Какво мислите за деня ми за гърди

09.03.11
19:40

Забелязах, че напоследък нямам прогрес в гърдите и мисля, че започват да изостават. Кажете мнението си за деня ми за гърди и дали трябва да променям нещо.

1) Лег – 3x5
2) Лег с дъмбели – 1х8
3) Полулег - 3х8
4) Кофички - 3х10
5) Флайс – 2х8

мисля, че лег-а ти с дъмбели е излишен ! аз тернрах така гърдите до скоро
1. лег с щанга - 1-6 повторения
2. полулег - 8-12 повторения
3. флайс от полулег - 8-12 повторения
4. кофички - 10-15 повторения
5. пек-дек - 8-12 повторения...
- аз тенирах по тази програма но с 1серия само тоест ми се събират 5серии или някой път 6 за цяла тренировка !
- намали сериите на 1 или 2
- използвай малко повторения само в началото с голяма тежест а после давай с повечко повторения 8-12

09.03.11
19:56

Пек-дек-а не е ли по скоро оформящо, аз нямам много какво да оформям :D Така как ти се струва ?
1) Лег - 3х5
2) Полулег - 2х8
3) Кофички - 2х10
4) Флайс - 2х12

09.03.11
20:01

Редувай лег с лост и с дъмбели през седмица. Също така разменяй - веднъж хоризонталният да е с дъмбели, другата седмица полулегът. Флайсът и пек декът се покриват, затова и тях редувай през седмица.

P&

09.03.11
20:04

Разнообрази тренировката. Може да сложиш упражнения като гилотина, кросоувър, пек-дек. Моето мнение е, че мускула ти се е адаптирал към това натоварване и трябва малко да промениш тренировката.

09.03.11
20:15

Проблема при полулега с дъмбели е, че го усещам направо като раменна преса и го избягвам. Ще пробвам с пек дек.

10.03.11
01:08

доказано е че лег с дъмбели вкарва повече сила и маса в гърдите отколкото лег с лост(стига да говорим за хоризонтално положение на тялото),а и броят на сериите ти е напълно приемлив 12 серии за голяма мускулна група е супер,но може би ще е по добре да ги направиш 4x3.ти си решавай;)

Мнението беше редактирано от Traiko Mishev на 10.03.11 01:10.

казано от naxx на 09.03.11, 19:56:

Пек-дек-а не е ли по скоро оформящо, аз нямам много какво да оформям :D Така как ти се струва ?
1) Лег - 3х5
2) Полулег - 2х8
3) Кофички - 2х10
4) Флайс - 2х12

да тъй е супер... аз правя пек-дек и флайс от полулег защото правя по 1серия само... иначе Да програмата която написа е приемлива... според мен няма смисъл да сменяш упражненията всяка седмица според мен това ще има следните последици
+ мускулна треска всеки път което може да отчетем като полужително
- няма да можеш да качиш повторения като правиш даденото упражнение на две седмици веднъж
- не качиш ли повторения и тежестите няма да се качват
- все пак като не качваш работни килограми как да качиш месо в гърдите :)

аз преди так често смянх всичко и бяха на лице тези неща :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.03.11 19:32.

10.03.11
19:41

Ами ще карам по тази програма и в края на месеца ще пиша за резултати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1