твърде голям гъз имам

09.03.11
15:50

абсолютен ектоморф съм-1.70м. 63кг. нулева отрицателна кръвна група, ходих половин година на бокс и вече 7 месеца на фитнес ,нямам никакво шкимбе горе долу коремът е добре като за абсолютен ектоморф , метаболизмът е повече от добре по 2 пъти на ден сера от половин година вече, в даскало всяко междучасие пикам...но като сложа дънки и се погледна в огледалото гъза ми като на дебелана , той е по-голям от гръдния ми кош а съм в норамта килограми и нямам почти никакви мазнини даже при пъпа!!! някой ако може да ми даде съвет (Владимир Недков) как да го смаля ще съм му благодарен
клекове не правя  така че нема от къде да качвам там маса от упражнения.

Темата беше редактирана от alexandur1 на 09.03.11 21:23.

09.03.11
15:52

Съвета е да увеличиш всички останали мускули и ДА, най-важното - МАХНИ ОГЛЕДАЛАТА!!! Има случаи документирани как хора с проблемна кожа, акне, брадавици и подобни неща след премахване на всички огледала около тях РЕАЛНО им изчезват проблемите!

09.03.11
18:32

не бой са за гъзъ .. другото да е наред пък той задника ше са опрай,пък ако не да не ти пука мъж все пак :)

09.03.11
19:16

да аз да не мислиш че отгоре съм като тебе
абсолютен ектоморф съм

HE

09.03.11
19:18

Оправи си заглавието в съответствие с темата! Така звучи, че все едно си имал тежка секс вечер!

09.03.11
19:25

Не знам, какво общо имаше ходенето до тоалетната и кръвната група.
Нямаш излишни мазнини, уж не тренираш задника, а той пробладава? Логично е да се предположи, че си просто хърбав, евентуално и с не много широк гръден кош.
При това положение, всяко сваляне би се отразило ...навсякъде, а това би те накарало да се харесваш по-малко.
Не го мисли толкова. Тренирай си всичко, включително и задника.

09.03.11
20:08

ако имах проблем с гъза заради тежка секс вечер щях да го сложа в женската част на форума

HE

09.03.11
20:24

Ами написал си, че имаш проблем с гъза и навява такава асоциация.
Предупредил съм те да си оправиш заглавието, ще изчакам до утре и ще я изтрия поради нарушение н т.4.2 от условията за ползване на форума и изданието, обсъждане на предупреждение от модератор и заглавие неподходящо за конкретната тема, а ти продължавай да си спориш! При несъгласие можеш да се обърнеш към администратор! Сега ще получиш и официално предупреждение на ЛС!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1