09.03.11
09:52
Искам да попитам какво мислите за тях тъй като съм на работа до Хемус по цял ден и между храненията ми се струва добра идея да хапвам по 1 , та общо 2 на ден , пък и ги има много в Пикадили в CCS и са по 2.30 . Та много ли са зле или са приемливи :D ?
По-добре хапвай по една пилешка пържолка.
Всеобщото мнение за тия вафли и въобще Нутрим е че не струват.
09.03.11
10:14
ОК са вафлите. Цена към ту състав и качество, не съм срещал аналог у нас. Има по-качествени (произход на състава + вкус), с двойна цена и 1/2 до 2/3 от грамажа на протеина във вафла.
Виж им съдържанието и ще си отговориш - боклук са.
Ако държиш на протеинова вафла си взимай качествениа, може би двойно по-скъпо, но ти замества качествено 1 хранене.
Ами аз сега гледам да хапвам по 4-5 пъти на ден като следва : закуска + 3 часа протеинова вафла; +3 часа обяд; +3 часа вафла; +3 часа хапване преди фитнес; след фитнес ядене пак .
Или да заместя вафлата с някакъв протеин ?
Попринцип съм привърженик на ядене без добавки, но като съм на работа по 9 часа в офис и няма как да стане ...
Виж протеиновите вафли на Redis,те са двойно по-евтини, а не вярвам да отстъпват,като качество. В Wheybar пише, че има 20гр протеин и 20гр въхлехидрати..харесват ми на вкус, не е нещо натрапчиво..аз изяждам по 2 вафли и ми излизат точно 2.30 :)
Мнението беше редактирано от edin_tam на 09.03.11 12:01.
Аз повече няма да прибягна до услугите им. Преди половин година някъде постанх снимка на нещо найлоново, подобно на тиксо, извадено от фафлата :D Ако някой помни къде е, може да я намери (аз мисля, че в СПАМ темата я пуснах).
09.03.11
15:04
Не са най-доброто, но съотношението цена/качество е приемливо. Това е единственото нещо от тази фирма, което употребявам.
http://redis.bg/bg/product-view/32.html
Виж тези, ял съм от тях, много ми харесаха.
09.03.11
16:18
казано от Don-Toni на 09.03.11, 10:15:
Виж им съдържанието и ще си отговориш - боклук са.
Ял съм на нутрим с 32гр. протеин !? Ако е истина това, което пише, мога да ти кажа само едно - земи тоя боклук ХААХ :D
09.03.11
23:44
казано от Андриан К на 09.03.11, 16:08:
http://redis.bg/bg/product-view/32.html
Виж тези, ял съм от тях, много ми харесаха.
И аз съм ги ял, предвид цената си са супер. Е, (почти) изцяло са захар и соя, ама за 1 лев толкова... Съмнява ме на нутрим да са много по-различни.
казано от Kamen на 09.03.11, 16:04:
Стоянчо, за тези на Нутрим говориш предполагам :D
Да, ама не мога да намеря снимката къде я бях пуснал. По-рано бях намерил и някаква пластмасова мъничка пръчица ок.1см, но не парадирам с нея, защото не я бях заснел, докато тиксото си седи някъде из архивите на форума :D