....
До преди 16 месеца тежах 128 кг...как ги свалих....??? главно като намалих въглехидратите, с прости думи започнах да ям месо и салата....започнах да ходя на фитнес 2 пъти в седмицата, от скоро 3 пъти (70-80 минути), карам велогометър (30 минути или 15 км) в дните когато не съм в залата....общо взето съм ангажиран със спорт 5 дни в седмицата....
Проблема ми е в яденето през деня....на мястото което работя нямам възможност да ям както в къщи...има столова но не ходя там....изхода е да си нося....знам че е хубаво да се яде 4-5 пъти на ден.....това което нося аз е сандвич от черен хляб Вита със сирене (нормално краве сирене) + домат или краставица или сварено яйце....това ми е яденето до 18 часа...3-4 филийки от хляба, 100 гр. сирене общо и 2 домата или 2 яйца + 2 кафета със суха сметана и захар + чаша Кока Кола, някой път чай мента с мед........вечер (до 20 часа) ям месо (предимно пиле или свинско но без тлъстото) печено на тиган + салата с малко зехтин....месото е около 300 гр. (за тези които ще кажат че е много нека уточня че в миналия си живот това беше просто нищо като количество...и няма как сега изведнъж да започна да се наяждам с 100 гр примерно...) Сутрин се опитвам като стана да ям 3 супени лъжици овесени трици в 200 гр. кисело мляко 0.1% масленост но не се получава всеки път, просто немога да ям толкова рано....
Ще помоля за съвети....кое е правилно, кое не, какво да променя......
Едно уточнение....след като свалих от 128 до 105 настъпи отпускането.....и съответно започнах да качвам.....и да преди месец бях 113…..яденето ми да 18 часа си беше същото и по време на отпускането....просто вечер беше проблема....пържено, мазно, алкохол....
Дайте съвети и за алкохола....немога да го спра, а и не искам....:) (сега съм го спрял, но знам че е временно)...просто немога да си представя да се виждам с приятелите си на по сокче.....:)
...та кажете толко ли е вреден или всичко е до калории..........???
П.П. сметнах си ДКБ и ми се падат около 3200 калории дневно...........
07.03.11
22:41
тренировка гръб+трицепс..........
08.03.11
22:33
велогометър.....30 мин.